مصرف کننده گوشت سفید مشکلات قلبی مرگ زودرس گوشت قرمز پروتئین های حیوانی

  در این مطلب قصد داریم طرفداران گوشت قرمز را در زمینه مصرف آن هشدار دهیم این ماده غذایی می تواند خطرات زیادی برای سلامتی شان ایجاد کند از جمله ایجاد مشکلات قلبی ،سنگ کلیه و همچنین مرگ زودرس!سعی کنید در مصرف آن زیاده روی نکنید

اگر از عاشقان گوشت قرمز هستید احتمالاً شنیدن این خبر چندان به مذاقتان خوش نمی آید؛ خبری که عاقبت خوشی برای دوست داران این ماده غذایی لذیذ متصور نمی شود.

 واقعیت ماجرا این است که برای بسیاری از افراد حتی بوی کباب، همبرگر و خوراکی های این چنینی هوس انگیز و مقاومت در برابر آنها غیر ممکن است. این عشق و علاقه بسیار به گوشت قرمز در شرایطی است که دانمشندان هر روز نسبت به عواقب مصرف بیش از حد آن اخطار می دهند و به تازگی در یکی از آخرین تحقیقاتشان به این نتیجه رسیده اند که این گوشت حتی می تواند منجر به مرگ زودرس هم بشود.

بر اساس یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، افرادی که بیشتر پروتئین مورد نیاز بدن خود را از گوشت قرمز دریافت می کنند بیش از دیگران در معرض خطر مرگ زودرس قرار دارند. در واقع، این افراد سبک زندگی ناسالمی را برای خودشان انتخاب کرده اند که بدن آنها را برابر بیماری های مختلف به ویژه مشکلات قلبی آسیب پذیر می کند، بیماری های حطرناکی که حتی می تواند منجر به مرگ هم بشود.

این موضوع زمانی حادتر شکل حادتری به خود می گیرد که اغلب این افراد نه تنها مصرف کننده پر و پاقرص گوشت قرمز هستند بلکه تخم مرغ و بنیات پر چرب جایگاه ویژه ای در برنامه غذاییشان دارد. جمع شدن این سه عادت غذایی در یک فرد نتیجه ای ندارد جز اینکه فرد را روز به روز بیشتر و بیشتر به بیماری های خطرناک و مرگ نزدیک کند.به همین خاطر متخصصان بر جایگزینی پروتئین های گیاهی به جای پروتئین های حیوانی تأکید فراوانی دارند.

بر این اساس، افرادی که مصرف کننده گوشت سفید به ویژه ماهی، علاقه مند سبزیجات و لبنیات کم چرب هستند سالم ترین رژیم غذایی را برای خود انتخاب کرده اند. بنابراین، اگر می خواهید لذت چشیدن گوشت قرمز را برای سال هایی طولانی از دست ندهید، از مصرف بی اندازه آن خودداری کنید و به رژیم غذایی سالم تری که دارای پروتئین های گیاهی است روی بیاورید.

منبع

شفقنا زندگیscienceworldreport

ارسال شده در 14 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • چشم پزشک در موبایل شما+تصاویر
  • در بین دفعات تمرین ریکاوری چه نقشی دارد؟
  • تجربه یک بارداری آسان با رعایت این نکات
  • چرا نیاز داریم که زیاد چای بنوشیم
  • تمایل نداشتن جوانان ایرانی برای تشکیل زندگی
  • روشها،خطرات و تکنیک پیوند کبد
  • توصیه های ابوعلی سینا برای بی خوابی
  • عوارض خوابیدن زیاد در روزهای تعطیل
  • افزایش عمر با حس شادی و نشاط
  • برای گسترش محافل اجتماعی تان این شیوه هارا بخاطر بسپارید
  • افزایش حس خود باوری با این روش ها
  • خطر ابتلا به دیابت نوع 1 در بچه ها و حوادث زندگی
  • رفع جوش های تیره رنگ
  • با کمک آهنربا خاطرات فراموش شده خود را به یاد آورید
  • انگور و یک دنیا خاصیت
  • محبوبترین ها

  • اطلاعاتی کامل در ارتباط با غذاهای ضد سرطان (2)
  • برای حفظ سلامتی ترب سیاه بخورید
  • جایگزین کردن میوه با کرم ضد آفتاب
  • فواید و خواص دارویی پوست تنه درخت و میوه بلوط
  • عکس های لوبیا سبز و خواص این گیاه
  • مقاومت بدن در برابر آلودگی هوا با مصرف میوه
  • میوه درمانی علیه آنفولانزا
  • با خوردن گوجه سالم بمانید!
  • از فواید انار برای پوست خود استفاده کنید
  • خاصیت های گواوا
  • استفاده های دارویی از ریواس
  • زردآلو برای ذهن و حافظه
  • لیستی از بهترین مواد خوراکی انرژی زا
  • با شیر موز به اندام دلخواهتان برسید
  • کدام خوراکی را برای کدام عضو بدن آفریده شده است
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است