گردو پسته بهترین گزینه های آجیل بادام زمینی بادام ابتلا به بیماری های قلبی آجیل

می خواهیم شما را تشویق به خوردن برخی از مفیدترین آجیل ها اشاره کنیم این دسته از دانه های روغنی تاثیرات مختلفی می توانند بر سلامتی بدنمان بگذارند پیشنهاد می کنیم با خواص درمانی هریک آشنا شوید

بر اساس شواهد پژوهش ها، آجیل و انواع آن یک انتخاب سالم برای حفظ سلامت است و بسیاری از مطالعات بالینی جدید نشان می دهند که اضافه کردن روزانه 30 گرم آجیل به رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 30 درصد کاهش می دهد.

،بهترین گزینه های آجیل که ارتقا دهنده سلامت قلب هستند، از این قرارند:

بادام؛ کاهش دهنده کلسترول و چربی بدن: اضافه کردن بادام به رژیم غذایی منجر به کاهش سطوح کلسترول ال دی ال یا کلسترول بد می شود و از تشکیل پلاک در عروق و خطر ابتلا به حمله قلبی تا حد بسیار زیادی جلوگیری می کند. مطالعات بالینی نشان می دهد که مصرف بادام همچنین خطر ابتلا به مقاومت به انسولین و دیابت را نیز کاهش می دهد و منجر به بهبود حساسیت به انسولین می شود. علاوه بر این، مصرف بادام راهی برای کاهش وزن است. در یک مطالعه نشان داده شد که اضافه کردن 84 گرم یا حدود سه اونس بادام روزانه به رژیم غذایی، منجر به کاهش 14 درصدی دور کمر می شود و از چاقی شکمی نیز می کاهد. بین مصرف بادام و کاهش التهاب بدن نیز رابطه مستقیم وجود دارد.

پسته؛ کمک به کاهش فشار خون: اضافه کردن این آجیل به رژیم غذایی دارای مزایای بالقوه برای قلب است. در افراد مبتلا به دیابت، مصرف پسته باعث کاهش کلسترول تام و کلسترول ال دی ال یعنی دو فاکتور خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. مصرف روزانه 6 تا 10 گرم پسته با بهبود سرعت پاسخ قلب به استرس، کاهش فشار خون، و بهبود عملکرد قلب می شود.

گردو؛ کمک به حفظ سلامت عروق: گردو حاوی غلظت بالایی از چربی های سالم است و 47 درصد آن از اسیدهای چرب اشباع نشده تشکیل شده است. یک نوع اسید چرب اشباع نشده در گردو یعنی اسید آلفا لینولئیک به عنوان یک عامل ضد التهابی عمل می کند و نشان داده شده که منجر به کاهش تجمع پلاک در عروق کرونر می شود. خوردن مغز گردو همچنین باعث بهبود سطح کلسترول و عملکرد شریان های کوچک و عروق در بدن می شود. افرادی که روزانه 43 گرم گردو مصرف می کنند، شاهد کاهش میزان کلسترول تام و ال دی ال هستند. علاوه بر این، مصرف گردو سطح آپولیپوپروتئینBکه یک عامل ژنتیکی قوی برای ابتلا به بیماری عروق کرونر است را کاهش می دهد.

حقایقی درباره بادام زمینی: بسیاری از مطالعات حاکی از آنند که مصرف بادام زمینی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 34 درصد کاهش می دهد. خوردن روزانه 28 گرم از این آجیل در مبتلایان به دیابت، و یا 16 گرم کره بادام زمینی برای 5 بار در هفته، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 44 درصد کاهش می دهد. بسیاری از مردم به نوع خاصی آجیل حساسیت دارند به ویژه بادام زمینی. هنگامی که حساسیت شخصی به آجیل خاصی مشخص شد، باید درباره مصرف آن دقت بیشتری کنند.

منبع:everydayhealth

آوای سلامت

 

ارسال شده در 4 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • روشهای ساده برای سالم سازی روح
  • از کجا بدانیم ویتامین ث بدنمان کم شده
  • مرگ نوجوانی که گردنش 180 درجه زاویه داشت
  • کیک نمک دار در تابه تفلون
  • لوچ شدن چشم و اطلاعات کامل درباره آن / استرابیسم
  • مناسبترین و ضد استرس ترین گیاهان
  • پیشنهاد امروز برای شما، سوپ سلامتی
  • برای اینکه مبتلا به دیابت نشویم چه نکاتی را باید رعایت کنیم
  • محبوبترین ها

  • برای کنترل قند خون افراد دیابتی چه صبحانه ای مناسب است؟
  • بی خوابی مردها، مؤثر در ابتلا به دیابت
  • برای تنظیم قندخون پروبیوتیک با آگاوه بنوشید
  • چه شرایطی را پیش دیابت میگویند؟
  • برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 خود پایشی قندخون چه فوایدی دارد؟
  • مقدار کم گلوکاگون و درمان هیپوگلایسمی
  • ملاحظات مهم در رژیم غذایی بیماران دیابتی
  • اختلاف در مقدار ریسک هیپوگلیسمی در بین یک گروه از داروهای دیابت
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است