مرحله یائسگی سندروم متابولیک سکته قلبی سفت شدگی عروق دوران یائسگی بیماری قلبی

به گفته محققان، فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی نظیر میزان غیرعادی کلسترول و فشارخون بالا، قبل از شروع سن یائسگی افزایش می یابد.

 

به گزارش داروغذا به نقل از مهر، یافته های مطالعاتی محققان دانشگاه ویرجینیا آمریکا نشان می دهد فاکتورهای پرخطر مرتبط با بیماری قلبی و سکته در سال های منتهی به یائسگی به سرعت تشدید می شوند.

مارک دی بور، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در گذشته کارشناسان معتقد بودند افزایش سریع فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی و سکته در زنان بعد از سن یائسگی اتفاق می افتد.»

اما تحقیقات جدید نشان می دهد افزایش سریع در فاکتورهای پرخطر قبل از آخرین دوره های پریود اتفاق می افتد. به گفته دی بور، منطقه پرخطر واقعی مربوط به قبل از یائسگی و در طول مدت دوره یائسگی است.

در این مطالعه، محققان گزارشات پزشکی حدود ۱۵۰۰ زن را که در مطالعه ملی بررسی علل و تاثیرات سفت شدگی عروق ثبت نام کرده بودند را ارزیابی کردند. این زنان به مدت ۱۰ سال تحت نظر بودند و در این مدت وارد مرحله یائسگی شدند.

محققان در این تحقیق، ۵ فاکتور پرخطر بیماری قلبی و سکته را بررسی کردند. این فاکتورها شامل اندازه دور کمر، میزان بالای چربی خون (تری گلیسیرید)، کلسترول خوب پایین یا HDL، قند خون بالا و فشار خون بالا بود.

به گفته محققان، به این فاکتورها در کنار هم «سندروم متابولیک» گفته می شود. سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی موجب افزایش ریسک دیابت نوع۲، بیماری قلبی و سایر مشکلات سلامت می شود.

در مجموع محققان دریافتند در طول سال های آخر منتهی به دوره یائسگی، افزایش سریعی در این فاکتورهای پرخطر روی می دهد.

www.ghatreh.com

 

ارسال شده در 31 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع قلب و عروق

پیشنهاد سردبیر

  • خطر مصرف دارو برای اختلالات خواب
  • پیامدهای آسیب به لیگامان انگشت شست پا
  • خانم های حامله و تمایلات جنسی
  • یبوست های حین بارداری را با مصرف این مواد از بین ببرید
  • درمان قطعی ریزش مو با محصول گیاهی
  • آموزش تهیه سیب زمینی تند مخصوص
  • پیام تسلیت شخصیت ها و مقامت کشوری به خانواده هاشمی رفسنجانی
  • هر روز آجیل بخورید تا عمرتان زیاد شود
  • محبوبترین ها

  • نسخه تغذیه ای برای زیبا شدن
  • آیا می دانید غذای پر نمک ام اس می آورد
  • با این خوردنی ها اشتهایتان را افزایش دهید
  • رژیم های غذایی که در سطح جهان تایید شده اند
  • به این دلایل مصرف هات داگ را ترک کنید
  • مشکلات کبدی همراه با مصرف نوشابه های انرژی زا
  • با این روش ها بوی سیر را از بین ببرید
  • برای سوخت وساز سالم لبنیات مفید است
  • رپورتاژ

  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • الو دکتر

    پرپین آلا
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است