دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد

24 September 2005, Andrew Burke: "For a quick meal it's hard to beat dizi, a delicious soup-stew combination of lamb, chickpeas and flat bread cooked and served in a stone jar. You'll find it in any chaykhuneh (teahouse), though the Azari Traditional Restaurant on Valiasr Avenue (00 98 21 55 37 67 02) and Agha Bozorg at 28 Keshavarz Blvd (00 98 21 88 90 05 22) are good options."

با کمک آب گوشت و مصرف حبوبات نیز می توانید لاغری را تجربه کنید پیشنهاد می کنیم در ادامه مطلب با ما همراه باشید و راه حل های موثر در این باره را جویا شوید و کاهش وزن به این روش را تجربه کنید

پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: حبوبات جزوی از گروههای غذایی و منتصب به خانواده نان و غلات است که به راحتی می توانند بعنوان یک سهم از این خانواده در برنامه غذایی ما جای گیرند.
وی نصف لیوان حبوبات پخته را حاوی 80 کالری انرژی دانست و ادامه داد: به دلیل فیبر موجود در آنها، معمولا اثر سیرکنندگی دارند و تغییر وزن فرد با استفاده از حبوبات، بسته به مقدار مصرف آنها دارد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه یک فرد بالغ باید روزانه بین شش تا نه واحد از خانواده نان و غلات (بخشی از این سهم می تواند به حبوبات اختصاص یابد) استفاده کند، افزود: اگر فرد بیشتر یا کمتر از مقدار تعریف شده، حبوبات مصرف کند به ترتیب روی وزنش اثر چاقی یا لاغری می گذارد.
به گفته فرحبخش حبوبات در صورت مصرف متناسب با انرژی، ویتامین و املاح (همچون مس، منگنز، منیزیم، روی و مقدار کمی آهن) موجود در خود، به سلامتی کمک می کنند.
وی عنوان کرد: این گروه همچنین با قرار گرفتن در خانواده ها گوشت ها می توانند تا حدی، نیاز بدن به اسیدآمینه ها را تامین کنند، درواقع نیاز بدن به گوشت کمتر می شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: بنابراین حبوبات یک گروه دو وجهی است که به دلیل انرژی و پروتئین می تواند در هر دو خانواده نان و غلات و گوشتها جای گیرد.
فرحبخش ضمن توصیه به مصرف غذاهای حاوی حبوبات در وعده‌های غذایی مختلف ( صبحانه، ناهار، شام و میان وعده) یادآور شد: غذاهایی مانند عدسی، خوراک لوبیا، آبگوشت می توانند گزینه‌های خوبی برای تامین نیاز بدن به فیبر، انرژی و پروتئین باشند و بخصوص داخل برنامه غذایی کودکان در سنین رشد باید گنجانده شود.
باشگاه خبرنگاران،
5 1000
ارسال شده در 15 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x