Glass_Milk

 

شیرهای پاستوریزه حاوی چه مواد معدنی هستند و چه نوع ارزش غذایی دارند چه فرقی با شیر تازه دارند برتری شیر تازه به شیرهای پاستوریزه چیست شیرهایی که هموژنیزه و پاستوریزه می شوند چه املاحی را از دست خواهند داد

آیا شیرهای پاستوریزه خاصیت ها و ویژگی های مفید خود را از دست داده اند و ویتامین ها و املاح اولیه در آن ها وجود ندارد؟این ماده خوراکی مفید با عملیات پاستوریزه و هموژنیزه دچار چه تغییراتی می شود ؟در ادامه توضیحات بیشتری در این باره داده ایم.

 

مواد معدنی موجود در شیرهای پاستوریزه

آیا می‌دانید شیرهای پاستوریزه، شیرهای مرده هستند؟
هدف از پاستوریزه کردن شیر، کشتن باکتری‌های بدی است که ممکن است به داخل شیر راه پیدا کرده باشند، اما مشکل اینجاست که پاستوریزه کردن، در کنار از بین بردن همه باکتری‌های بد، باکتری‌های مفید شیر را نیز از بین می‌برد و به ویتامین‌ها و مواد معدنی آن نیز آسیب می‌زند و منجر به شایع ترین مشکلات سلامت می‌شود که امروز شاهد آنها هستیم.

در طول پاستوریزه شدن، شیر به مدت نیم دقیقه تا بیش از 160 درجه فارنهایت (حدودا 72 درجه سانتی‌گراد) گرم می‌شود تا چیزهایی که احتمالا هضم آن برای شما مشکل است، استریلیزه شود. حتی توقف پاستوریزه کردن در درجات پایین تریعنی حدود 145 فارنهایت (حدود 62 درجه سانتی‌گراد) نیز بسیاری از آنزیم‌های مفید موجود در شیر را از بین می‌برد.

هموژنیزه کردن شیر نیز که از اوایل قرن 20 به یک استاندارد صنعتی تبدیل شد، با نوآرایی مولکول‌های پروتئین و چربی شیر، در نحوه تاثیر‌گذاری آنها بر بدن انسان تغییر ایجاد و ایجاب می‌کند که ویتامین‌های A و D به جهت تقویت خواص شیر به آن اضافه شوند. برخلاف آنچه رسانه‌ها و صنایع لبنی به ما القا می‌کنند، پاستوریزه و هموژنیزه کردن، لزوما برای سلامت ما مفید نیستند.

با این حال شیر به عنوان یک ماده حساس غذایی که قابلیت جذب میکروارگانیسم‌های زیادی را به خود دارد لازم است همواره پیش از مصرف جوشانده شود، یا اینکه به صورت پاستوریزه یا هموژنیزه مصرف شود تا در این صورت سلامت ما به عنوان مصرف‌کنندگان این ماده غذایی مفید بیشتر تامین شود.

 

ارسال شده در 20 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی های مهم قبل از ازدواج
  • پوست سالم با ضد آفتاب مناسب
  • در آینده ای نزدیک بیمارانی که در کما هستند درمان می شوند
  • موادغذایی حاوی فیبر
  • هر آنچه که باید درباره فواید برگ بو بدانید
  • در روانشناسی یادگیری یعنی چه
  • 6 گیاهی که بالاترین مقدار پروتئین را دارند
  • جایگزین سالم برای خوردنی های مضر
  • داروي گياهي “اكيناسه” از سرماخوردگي جلوگيري مي‌كند
  • اهمیت مصرف طالبی در این فصل
  • فایل PDF راهنمای اورژانس بیمارستانی در مواجهه با ابولا
  • غذاهای ضد عوارض پیری
  • تخم مرغ بخورید تا احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 کمتر شود
  • مطالبی پیرامون چک
  • چگونه از دیابت نوع 2 جلوگیری کنیم
  • محبوبترین ها

  • دسر دیابتی: حلوای هویج کم کالری
  • سوال و جوابهایی درباره بیماری دیابت
  • دیابت در سنین پایین و کمک والدین
  • بهبود متابولیسم گلوکز با تیازولیدن دیونها
  • غربالگری دیابت چه مراحلی دارد؟
  • برای ثابت نگه داشتن قندخون در حد نرمال، هرچند وقت یکبار غذا بخوریم؟
  • بر شیوه کار سلولهای بتا پانکراس, درشت مغذی ها چه تاثیری دارند؟
  • برای کمک به مدیریت دیابت نظارت تمام وقت بر قند خون
  • مقایسه پمپ انسولین و تزریق روزانه انسولین
  • خطر مرگ بر اثر عوارض قلبی دیابت و تفاوت های جنسیتی
  • درمان دیابت نوع 1 و ژن Wdr13
  • پیشگیری از امراض قندی با رضایت از زندگی زناشویی
  • در کنترل قندخون ورزش کوتاه مدت قبل از غذا بسیار موثر است
  • مواد غذایی موثر برای کنترل دیابت
  • بر نشانه های نوروپاتی دیابتی نحوه تغذیه چه تاثیری دارد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است