دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت

کودکان چاق در مصرف شیرینی پرهیز کنند

دیدن کودکی چاق که با ولع چیزی میخورد بسیار شیرین است. مخصوصا وقتی آن کودک به خوردن شیرینی مشغول باشد؛ ولی خوردن شیرینی برای کودکی چاق اصلا خوب نیست چون با خوردن مواد قندی ممکن است همان کودک دچار بیماری های قلبی شود و دیدن کودکی با بیماری خطرناک اصلا جالب نیست. ولی طبق آخرین تحقیقات اگر کودک چاق در مصرف مواد قندی پرهیز داشته باشد ریسک مبتلا شدن به این بیماری کمتر میشود.

به گزارش دکتر سلن به نقل از مهر، محققان بیمارستان کودکان سان فرانسیسکو دریافتند محدودیت مصرف مواد قندی در کودکان موجب بهبود سطح تری گلیسیرید (نوعی چربی خون یا لیپید) و همچنین سطح پروتئین مرتبط با بیماری قلبی موسوم به ApoC-III می شود.

دکتر رابرت لاستیگ، محقق دوم این مطالعه، در این باره می گوید: «واکنش های لیپیدی خون این کودکان اصلا تعجب آور نیست و ارتباطی با تغییر وزن یا کالری ندارد.»

وی در ادامه عنوان می کند: «به منظور دستیابی به این میزان کاهش از لیپید و پروتئین تنها با خوردن کمتر، بیمار باید یک پنجم از وزن بدن شان را از دست دهد.»

این مطالعه شامل ۴۳ بچه چاق بین رده سنی ۹ تا ۱۸ سال بود که حداقل به یک اختلال مزمن متابولیکی نظیر فشار خون بالا، تری گلیسیرید بالا یا نشانه کبد چرب مبتلا بودند.

به مدت ۹ روز، کودکان مثل همیشه می خوردند و می خوابیدند و فقط یک وضعیت استثناء در روند خورد و خوراک شان ایجاد شده بود: به جای مواد خوراکی شیرین مثل ماست شیرین و کیک، خوراکی های نشاسته ای نظیر پیتزا و نان مصرف می کردند.

یافته ها نشان داد در مجموع قند موجود در رژیم غذایی کودکان از ۲۸ درصد به ۱۰ درصد، و فروکتوز از ۱۲ درصد به ۴ درصد کاهش پیدا کرد.

تست خون قبل و بعد از مطالعه نشان داد کاهش میزان مصرف قند کودکان منجر به کاهش ۳۳ درصدی سطح تری گلیسیریدها و کاهش ۴۹ درصدی ApoC-III شد.

به گفته محققان، درحالیکه استاتین ها در کاهش LDL (کلسترول بد) موثر هستند، آنها فقط موجب کاهش ریسک بیماری قلبی تا ۵۰ درصد می شوند. عوامل مضر دیگر، تری گلیسیریدهای لیپید خون و پروتئین مربوطه ApoC-III هستند.

طبق یافته های این تیم تحقیق، تنها کاهش مصرف مواد قندی تاثیر خارق العاده ای در کاهش این دو فاکتور پرخطر اصلی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد خواهد داشت

منبع: مهر

 

5 1000
ارسال شده در 19 مرداد 1395 توسط با موضوع سلامت کودک
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x