دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ویژگی های میوه آووکادو هراس‌های ویژه میوه آووکادو فواید میوه آووکادو خواص میوه آووکادو اهمیت مصرف میوه آووکادو
بهترین و اولین میوه ای که می توانید به کودک شیرخوارتان بدهید میوه آووکادو است این میوه تاثیرات مثبت بی نظیری روی سلامتی خردسالان میگذارد بهتر است از خاصیت های آن اطلاعات بیشتری کسب کنید

مطالعات محققان نشان می دهد اولین غذای کودک در سن شش ماهگی می تواند میوه آووکادو باشد.

 آووکادو میوه ای با طعم خنثی و تراکم مواد مغذی است که می تواند به تقویت رشد و نمو نوزاد کمک کند. یافته محققان دانشگاه اوهایو آمریکا نشان می دهد این میوه می تواند به عنوان اولین ماده خوراکی برای نوزادان استفاده شود.

اولین ماده خوراکی داده شده به نوزاد باید دارای میزان شیرینی و شوری کم تا متوسط باشد تا از اولویت اولیه او برای غذاهای شیرین جلوگیری کند.

یافته ها نشان می دهد آووکادو از جمله مواد خوراکی منحصربه فردی است که منبع ایده آل کالری برای تامین انرژی بیشتر و رشد نوزاد محسوب می شود.

آووکادو حاوی کمتر از یک گرم قند به ازای هر ۰.۰۹ گرم است که میوه ای با کمترین میزان شیرینی تلقی می شود.

بافت نرم و لطیف این میوه می تواند به رشد توانایی نوزاد در جویدن و بلعیدن نیز کمک کند.

محققان توصیه می کنند نوزادان باید مواد خوراکی با میزان انرژی متوسط استفاده کنند که دارای میزان قند کمی بوده و غنی از چندین ماده مغذی نیز باشد.

همچنین آووکادو غنی از مواد مغذی برای رشد نظیر فولات، ویتامین E، و لوتین است.

محققان دریافتند آووکادو به شکل قابل توجهی به افزایش جذب ویتامین های محلول در آب کمک می کند

مهر،

5 1000
ارسال شده در 8 مرداد 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • نشانه های پنهان و بی صدای سکته های مغزی
  • طرز تهیه دسر شکلاتی بدون فر با 59 کالری
  • بهترین داروهای خانگی برای مشکلات سینوسی
  • اهمیت گذراندن اوقات فراغت خانواده در کنار یکدیگر
  • بررسی روحیات و احساسات مختلف شما
  • آسیب نخاع و رژیم غذایی آن
  • پیشگیری از سکته با حرکت دادن انگشتان
  • نکاتی در مورد چاقی و دلایل بروز آن
  • محبوبترین ها

  • با این نوع عطش چه کنیم
  • رمزهای طلایی در رژیم غذایی و سرطان -قسمت1
  • در این هوای آلوده دستورالعمل های غذایی ما را اجرا کنید
  • زیبایی و جوانی با شکلات تلخ
  • مفیدترین تداخلات خوراکی های طبیعی
  • با این نوشیدنی ها از ریفلاکس معده جلوگیری کنید
  • رژیم غذایی دکتر کرمانی از بهترین انواع رژیم های غذایی
  • چگونه مانع از بین رفتن خوردنی های مختلف شویم
  • رپورتاژ

  • لیفت صورت با نخ توسط دکتر فرزاد حسینی
  • پروتز و طراحی لبخند تخصصی دکتر شعبان پور
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • مرکز شنوایی سنجی و سمعک غرب
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x