smile-ball-onions

مژده به خانم ها خانه داری که دائم زمان پاک کردن پیاز اشک میریزند!اشک ناشی از عطر پیاز همه را فراری میدهد محققین و پژوهشگران ژاپنی برای این امر چاره ای اندیشیده اند و موفق به تولید پیازی بدون عطر و بدون هیچ اشکی شد ه اند

پیاز یکی از سالم‌ترین و طعم دهنده ترین سبزی هایی است که زمین به چشم خود دیده است اما قطعاً شما هم از اشک هایی که موقع خرد کردنش به چشمتان می آورد گلایه دارید. حالا این مژده را می دهیم که یک شرکت ژاپنی قرار است اولین پیاز ضد اشک را به بازار عرضه کند.

 اسم این پیاز جدید «توپ لبخند» است زیرا به جای آنکه کاری کند که اشک بریزید لبخند به صورتjان می نشاند و نتیجه دو دهه پژوهش است. سال 2002 بود که دانشمندان گروه غذایی هاوس مقاله ای منتشر کردند که در آن چنین فرضیه پردازی کرده بودند که شاید بتوان آنزیم های اشک آور موجود در پیاز را ضعیف کرد و درعین‌حال طعم کامل و ارزش غذایی آن را حفظ کرد. این تحقیق درواقع برنده جایزه ایگ نوبل- جایزه ای که ابتدا باعث خنده و سپس به فکر فرورفتن مردم شود شد اما سال گذشته این کمپانی اعلام کرد که نظریه اش سرانجام به واقعیت مبدل شده است.

می دانیم که خرد کردن پیاز به خاطر گاز فرّاری که توسط سلول های پیاز به وقت خراشیده شدن با چاقو آزاد می کند اشک تولید می کند. درحالی که منجمد کردن پیاز با کاهش جنبش اتم های آن خاصیت اشک زا بودنش را کم می کند اما در مقابل این پیاز جدید که در هر شرایطی هیچ اشکی به چشمتان نمی آورد هیچ است. همچنین گفته می شود که این توپ های خنده برخلاف پیازهای معمولی یادآور طعم شیرین سیب یا گلابی آسیایی است.

 سال جاری حدود پنج تن از این پیازها در چند فروشگاه آنلاین و غیر آنلاین توکیو به فروش رسید اما قرار است پاییز امسال به قیمت 450 ین (4.30 دلار) برای یک بسته دوتایی به صورت جهانی به بازار عرضه شوند. این توپ های خنده در همان فروش آزمایشی امتحان خود را پس دادند اما بعضی ها بدبینانه نگران هستند که سرنوشت این پیازها نیز مانند سیب ها شود که به تدریج طعم اصلی خود را پس از سال ها پرورش انتخابی ازدست‌داده اند.
tear-free-onions

منبع: Odditycentral

ارسال شده در 11 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درباره اسهال موسمی در سنین پایین
  • آیا سردرد گرفتن با رژیم ارتباط دارد؟
  • آلرژی با این علائم پوستی خودش را نشان میدهد
  • سموم ایجاد کننده سرطان
  • درمان مشکلات وزن در سنین بالا
  • دخترها بیشتر در معرض نارسایی اولیه میترال هستند
  • معنی و مفهوم تغذیه چیست؟
  • نکات مهم پیرامون سخن گفتن با اطفال
  • از این دانه ها بیشتر میل کنید
  • پیشگیری از آسیب دیدن قلب و عروق در این ایام
  • راه های کم کردن التهاب پس از استعمال وکس
  • روانشناسی و ترک عادت
  • عوامل خطر و پیشگیری از بیماری کلیه پلی کیستیک
  • ارتباط کم کاری کلیوی و بیماری قلبی
  • مهم ترین و اصلی ترین فاکتور یک رژیم غذایی خوب
  • محبوبترین ها

  • اگر میخواهید لاغر شوید ، شیر بنوشید !
  • در زمان پیری از چه تغذیه ای استفاده کنیم؟
  • علت بدتر شدن پوکی استخوان با مصرف نمک
  • بیمارانی که پیوند کلیه انجام داده اند،باید چه تغذیه ای داشته باشند؟
  • کالری ازگیل
  • مبتلاشدن به کم خونی با رژیم گیاهی
  • از اهمیت مصرف ماهی بیشتر بدانید!
  • غذا می تواند ضریب هوشی افراد را بالا ببرد
  • ایجاد روحیه ای بهتر با کمک برخی مواد غذایی
  • چک لیستی برای فواید بادام زمینی
  • بدترین مواد غذایی برای شما
  • برند چیپس سمی و خطرناک
  • چاقی در دوران تعطیلات عید و راه های درمان آن
  • نسخه پزشکی برای درمان بیماری واریس
  • شایعه یا واقعیت: آجیل چاق نمیکند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است