مشاوره زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان

مصرف کننده گوشت سفید مشکلات قلبی مرگ زودرس گوشت قرمز پروتئین های حیوانی

  در این مطلب قصد داریم طرفداران گوشت قرمز را در زمینه مصرف آن هشدار دهیم این ماده غذایی می تواند خطرات زیادی برای سلامتی شان ایجاد کند از جمله ایجاد مشکلات قلبی ،سنگ کلیه و همچنین مرگ زودرس!سعی کنید در مصرف آن زیاده روی نکنید

اگر از عاشقان گوشت قرمز هستید احتمالاً شنیدن این خبر چندان به مذاقتان خوش نمی آید؛ خبری که عاقبت خوشی برای دوست داران این ماده غذایی لذیذ متصور نمی شود.

 واقعیت ماجرا این است که برای بسیاری از افراد حتی بوی کباب، همبرگر و خوراکی های این چنینی هوس انگیز و مقاومت در برابر آنها غیر ممکن است. این عشق و علاقه بسیار به گوشت قرمز در شرایطی است که دانمشندان هر روز نسبت به عواقب مصرف بیش از حد آن اخطار می دهند و به تازگی در یکی از آخرین تحقیقاتشان به این نتیجه رسیده اند که این گوشت حتی می تواند منجر به مرگ زودرس هم بشود.

بر اساس یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، افرادی که بیشتر پروتئین مورد نیاز بدن خود را از گوشت قرمز دریافت می کنند بیش از دیگران در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. در واقع، این افراد سبک زندگی ناسالمی را برای خودشان انتخاب کرده اند که بدن آنها را برابر بیماری های مختلف به ویژه مشکلات قلبی آسیب پذیر می کند، بیماری های حطرناکی که حتی می تواند منجر به مرگ هم بشود.

این موضوع زمانی حادتر شکل حادتری به خود می گیرد که اغلب این افراد نه تنها مصرف کننده پر و پاقرص گوشت قرمز هستند بلکه تخم مرغ و بنیات پر چرب جایگاه ویژه ای در برنامه غذاییشان دارد. جمع شدن این سه عادت غذایی در یک فرد نتیجه ای ندارد جز اینکه فرد را روز به روز بیشتر و بیشتر به بیماری های خطرناک و مرگ نزدیک کند.به همین خاطر متخصصان بر جایگزینی پروتئین های گیاهی به جای پروتئین های حیوانی تأکید فراوانی دارند.

بر این اساس، افرادی که مصرف کننده گوشت سفید به ویژه ماهی، علاقه مند سبزیجات و لبنیات کم چرب هستند سالم ترین رژیم غذایی را برای خود انتخاب کرده اند. بنابراین، اگر می خواهید لذت چشیدن گوشت قرمز را برای سال هایی طولانی از دست ندهید، از مصرف بی اندازه آن خودداری کنید و به رژیم غذایی سالم تری که دارای پروتئین های گیاهی است روی بیاورید.

منبع

شفقنا زندگیscienceworldreport

5 1000
ارسال شده در 13 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x