آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

محصولات غذایی تراریخته گیاهان تراریخته روغن سویای تراریخته دستکاری شده ژنتیکی تراریخته ها تراریخته بودن خوراکی ها

درباره گیاهان تراریخته صحبت های زیادی می شود و باورهای مختلفی در این باره در میان مردم وجود دارد که در این مطلب قصد داریم به درستی یا نادرستی هریک پی ببریم برخلاف ور مردم گیاهان تراریخته می توانند به سلامتی ما آسیب های زیادی وارد کنند


گیاهان تراریخته، گیاهان دیگر را آلوده می کنند. تا کنون چهارصد مورد از این نوع آلودگی در سراسر دنیا گزارش شده اند. برای آنکه کشاورزان بتوانند بدون این آلودگی تراریختگی کشت کنند، می بایست که هزینه های بسیار سنگینی متقبل شوند که اغلب قادر به پرداخت آنها نیستند.

،محمد درویش، مدیرکل مشارکت‌های مردمی سازمان محیط زیست کشور در کانال تلگرامی خود نوشت: آنچه درپی می آید، مقدمه ای است از گزارشی در پنجاه صفحه که سازمان صلح سبز آلمان در سال ۲۰۱۵ تحت عنوان ” بیست سال شکست” به صورت “هفت افسانه” در مورد گیاهان تراریخته و واقعیتهای موجود انتشار داده و با انتشارش اردوگاه مونسانتوباوران را گیج و مبهوت کرد!

اینک به تدریج می کوشم تا در #درویشنامه برگردان این گزارش مهم را منتشر کنم.

هفت افسانه درباره گیاهان تراریخته:

✅ افسانه نخست:
با گیاهان تراریخته می توان تغذیه مردم دنیا را تضمین کرد.
واقعیت: طراحی بذرهای تراریخته بدانگونه نیست که بتوان مقدار تولید محصول را افزایش داد. مهندسی ژنتیکی برای حل مشکلاتی که گرسنگی و سوء تغذیه را بوجود می آورند و موجب ادامه یافتن آن می شوند، واجد شرایط نیست. این روش تنها سبب می شود تا کشاورزی صنعتی برقرار بماند که تاکنون با شکست در راه تغذیه مردم دنیا مواجه بوده.

✅افسانه دوم: گیاهان تراریخته در برابر تغییرات اقلیمی پایدار می باشند.
واقعیت: با توجه به تغییرات اقلیمی که چالش بزرگی برای کشاورزان محسوب می شود، کشت سنتی گیاهان به مراتب بر کشت صنعتی گیاهان تراریخته برتری دارد، چرا که مقاومت گیاهان در برابر مشکلات جوی بیش از هر چیز به نحوه کشتی بستگی دارد که تنوع زیستی را تقویت کرده و مواد لازم را برای رشد گیاهان از طریق خاک به آنها می رساند.

✅ افسانه سوم:
گیاهان تراریخته برای انسان و محیط زیست مطمئن و بی خطر هستند.
واقعیت: برنامه هایی برای نظارت دراز مدت بر سلامتی انسان و محیط زیست در این زمینه یا کلا وجود ندارند و یا نارسا و ناکافی هستند. پژوهشگران مستقل شکایت از آن دارند که راه آنها برای دسترسی به آنچه که در زمینه می بایست مورد بررسی قرار بگیرد، بسته است.

✅افسانه چهارم:
گیاهان تراریخته راه حفاظت از آنها را آسان می کنند.
واقعیت: کاربرد گیاهان تراریخته که در برابر علف کشها تحمل بیشتری دارند و در مقابل آفتهای مقاومتر هستند پس از چند سال سبب گسترش علفهای هرز بسیار مقاوم در برابر علفکشها(Superweeds) و همچنین آفتهایی از همین نوع (Superbugs) می شوند که نتیجه اش چیزی نیست جز مصرف بیشتر مواد شیمیایی.

✅ افسانه پنجم:
گیاهان تراریخته برای کشاورزان سودمند و پرمنفعت هستند.
واقعیت: بذرهای تراریخته از حق انحصاری اختراع کنندگان آن برخوردارند. قیمت آنها در طول بیست سال گذشته به چند برابر رسیده. از جهتی دیگر گسترش مقاومت این گیاهان در برابر علف و آفتکشها موجب افزایش هزینه های کشاورزان شده، تا آن اندازه که بذرهای تراریخته در دراز مدت برای کشاورزان هیچگونه منفعتی ندارند.

✅ افسانه ششم:
همزیستی گیاهان تراریخته با دیگر سیستمهای کشاورزی امکانپذیر است.
واقعیت: گیاهان تراریخته، گیاهان دیگر را آلوده می کنند. تا کنون چهارصد مورد از این نوع آلودگی در سراسر دنیا گزارش شده اند. برای آنکه کشاورزان بتوانند بدون این آلودگی تراریختگی کشت کنند، می بایست که هزینه های بسیار سنگینی متقبل شوند که اغلب قادر به پرداخت آنها نیستند.

✅ افسانه هفتم:
دستکاری ژنتیکی یک نوآوریست و رمز موفقیت در سیستم غذایی انسان
واقعیت: روشهای پیشرفته در امر کشاورزی بدون استفاده از دستکاری ژنتیکی به ویژگیهایی نایل شده اند که صنعت تراریختگی بیهوده به ما وعده آنها را می دهد. از جمله مقاومت بیشتر گیاهان در برابر بیماریها، سیلاب و خشکسالی. گیاهان تراریخته نه تنها یک تلاش بی ثمر در زمینه نوآوری هستند، بلکه هم خود سدی در راه نوآوری محسوب می شوند؛ و دلیل آنرا می بایست در حق مالکیت ذهنی جست که تنها در انحصار کنسرنهای چند ملیتی قرار دارد.

5 1000
ارسال شده در 3 شهریور 1395 توسط با موضوع علمی

پیشنهاد سردبیر

  • چرا چند سال بعد از ازدواج مشکلات خود را نشان می‌دهند؟
  • بیتا سحرخیز در بیمارستان بستری شد
  • گنبد گل کلم
  • افزایش وزن و تقویت قوای مغز، با مصرف پسته
  • شيمي‌دان‌ها يك گاز كشنده را به يك داروي پزشكي تبديل كردند
  • برای مسمومیت های تنفسی چه اقداماتی باید انجام دهیم
  • گزارش تصویری جهت آشنایی بیشتر با کلم
  • مخلوط کردن مکملها بمنظور تقویت سطح تستسترون
  • محبوبترین ها

  • بهترین ماده برای لایه بیرونی لباس ورزشی
  • برای اشخاص اکتومورف برنامه حرکتی عضله‌ ساز
  • مواردی برای بالا رفتن وزن وبزرگی عضله
  • بن بست ورزشی چگونه پدید می آید؟
  • عوامل محیطی و ورزش
  • در محیط باشگاه‌های ورزشی این برخوردها آزار دهند هستند
  • پیش از سنین مدرسه فعالیت ورزشی سبب کاهش علایم بیش فعالی می شود
  • حرکات بدنسازی و درد مچ دست
  • رپورتاژ

  • کلینیک زیبایی شارلوت
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x