دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

Tagliatelle al Ragu (5)

اگر فرزندانتان از مصرف تخم مرغ ساده خسته شده اند و تمایلی به خوردن ان نشان نمی دهند می توانید راگوی تخم مرغ را امتحان کنید طعم و مزه جالب آن می تواند اشتهای فرزندتان را باز کند با ما در ادامه مطلب همراه باشید و با روش آماده سازی آن آشنا شوید

قارچ‌ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و مارچوبه را خرد کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

 

2-3سال

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

قارچ  پخته و دو نیم کرده                   50گرم

مارچوبه پخته                                 50 گرم

تخم‌مرغ آبپز                                  1عدد

کره                                            1 قاشق سوپخوری

آرد                                             1 قاشق چایخوری

آب مرغ                                       1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل                                 به میزان لازم

آبلیموی تازه                                چند قطره

جعفری رنده کرده                        1 قاشق چایخوری

روش تهیه راگوی تخم‌مرغ

قارچ‌ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و مارچوبه را خرد کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. اکنون آرد را به آن بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا آب‌ مرغ را بتدریج به آن بیفزائید و مرتباً هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

صبر کنید تا سس اندکی غلیظ شود. اینک قارچ، مارچوبه و تخم‌مرغ را بیفزائید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید تا خوراک گرم شود. نمک، فلفل، آبلیمو و جعفری را به راگو بیفزائید و از روی حرارت بردارید. این خوراک با برنج یا بدون آن مصرف می‌شود.

یادآوری1: برای پختن قارچ؛ قارچ‌ها را در قابلمه کوچکی بریزید، کمی آبلیمو و کره به آن بیفزائید و با در بسته روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. مارچوبه را نیز بصورت آب‌پز، بخارپز یا کنسرو مصرف کنید.

یادآوری2: به جای آب مرغ می‌توانید آب باقیمانده از پخت سبزی‌ها را استفاده کنید.

 

 زندگی آنلاین

5 1000
ارسال شده در 28 مرداد 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x