مرحله یائسگی سندروم متابولیک سکته قلبی سفت شدگی عروق دوران یائسگی بیماری قلبی

به گفته محققان، فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی نظیر میزان غیرعادی کلسترول و فشارخون بالا، قبل از شروع سن یائسگی افزایش می یابد.

 

به گزارش داروغذا به نقل از مهر، یافته های مطالعاتی محققان دانشگاه ویرجینیا آمریکا نشان می دهد فاکتورهای پرخطر مرتبط با بیماری قلبی و سکته در سال های منتهی به یائسگی به سرعت تشدید می شوند.

مارک دی بور، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در گذشته کارشناسان معتقد بودند افزایش سریع فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی و سکته در زنان بعد از سن یائسگی اتفاق می افتد.»

اما تحقیقات جدید نشان می دهد افزایش سریع در فاکتورهای پرخطر قبل از آخرین دوره های پریود اتفاق می افتد. به گفته دی بور، منطقه پرخطر واقعی مربوط به قبل از یائسگی و در طول مدت دوره یائسگی است.

در این مطالعه، محققان گزارشات پزشکی حدود ۱۵۰۰ زن را که در مطالعه ملی بررسی علل و تاثیرات سفت شدگی عروق ثبت نام کرده بودند را ارزیابی کردند. این زنان به مدت ۱۰ سال تحت نظر بودند و در این مدت وارد مرحله یائسگی شدند.

محققان در این تحقیق، ۵ فاکتور پرخطر بیماری قلبی و سکته را بررسی کردند. این فاکتورها شامل اندازه دور کمر، میزان بالای چربی خون (تری گلیسیرید)، کلسترول خوب پایین یا HDL، قند خون بالا و فشار خون بالا بود.

به گفته محققان، به این فاکتورها در کنار هم «سندروم متابولیک» گفته می شود. سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی موجب افزایش ریسک دیابت نوع۲، بیماری قلبی و سایر مشکلات سلامت می شود.

در مجموع محققان دریافتند در طول سال های آخر منتهی به دوره یائسگی، افزایش سریعی در این فاکتورهای پرخطر روی می دهد.

www.ghatreh.com

 

ارسال شده در 31 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع قلب و عروق

پیشنهاد سردبیر

  • آموزش آش مخصوص صبحانه
  • طب سوزنی تنظیم کننده ی غدد هورمونی
  • عکس های تماشایی از میوه ی خوشمزه توت فرنگی
  • در فصول سرد سال چه بر سر بدن می آید
  • درنای «امید» نا امید بازگشت
  • شیوه های درمانی موخوره و ضعیفی مو
  • خانمهای باردار زیاد تحرک داشته باشید تا دچار کمر درد حاملگی نشوید
  • از سرطان روده بزرگ چه می دانید
  • درمان دیابت نوع 1 و ژن Wdr13
  • ایمپلنتی برای اندازه گیری فشار چشمها
  • خطرات تیروئید در دو نوع مخفی و واضح
  • استنباط های غلط در زمینه ورزش های سوزاندن چربی
  • اطلاعاتی درمورد آریکولوتراپی
  • اهمیت تامین ید و آهن برای کودک
  • دانستنی هایی پیرامون میوه خواری
  • محبوبترین ها

  • فواید گیاه اسطوخودوس و عکس هایی از این گیاه
  • نوشیدنی هایی که شکمی صاف و بدون چربی را به ارمغان می آورد
  • خطرات گریپ فروت برای سلامتی
  • ویتامین های آناناس را بهتر بشناسیم
  • میوه های چربی سوز برای بدن سیبی شکل
  • عکس هایی از فلفل سیاه و خواص آن
  • درمان با میوه های مختلف تابستانی
  • کدو حلوایی را فراموش نکنید
  • مصرف چند برابر میوه و سبزی با این ترفندها
  • درمان به کمک سیب سبز
  • عکس هایی از گل و گیاه بامیه و فواید استفاده از آن
  • جعفری و توصیه به خوردن آن
  • انجیر خشک بیشتر خاصیت دارد یا انجیر تازه؟
  • خواص میوه انجیر
  • خوردن چه مقدار سبزی برای پیشگیری از بیماری لازم است
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است