liver

هرچند سموم  گوناگونی از  راه های مختلف می‌توانند  داخل بدن شده و بر اعضای مهم بدن تأثیر بگذارند ولی انتخاب‌های آگاهانه بعضی مواد غذایی تاثیرات متضاد و خاصیت سم زدایی  بی نظیری دارد.


به گزارش پایگاه خبری سلامانه به نقل از collective-evolution کبد در این میان یکی از مهم‌ترین غدد بدن است که وظیفه زدودن سموم از شر مواد مضر مانند الکل، مواد مخدر و … را دارد ضمن این که قند ذخیره شده در بدن را به قند قابل استفاده تبدیل می‌کند، سلول‌های قرمز خون قدیمی را از بین می‌برد، میزان اسیدهای آمینه خون را تنظیم می‌کند، و منجر به ذخیره آهن و پردازش هموگلوبین خون در بدن می‌شود.
در این میان برخی مواد غذایی اثر شگفت انگیزی برای سم زدایی از این عضو مهم بدن دارند.
چغندر و هویج: هویج سرشار از گلوتاتیون، یک پروتئین است که به سم زدایی کبد کمک می‌کند. هر دو گیاه حاوی فلاونوئیدها و بتاکاروتن بسیار بالا هستند. خوردن هویج و چغندر به تحریک و بهبود کلی عملکرد کبد کمک می‌کند.
گوجه فرنگی: حاوی مقادیر زیادی گلوتاتیون است و لیکوپن موجود در آن نیز موجب مقاومت در برابر ابتلا به سرطان سینه، پوست و سرطان ریه می‌شود.
گریپ فروت: یکی دیگر از منابع گلوتاتیون است که موجب پاکسازی کبد می‌شود. گریپ فروت همچنین سرشار از ویتامین ث و آنتی اکسیدان است که به بالا رفتن تولید آنزیم‌های تمیز کننده کبدی و افزایش روند پاکسازی طبیعی کبد منجر می‌شود.
اسفناج: اسفناج خام منبع عمده از گلوتاتیون است و به روند پاکسازی کبد کمک می‌کند. سبزیجات بگر سبز مانند اسفناج همچنین منبع غنی از کلروفیل، یک رنگدانه طبیعی است که برای حفظ سلامت کلی کبد مفید است.
مرکبات: لیمو، لیموترش و …حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ث است که به تحریک کبد و سنتز مواد سمی به موادی که می‌تواند به آب جذب شود، کمک می‌کند.
کلم‌ها: کلم‌ها دارای خاصیت سم زدایی قوی برای کبد هستند. این سبزیجات دارای موادی هستند که بعضی سموم را در بدن خنثی می‌کنند؛ مثل نیتروزامین های موجود در دود سیگار، و آفلاتوکسین موجود در بادام زمینی. همچنین انواع کلم دارای موادی بنام «گلوکوزینولات» هستند که باعث می‌شوند کبد آنزیم‌هایی را تولید کند که برای انجام فرآیند سم زدایی لازم هستند.

www.salamaneh.com

ارسال شده در 27 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • احساس داغی در پاها
  • استفاده از استاتین ها در درمان سرطان مری
  • آیا می توان فقط پروتئین گیاهی خورد؟
  • 5 فایده بسیار بی نظیر سویا
  • استفاده از پماد کالاندولا برای نوزادان
  • آیا آنتی بیوتیک باعث افزایش وزن می شود؟
  • تغذیه تکمیلی برای شیرخواران باید چگونه باشد
  • پوست چرب را اینگونه لایه برداری کنید
  • چگونه به کودک یاد بدهیم خودش غذا بخورد
  • ال ای دی بجای ام آر آی و رادیوگرافی
  • تصمیمتان را از روی اصول بگیرید
  • رشته ی مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک
  • چرا جراحی فتق دیافراگم انجام میشود
  • تهدید سرطان مری با مصرف نوشیدنی های داغ
  • بهترین روش های مراقبت از پوست خشک و حساس
  • محبوبترین ها

  • علت افزایش ریزش مو با مصرف داروی لوسیون ماینوکسیدیل
  • توضیح در مورد بيماری پارکينسون و علائم آن
  • خواص شلغم
  • آیا قرص های افزایش قد تاثیر دارند یا نه
  • مصرف متفورمین و برهم خوردن سیکل قاعدگی
  • زایمان زود تر از موعد ممنوع!
  • درمان پوسته پوسته شدن نوک انگشتان دست
  • رفع آکنه های پوست با این دارو
  • ارتباط چاقی با افسردگی پس از زایمان
  • تاثیر روش میکرودرم در رفع لک های جای جوش
  • آیا خون فرد مبتلا به HIV در مسابقات بوکس قابل انتقال است؟
  • تاثیرات مثبت گرما بر ورزشکاران
  • سکته خفیف مغزی | سردرد، سوزش دست و پاها
  • آسیب دیدن کتف در ورزش بدنسازی
  • بررسی انواع شامپوهای موجود در بازار
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است