دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)

 مصرف همیشگی مغزیجات آجیلی مصرف مغزیجات آجیلی فواید مصرف همیشگی مغزیجات آجیلی افزایش بروز التهاب در بدن ارتباط بین آجیل و نشانه های التهابی ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع2 آجیل

 مصرف آجیل به صورت روزانه و مستمر می تواند جایگزین خوبی برای گوشت ها و موادغذایی پروتئینی باشد و این امر تاثیر زیادی در کاهش وزنتان خواهد گذاشت این دانه های روغنی فایده های زیادی برای بدن دارند و امصرف یک مشت از آن ها برای تامین پروتئین روزانه بدن ما کفایت میکند

به گفته محققان، خوردن یک مشت آجیل در روز فواید متعددی برای سلامت دارد.

محققان آمریکایی به ارتباط بین مصرف مغزیجات آجیلی و نشانگرهای التهابی پی برده اند. محققان در یک آنالیز مقطعی به بررسی ارتباط بین مصرف همیشگی مغزیجات آجیلی و نشانگرهای التهابی در بین ۵۰۱۳ زن و مرد شرکت کننده در دو مطالعه پرداختند.

طبق یافته های مطالعاتی، میزان مصرف بیشتر مغزیجات آجیلی (۵ وعده یا بیشتر در هفته) با کاهش سطح پروتئین واکنشی C (CRP) و اینترلوکین ۶ (IL۶) مرتبط است. هر دو این ترکیبات موجب افزایش بروز التهاب در بدن می شوند. التهاب می تواند منجر به بیماری های مزمن شود.

یینگ بائو، عضو ارشد تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می گوید: «جایگزینی سه وعده مغزیجات آجیلی در هفته به جای سه وعده مصرف گوشت قرمز، گوشت فرآوری شده یا تخم مرغ در هفته، به شکل قابل توجهی با کاهشCRP و IL۶ مرتبط است. کاهش غلظت CRP نیز با مصرف سه وعده مغزیجات آجیلی به جای غلات تصفیه شده و بدون سبوس نیز مشاهده شده است.»

به گفته محققان، افزایش سطح CRP احتمال ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع۲ را بالا می برد و IL۶ هم با ریسک بروز متابولیک قلبی مرتبط است.

همچنین محققان دریافته اند که مصرف مغزیجات آجیلی رابطه معکوسی با شاخص توده بدنی که عامل قوی نشانه التهاب است، دارد. در حقیقت کاهش وزن همواره با کاهش میزان علائم التهاب مرتبط بوده است.

بدین ترتیب محققان عنوان می کنند ارتباط بین مصرف مغزیجات آجیلی و نشانه های التهابی ممکن است تا حدودی از طریق شاخص توده بدنی تعدیل شود.

مهر،

 

5 1000
ارسال شده در 10 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • ایا با ترک سیگار میزان قند خون بالا کاهش میابد؟
  • مغزتان را با خواب کوتاه مدت پیر نکنید
  • سرطان در غدد لنفاوی و این عوامل
  • تصاویری از ست منیوجت تری
  • میکروب های روی گوشی های هوشمند سرنخ هایی برای نشان دادن شیوه ی زندگی
  • نکاتی درمورد اهمیت انواع مولتی ویتامین ها
  • درمان جدید برای افراد وسواسی
  • میهمانی گرفتن به صرف صبحانه
  • محبوبترین ها

  • تغییر دادن مزه شیر مادر
  • راهکارهاى طلایی در پیشگیری از افزایش وزن ناشی در تعطیلات نوروز
  • توصیه هایی درخصوص زعفران که نمی دانستید
  • اعتیاد به کافئین مجود در نوشابه
  • سد تغذیه ای در برابر آلزایمر
  • صبحانه ای برای افزایش وزن
  • مضرات مصرف چیپس
  • برای داشتن زندگی سالم تر قند خون خود را کنترل کنید!
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای لبخندی زیبا
  • بالون معده بدون نیاز به بیهوشی و بستری توسط دکتر فرامرزی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x