دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

coffee

تحقیقات نشان داده است که قهوه ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد. برخی از مطالعات نشان می دهد که  قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 50 درصد کاهش می دهد. تحقیقات همچنین  کاهش سرطان های دیگر، مانند روده بزرگ و سرطان پستان نشان می دهد.

 

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه می‌تواند خطر فیبروز کبد، هپاتیت و دیابت نوع ۲ را کاهش داده و از طرفی خطر سرطان پروستات و حتی بیماری آلزایمر و سکته‌ی مغزی را به حداقل برساند. در واقع این کافئین موجود در قهوه است که به عنوان یک ماده‌ی موثر این خاصیت را دارد اما سایر منابع کافئین مانند چای سبز، چای طبیعی و شکلات می‌توانند در کاهش خطر بیماری‌های عادی، مؤثر باشند.
طی تحقیقی، ۱۷۷بیمار در یک بازه‌ی شش ماهه مورد آزمایش قرار گرفتند. تقریبا نیمی از این گروه مرد و نیمی دیگر زن بودند و حدود ۱۱۲ بیمار در بین آنها، هپاتیت مزمن داشتند. تمامی شرکت‌کنندگان ۳۰۸ میلی‌گرم کافئین در روز مصرف کردند، چیزی معادل ۲.۲۵ فنجان قهوه در روز. در پایان محققان دریافتند که مصرف زیاد کافئین با کاهش فیبروز هپاتیتی مرتبط است.
در تحقیقاتی دیگر محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف کافئین باعث کاهش میزان اسید اوریک می‌شود. همانطور که می‌دانید اسید اوریک یکی از عوامل گواتر و التهاب مفاصل است.
اخیرا یافته‌های دانشمندان درباره‌ی کافین نشان داده که چای و قهوه‌ی بدون کافئین هم می‌تواند خطر دیابت‌ها را کاهش دهد. هر فنجان قهوه می‌تواند خطر دیابت را تا ۷ درصد و نیز خطر سرطان پروستات را به خاطر تاثیری که بر قند خون، انسولین و متابولیسم گلوکز دارد کاهش دهد. افرادی که قهوه‌ی بیشتری می‌خورند نسبت به افرادی که هیچ‌وقت قهوه نمی‌خورند، خطر سرطان پروستات پیشرونده در آنها تا ۶۰ درصد کمتر است

منبع- الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 10 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت خوراندن غذا به دوازده ماهه ها
  • مقایسه رژیم غذایی با کربوهیدرات کم و کربوهیدرات زیاد
  • آیا ارتباطی بین ویتامین های گروه B و حافظه وجود دارد؟
  • دستور طب سنتی برای خستگی و بی رمقی
  • حفاظت از بدن نوجوانان در برابر چاقی
  • تعیین جنسیت فرزند با این عوامل
  • زخم بستر و راههای درمان و پیشگیری از آن
  • با این 7 شیوه موهای خود را محکم و قوی کنید
  • محبوبترین ها

  • عواملی که در سلامت مو موثر است
  • اصول حالت دادن به ابرو
  • چگونگی کوچک کردن بینی های گوشتی
  • مراقبت از زیبایی و سلامت پوست با ترک برخی عادات
  • در اتو کشیدن موها این 6 اشتباه متداول را تکرار نکنید
  • چه زمانی از چسب میخچه استفاده نماییم
  • پرهیز از زدن عطر قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید
  • علل ریزش مو کدامند؟ آیا مو های سالمی دارید؟
  • رپورتاژ

  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • مرکز تصویر برداری مهر ایرانیان
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x