نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کاهش التهاب بدن فواید آجیل عواقب التهاب بدن التهاب بدن چیست آجیل
خوردن آجیل بین ما ایرانی ها رواج دارد و در کل کسی وجود ندارد که از آجیل بدش بیاید. خوشبختانه آجیل سرشار از فایده است و یکی از آن فایده ها کاهش التهاب بدن میباشد. التهاب بدن عامل اصلی انواع بیماری هاست و بیشتر بیمارهای خطرناک از این التهاب بدن نشأت میگیرد. در ادامه بیشتر در باره ی تاثیر آجیل بر التهاب بدن بحث میکنیم. با ما همراه باشید.

محققان بر این باورند، التهاب عامل اصلی ایجاد این نوع بیماری‌ها است. یافته‌ها نشان می‌دهد مصرف آجیل اثرات مفیدی بر کاهش التهاب عمومی دارد.
تا قبل از این محققان ارتباط بین افزایش مصرف آجیل و کاهش خطر بیماری‌های مزمن و حتی مرگ را نشان داده بودند.
مطالعه جدید انجام شده بر روی بیش از 120 هزار پرستار زن شاغل و بیش از 50 هزار پرستار مرد نشان داده است افرادی که در طول هفته پنج بار یا بیشتر آجیل مصرف می‌کنند، نسبت به آنهایی که هرگز و  یا به‌ندرت مصرف کرده‌اند از سطح نشانگرهای التهابی کمتری در خون برخوردار بوده‌اند.
به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال نیوز،  همچنین افرادی که در طول هفته مصرف آجیل را جایگزین گوشت قرمز، تخم‌مرغ و غلات کرده‌اند نیز به‌طور قابل ملاحظه‌ای دارای سطح پایین‌تری از شاخص‌های التهابی هستند.
انواع آجیل درختی و بادام‌زمینی حاوی ترکیبات مقوی زیادی نظیر منیزیم، فیبر، اسیدآمینه‌های ضروری، آنتی‌اکسیدان و اسیدهای چرب غیراشباع هستند که می‌توانند نقش مهمی در کاهش فرایند التهاب عمومی بدن و در نتیجه بیماری‌های ناشی از آن داشته باشند
5 1000
ارسال شده در 20 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اختلالات روانی در نتیجه بیکاری
  • بارداری پسر، دشوار تر از دخترها
  • هر میوه ای چه نقش را در بدن ما ایفا می کند
  • کاهش درد پس از سزارين با مسکن‌هاي خوراکي
  • اوایل ازدواج و پیشگیری از حامله شدن
  • آبریزش ناگهانی از بینی و چشم در این فصل
  • نکات ریز برای حمام بردن کاسکو
  • همه چیز را در مورد بیماری سیستیت یا التهاب مثانه بدانیم
  • محبوبترین ها

  • بررسی علل شل شدن معده
  • راه حل عرق زیادی پاها
  • بیماری فیبرومیالژیا چه نوع بیماری است؟
  • علائم و درمان بیماری مالاریا را باهم مرور میکنیم
  • اهمیت نجات جان بیمار در ساعات اولیه پس از سکته مغزی
  • اهمیت دریافت کلسیم برای بدن
  • آلزایمر در زمان جنین بودن آغاز میشود
  • طحال و بیمار شدن آن
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x