bones-superfoods2
چه مواد غذایی در برطرف کردن مشکلات مفصلی و استخوانی به بیماران کمک می کنند چگونه می توانیم مانع این عارضه ها شویم با چه راهکارهای تغذیه ای قادر خواهیم بود مانع بروز پوکس استخوان و سابیدگی مفاصل شویم توصیه های ارتوپدها و فیزیونراپیست ها و جراحان مفاصل در این باره چیست؟

یک پژوهشگر طب گیاهی گفت: برای جلوگیری از بیماری آرتروز مصرف ترشیجات، ماست و غذاهای با طبع سرد را به حداقل برسانید.
 محمد عبدالهی پژوهشگر طب گیاهی گفت: مصرف عرقیجاتی همچون گل ختمی، اسطوخودوس و بادرنجبویه( از هرعرق یک قاشق غذا خوری در یک لیوان آب حل ومصرف آن بعد از 2 ساعت هر وعده غذایی) از بروز دردهای استخوانی جلوگیری می کند.
این پژوهشگر در ادامه افزود: برای کاهش بیماری آرتروز می توان از روش ماساژ درمانی نیز استفاده کرد. برای این کار در روز یک نوبت پماد ترکیب شده با گیاهان دارویی را یک مقدار بر ناحیه درد بمالید و سپس به مدت 10 دقیقه به صورت ملایم ماساژ دهید.
وی در خصوص روش غذا درمانی بیان کرد: غذاهایی همچون شیر تازه(یک لیوان)، آب زعفران (دو قاشق غذاخوری) و عسل، پودر سنجد، پودر سه مغز، مالت و بارهنگ (هرکدام یک قاشق مربا خوری) را با هم مخلوط کرده و مدام مصرف کنید. قرص روغن ماهی و کلم نیز مواد غذایی مناسبی برای جلوگیری از پوکی و سائیدگی استخوان ها هستند.
پژوهشگر طب گیاهی تاکید کرد: به دلیل مضر بودن کلم برای بیماران تیروئیدی، آنها باید دور این ماده غذایی را خط بکشند و افراد دارای قند خون بالا نیز از خوردن عسل در صبحانه اجتناب کنند.
وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از این بیماری باید از مصرف برخی مواد غذایی اجتناب کرد، افزود: برای جلوگیری از بیماری آرتروز مصرف خوراکی هایی همچون ترشیجات، ماست و میوه ترش، گوشت، چای و غذاهای با طبع سرد را به حداقل برسانید.
عبدالهی در پایان اظهار داشت: اضطراب و تنش های عصبی نیز تاثیر بسزایی در ایجاد بیماری های استخوانی همچون سائیدگی و نرمی استخوان دارد.
باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 23 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • مخرب ترین اختلالات دپرس بودن روی بدن
  • مضرات و خطرات اشعه UV خورشید در این فصل
  • خطرات و آسیب های حامله شدن با سن کم
  • تعریف کاملی از نشر جانب و لاری اسکات
  • خندان باشید تا قلب سالمی داشته باشید
  • خطر HIV برای جوانان
  • رفع یبوست با آب ولرم
  • هشدار جدی درباره دارو های گیاهی ترک اعتیاد
  • بخور نخورهای هوای پر از دود
  • بیداری شب قدر راهی برای چاق شدن
  • مصرف غلات و عوارض ناشی از آن ها
  • آیا آبمیوه های صنعتی ارزش غذایی دارند؟
  • اگر اضافه وزن دارید به سراغ این غذا ها نروید
  • آیا بالا آمدن ناخن بیماریست؟
  • غذا هایی که برای گروه خونی شما ساخته شده است
  • محبوبترین ها

  • توصیه هایی برای بانوان ورزشکار
  • ۶ ایده برای شام سالم
  • کم کردن کلسترول با این پیشنهادات خوراکی
  • آشپزهای بزرگ چه راز هایی دارند
  • اگر میخواهید از کسی پاسخ مثبت بشنوید به او قهوه بخورانید
  • کالری دل مرغ
  • رژیم غذایی مدیترانه ای سبب تقویت بینایی می شود
  • بهترین “شیوه پخت گوشت” را بشناسید
  • چه میزان درباره نان‌های فراسودمند می دانید
  • بررسی پاستاهای رنگی
  • مواد غذایی ارزان حاوی پروتئین
  • معرفی مواد خوراکی کم کالری
  • شیر شتر و یک دنیا فایده
  • کرفس چه فوایدی برای بدن ما دارد
  • هر آنچه درمورد روغن باید بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است