1130040

این نان خوشمزه انتخاب خوبی برای صبحانه و یا عصرانه فرزندتان است این شیرینی خوش طعم و سالم را در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید برای کودکانتان اشتها آور و مقوی خواهد بود

قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید.

سعید بابارحیمی

مواد لازم برای 12 نفر

آرد نان (آرد قوی)                    450 گرم

نمک                                      یک‌چهارم قاشق چایخوری

دارچین آسیاب کرده                 یک‌دوم قاشق چایخوری

کره خرد کرده                         50 گرم

شکر ریز                                50 گرم

پودر مایه‌ خمیر فوری               2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                          1 عدد

آب                                       120 میلی‌لیتر (حدود یک‌دوم پیمانه)

شیر                                    60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

کره آبکرده                           40 گرم

شکر قهوه‌ای روشن              50 گرم

شکلات چیپسی                  175 گرم

گردوی خرد کرده                  75 گرم

میپل سیروپ                      40 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

 روش تهیه نان شیرینی شکلات و گردو

قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید. اکنون. شکر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخم‌مرغ، آب و شیر را با هم مخلوط کنید و آن را کم‌کم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید. سپس کره آبکرده را روی خمیر بمالید و شکر قهوه‌ای، شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.‌ آن‌گاه خمیر را از درازا رول کنید و به 12 قسمت مساوی ببرید.

اکنون این برش‌ها را کنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد  قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی‌رنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان که گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.

یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده کنید.

ارسال شده در 29 مرداد 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تضعیف روحیه با شکست عشقی
  • رابطه عاطفی والدین با کودک
  • مناسب ترین زمان برای بارداری
  • طب سنتی برای مشکلات جنسی نیز راه حل دارد
  • درمان جدید برای مبتلایان به آلوپسی آره‌آتا
  • صاحب سیاه ترین موها شوید
  • بافتنی و ترک اعتیاد
  • معضل ابتلای کودکان به کبد چرب
  • برای سرما خوردگی چه سوپی مفید است
  • فعالیتهای پیشنهادی در منزل برای بیماران افسرده
  • سلولیت و دانسته هایی در این باره
  • داروی ضدسرطان توسط پژوهشگران کشورمان تولید شد
  • تحریک اشتهای خردسالان با این غذا
  • تجویز نسخه های بیمارستانی، مشکلی برای افراد مسن
  • ناخن هایی که شکل بد و رنگ بد دارند نشانگر چه هستند
  • محبوبترین ها

  • چگونه در خانه ماسک و شامپو بسازیم؟
  • آیا به لب ها هم باید ضدآفتاب بزنیم؟
  • محو کردن جای خالکوبی با این روش
  • آسیب به مو با شستن
  • کمپرس سرد و گرم برای پاکسازی پوست
  • 12 روشی که نشان میدهد چگونه از گوجه فرنگی برای زیبایی استفاده کنیم
  • دلایل نیاز مو به ضد آفتاب
  • دانه های سیاه روی بینی را چطوری محو کنیم؟
  • در فصل پاییز متخصص پوست خود باشید
  • اگر قصد کوتاه کردن مو دارید بخوانید
  • نکاتی کلیدی و مهم برای زیبایی پوست
  • چگونه ژل آلوئه ورا را استخراج کنیم
  • شیمی درمانی و حساسیت های پوستی
  • موثرترین توصیه ها برای خلاصی ازشر سیاهی های آرنج و زانو
  • نکاتی ساده برای خلاص شدن از تیرگی زیربغل
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است