دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو

قند و گوشت قرمز به یک اندازه باعث چاقی میشوند

جزء پر مصرف ترین های جامعه ی امروزی مواد قندی و گوشت قرمز میباشد. گوشت قرمز پایه و اساس اکثر غذا هاست و از طرفی قند هم در همه چیز وجود دارد. این دو ماده ی غذایی بسیار شیرین و خوشمزه باعث شیوع عارضه ای تلخ به نام چاقی میشود. آخرین تحقیقات در باب این دو ماده غذایی نشان میدهد که هر دو به اندازه هم در چاقی نقش دارند. در ادامه نتیجه این تحقیق را بخوانید.

 چربی ها و کربوهیدرات ها انرژی کافی برای رفع نیازهای ما تامین می کنند و سریع تر از پروتیین ها هضم می شود. به این ترتیب انرژی ذخیره شده در گوشت یا بعدا استفاده می شود و یا اگر مازاد بر نیاز بدن باشد، به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره می شود.

به عبارت دیگر، مصرف زیاد گوشت به اندازه چشمگیری در بزرگ شدن محیط دور کمر دخیل است.
‘ونپنگ یو’ دانشجوی دکتری دانشگاه آدلاید در یک مطالعه دسترسی به قند و گوشت و تاثیر آن را بر میزان چاقی در 170 کشور بررسی کرد و متوجه ارتباط پررنگی میان آنها شد.
این محقق پس از در نظر گرفتن تفاوت های میان کشورها از جمله سطح شهرنشینی، فعالیت بدنی و مصرف کالری، متوجه شد که دسترسی به گوشت و مصرف آن می تواند عامل 13 درصد میزان چاقی باشد که این میزان به اندازه نقش قند در چاقی است.
وی در توضیح تحقیق خود در وب سایت دانشگاه آدلاید گفت: اعتقاد بر این است که چربی ها و کربوهیدرات ها عوامل عمده چاقی هستند.
وی افزود: چربی ها و کربوهیدرات ها در رژیم های غذایی امروزی انرژی کافی را برای تامین نیازهای روزانه ما فراهم می کنند؛ اما با توجه به دیر هضم بودن پروتیین گوشت در قیاس با چربی و کربوهیدرات، انرژی حاصل از پروتیین مازاد می شود و در نتیجه به چربی تبدیل و به صورت چربی در بدن ذخیره می شود.
این تحقیق متفاوت از پژوهش قبلی در زمینه ارتباط میان گوشت با چاقی است که در آن چربی گوشت با مشکلات چاقی ارتباط داده شد. در این تحقیق جدید عنوان می شود که پروتیین گوشت به طور مستقیم عامل چاقی است.
نتایج این تحقیق در هجدهمین کنفرانس بین المللی در زمینه تغذیه و علوم غذایی در زوریخ سوییس ارائه شد

 

5 1000
ارسال شده در 24 مرداد 1395 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • داروهای پوکی استخوان و تاثیرات منفی آن ها
  • مادران بچه دار هم حواسشان باشد
  • تاثیرات منفی سریال های ماهواره ای بر شخصیت خردسالان
  • سرطان سینه: دویدن موثرتر از پیاده روی است
  • برای از بین بردن سم از بدن این خوردنی ها را بخورید
  • نیاز کودک به تغذیه
  • ابداع روشی برای درمان این مشکل دیابتی ها
  • مصرف لواشک و این همه خواص مفید برای بدن!
  • محبوبترین ها

  • شیر پاستوریزه نشده چه زیانهایی دارد؟
  • نمونه رژیم با فیبر ناچیز
  • انار خوردن در دوران بارداری و شیردهی
  • رژیم غذایی برای رشته فیزیک بدنسازی
  • پیشگیری از انواع بیماریهای کبدی با قهوه
  • لزوم مواد معدنی در ورزشکاران
  • رفع عادات بد غذایی
  • ایده آل ترین زمان ریکاوری، وقت خواب است، به آن توجه کنید
  • رپورتاژ

  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای زیبایی لبخند
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر صدرا مقدم
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • جراحی لیفت ابرو دکتر نداف کرمانی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x