قند و گوشت قرمز به یک اندازه باعث چاقی میشوند

جزء پر مصرف ترین های جامعه ی امروزی مواد قندی و گوشت قرمز میباشد. گوشت قرمز پایه و اساس اکثر غذا هاست و از طرفی قند هم در همه چیز وجود دارد. این دو ماده ی غذایی بسیار شیرین و خوشمزه باعث شیوع عارضه ای تلخ به نام چاقی میشود. آخرین تحقیقات در باب این دو ماده غذایی نشان میدهد که هر دو به اندازه هم در چاقی نقش دارند. در ادامه نتیجه این تحقیق را بخوانید.

 چربی ها و کربوهیدرات ها انرژی کافی برای رفع نیازهای ما تامین می کنند و سریع تر از پروتیین ها هضم می شود. به این ترتیب انرژی ذخیره شده در گوشت یا بعدا استفاده می شود و یا اگر مازاد بر نیاز بدن باشد، به چربی تبدیل شده و در بدن ذخیره می شود.

به عبارت دیگر، مصرف زیاد گوشت به اندازه چشمگیری در بزرگ شدن محیط دور کمر دخیل است.
‘ونپنگ یو’ دانشجوی دکتری دانشگاه آدلاید در یک مطالعه دسترسی به قند و گوشت و تاثیر آن را بر میزان چاقی در 170 کشور بررسی کرد و متوجه ارتباط پررنگی میان آنها شد.
این محقق پس از در نظر گرفتن تفاوت های میان کشورها از جمله سطح شهرنشینی، فعالیت بدنی و مصرف کالری، متوجه شد که دسترسی به گوشت و مصرف آن می تواند عامل 13 درصد میزان چاقی باشد که این میزان به اندازه نقش قند در چاقی است.
وی در توضیح تحقیق خود در وب سایت دانشگاه آدلاید گفت: اعتقاد بر این است که چربی ها و کربوهیدرات ها عوامل عمده چاقی هستند.
وی افزود: چربی ها و کربوهیدرات ها در رژیم های غذایی امروزی انرژی کافی را برای تامین نیازهای روزانه ما فراهم می کنند؛ اما با توجه به دیر هضم بودن پروتیین گوشت در قیاس با چربی و کربوهیدرات، انرژی حاصل از پروتیین مازاد می شود و در نتیجه به چربی تبدیل و به صورت چربی در بدن ذخیره می شود.
این تحقیق متفاوت از پژوهش قبلی در زمینه ارتباط میان گوشت با چاقی است که در آن چربی گوشت با مشکلات چاقی ارتباط داده شد. در این تحقیق جدید عنوان می شود که پروتیین گوشت به طور مستقیم عامل چاقی است.
نتایج این تحقیق در هجدهمین کنفرانس بین المللی در زمینه تغذیه و علوم غذایی در زوریخ سوییس ارائه شد

 

ارسال شده در 24 مرداد 1395 توسط writer.m با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • کار شیفتی سلامتی را تهدید میکند
  • چه بخوریم تا دچار موخوره نشویم
  • جلوگیری از مبتلا شدن به ام اس
  • به ناهار خود اهمیت دهید
  • رفع سردرد با تغییر در حالت نشستن
  • اعتیاد به قرص مسکن مرگ آور است
  • نکات مثبت و منفی درباره ادویه ای به نام آویشن
  • 8 توصیه برای سالم سازی محیط کار
  • لیفت صورت و این روش های موثر
  • اصول انتخاب یک عینک
  • غذاهای اضطراب آور از دید طب سنتی
  • کنترل هیجان دریک داوطلب کنکور چگونه است؟
  • تفاوتها و مزایای ماهی از انواع پرورشی و دریایی
  • بهداشتی ترین خشک کن ها سری 2014
  • رسیدگی همزمان به امور منزل و محل کار
  • محبوبترین ها

  • چگونه به یک زندگی سالم دست یابیم
  • کم شدن وزن به وسیله تغذیه
  • ساعت بدنتان را به عقب بکشید!
  • درمان های مناسب برای رفع خار پاشنه
  • شوینده ای به نام سرکه
  • اهمیت برنامه ریزی برای خرج زندگی
  • مصرف کلسیوم ممکن است به زوال عقل ختم شود
  • نشستن بیشتر از سه ساعت ممنوع!
  • جانشین داروی بی اختیاری ادراری
  • استاندارد کاهش وزن در هفته، چقدر است؟
  • این زنان مصنوعی با واقعی مو نمی زنند
  • ترفندهای جانبی و سرعت بخش به کم کردن وزن
  • چرا برخی افراد با چاقی بیگانه اند؟
  • بخاطر ذهنتان از درخت بالا بروید
  • عسل و تقلب در تولید آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است