کدام مواد غذایی باعث کاهش مقاومت به انسولین میشوند

در کل در ارتباط بودن با بیماری قندی دردناک است ولی با کمی رعایت و اشراف داشتن به رژیم غذایی میتوان آن را کنترل کرد. مقاومت به انسولین، شرایطی است که در آن سلول‌های بدن پاسخ مناسبی به انسولین نمی‌دهند و به دنبال آن جذب گلوکز دچار اختلال شده و به طور ثانویه باعث افزایش قند خون می‌شود. ولی شما میتوانید با مصرف خوراکی هایی که در ادامه معرفی میکنیم این عارضه را کنترل کنید.

سبزیجات: سبزیجات کم کالری و کم کربوهیدرات هستند و یک غذای ایده آل برای تمام مردمی محسوب می‌شوند که به دنبال مدیریت قند خون هستند. گزینه‌های سالم برای مدیریت قند خون عبارت‌اند از گوجه فرنگی، اسفناج، سیب زمینی شیرین، خربزه، ذرت و کلم پیچ. در انتخاب نوع کنسرو شده سبزیجات باید نوع کم سدیم آن‌ها را انتخاب کرد.
میوه‌ها: میوه‌هایی که به آرامی قند خون را بالا می‌برند از قبیل سیب، موز، انگور، آلو و هلو مفید هستند. از نوشیدن بیش از حد آّب میوه باید پرهیز کرد چون به شدت قند خون را افزایش می‌دهد.
لبنیات: لبنیات علاوه بر این که کلسیم مورد نیاز برای استخوان‌ها را فراهم می‌کند، نوع کم چربی آن و یا بدون چربی، می‌تواند برای مدیریت قند خون مفید باشد. به یاد داشته باشید که استفاده از شیر یا لبنیات پرچرب خود عاملی برای بدتر شدن مقاومت به انسولین است و آنهم به دلیل وجود چربی‌های اشباع. اگر عدم تحمل لاکتوز را تجربه می‌کنید، می‌توانید از شیر برنج، شیر بادام، شیر سویای غنی شده و … به جای لبنیات استفاده کنید.
غلات سبوس دار: غنی از ویتامین‌ها، فیبر و مواد معدنی است و یک رژیم غذایی دیابت پسند محسوب می‌شود. سعی کنید در انتخاب غلات هنگام خرید، نوع سبوس دار آن‌ها مانند آرد کامل گندم، بلغور ذرت، بلغور جو، برنج قهوه‌ای و … و یا طیف چاودار را انتخاب کنید.
آجیل: آجیل، دانه‌ها و مغزها حاوی چربی‌های سالم، منیزیوم، پروتئین و فیبر است. آجیل و دانه‌ها نیز از کربوهیدرات کمی دارند و برای مدیریت قند خون مفید هستند. اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آن‌ها برای سلامت قلب مفید است و بخصوص اسیدهای چرب موجود در دانه کتان و گردو. فقط باید آگاه باشید که نوع کم سدیم و کم قند آجیل را انتخاب کنید.
لوبیا: منبع خوبی از فیبر است که منجر به افزایش آهسته قند خون می‌شود و این یک مزیت دیگر برای افراد مبتلا به مقاومت به انسولین است.

منبع: سلامانه

ارسال شده در 23 مرداد 1395 توسط writer.m با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با این خوراکیها به اکسیر جوانی دست می یابید
  • افزایش میل به خوردن با دیدن غذاهای رنگی
  • دستگاه ابولا یاب اختراع شد
  • آیا به مکمل های غذایی احتیاج دارید یا خیر؟
  • برای برخورد با افراد سر سخت چه مواردی را باید در نظر گرفت؟
  • راه حل هایی برای درمان اضطراب جدایی اطفال
  • روش های موثر برای درمان ریزش مو در مردان
  • تغییرات خلق و خو با کمبود آب در بدن
  • با دیدن این کارتون کودکان اوتیستیک می‌شوند
  • درد بدون دلیل
  • دندان شما آینه حافظه شماست
  • برای اسفند ماه چه ماده غذایی باید خورده شود
  • اگر قند خون بالایی دارید اسفناج و گشنیز بخورید
  • آندومتریوز در شهرهای آلوده بیشتر در کمین زنان است
  • برای کاهش التهاب و درد زانو این شیوه ها طبیعی هستند
  • محبوبترین ها

  • برنامه ریزی برای جراحی پیوند سر انسان
  • جراحی آپاندکتومی
  • رفتار گربه های پیر
  • زخم معده و دانستنی های مهم در مورد آن
  • برای استراحت دادن به مغز چه کارهایی باید انجام دهیم؟
  • نیاز به مصرف اسید فولیک در افراد مختلف
  • افزایش درد ،شکستگی و پوکی استخوان در خانم ها
  • چه زخمهایی نیاز به پانسمان دارد؟
  • خواب می تواند در باروری مردان موثر باشد
  • طرز تجويز قرص آسپرين در بیماران قلبی
  • چند نکته ظریف و جالب پزشکی
  • از نگهداری بطری های یکبار مصرف در فریزر جدا خود داری کنید
  • دستگاه دیالیز قابل حمل
  • راه حل معجزه آسا برای کاهش وزن در یک هفته
  • نزدیک به ۳ درصد از بزرگسالان دچار ضعف ایمنی هستند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است