Tagliatelle al Ragu (5)

اگر فرزندانتان از مصرف تخم مرغ ساده خسته شده اند و تمایلی به خوردن ان نشان نمی دهند می توانید راگوی تخم مرغ را امتحان کنید طعم و مزه جالب آن می تواند اشتهای فرزندتان را باز کند با ما در ادامه مطلب همراه باشید و با روش آماده سازی آن آشنا شوید

قارچ‌ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و مارچوبه را خرد کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.

 

2-3سال

زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

قارچ  پخته و دو نیم کرده                   50گرم

مارچوبه پخته                                 50 گرم

تخم‌مرغ آبپز                                  1عدد

کره                                            1 قاشق سوپخوری

آرد                                             1 قاشق چایخوری

آب مرغ                                       1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

نمک و فلفل                                 به میزان لازم

آبلیموی تازه                                چند قطره

جعفری رنده کرده                        1 قاشق چایخوری

روش تهیه راگوی تخم‌مرغ

قارچ‌ و مارچوبه را در صافی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و مارچوبه را خرد کنید و کنار بگذارید. کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. اکنون آرد را به آن بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا آب‌ مرغ را بتدریج به آن بیفزائید و مرتباً هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

صبر کنید تا سس اندکی غلیظ شود. اینک قارچ، مارچوبه و تخم‌مرغ را بیفزائید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید تا خوراک گرم شود. نمک، فلفل، آبلیمو و جعفری را به راگو بیفزائید و از روی حرارت بردارید. این خوراک با برنج یا بدون آن مصرف می‌شود.

یادآوری1: برای پختن قارچ؛ قارچ‌ها را در قابلمه کوچکی بریزید، کمی آبلیمو و کره به آن بیفزائید و با در بسته روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. مارچوبه را نیز بصورت آب‌پز، بخارپز یا کنسرو مصرف کنید.

یادآوری2: به جای آب مرغ می‌توانید آب باقیمانده از پخت سبزی‌ها را استفاده کنید.

 

 زندگی آنلاین

ارسال شده در 28 مرداد 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • موفقیت در تولید دستگاه الکتروکاردیوگراف
  • آموزش همراه با خنده
  • آناتومی انسان – مجله پزشکی دکتر سلام
  • اختلال مزمن در خلق و خو بابت تغییر فصل
  • مواردی برای زایمان بدون درد (2)
  • رژیم بی خطر روزه
  • همین الان تمرینات مدیتیشن خود را شروع کنید
  • قهوه ناجی کبد!
  • عکس های زیبا از میوه ی آناناس
  • ظروف یک بار مصرف سرطان زا است
  • ساعات مختلف برای مصرف روزانه غذا
  • مراقبت از کودک در برابر آسیب در ورزش
  • خورد و خوراک در تایم های استراحت مدرسه ای ها
  • از چه روغنی برای پخت و پز استفاده می کنید؟
  • یک ساله 30 کیلو لاغر شوید
  • محبوبترین ها

  • خاصیت ضد سرطانی موزهای لک دار
  • ساده ترین راه برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی
  • سبک غذا خوردنتان را به مرور تغییر دهید
  • فواید پرهیزهای غذایی را به یاد داشته باشید
  • عوارض باورنکردنی دو خوراکی پر طرفدار
  • کاهش مشکل چاقی با این روش ها
  • اندام متناسب باراهکارهایی ساده
  • حد و مرز استفاده از نمک
  • میزان پا برجا و سالم ماندن غذا در یخچال
  • نکات بهداشتی در مورد استفاده از خرما
  • در کاهش وزن خشکبار تا چه حد تاثیر دارد؟
  • با مصرف کلم بدن سالم داشته باشید
  • فهرست مکمل های طبیعی برای کاهش وزن
  • آیا نخوردن شام در سلامتی تاثیر خاصی دارد؟
  • نکاتی جالب و باور نکردنی در مورد چاقی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است