Benefits-of-Rice-Water-4

آب برنج چه فایده هایی برای سلامتی ما دارد با استفاده از آن چه مشکلاتی را می توانیم درمان کنیم این ماده سفیدرنگ حاوی چه نوع املاح و موادمعدنی است برای برطرف کردن چه مشکلاتی به ما کمک میکند درانواع املاح و مواد معدنی موجود در آب برنج ادامه از فایده های نوشیدن آب برنج بیشتر بدانید

آیا شما هم جز افرادی هستید که آب برنج را دور میریزید؟ باید بگوییم آب برنج یکی از پر خاصیت ترین نوشیدنی هایی می باشد که به راحتی قابل دسترس، و در رفع انواع مشکلات کاربرد به سزایی دارد. آب برنج در پیشگیری از عفونت های ویروسی و اگزما نقش به سزایی دارد. برای آگاهی بیشتر با گیاه یاب همراه باشید.

ویتامین‌های خوردنی

بدن برای حفظ سلامتی خود روزانه به دریافت ویتامین‌ها و مواد معدنی نیاز دارد. آب برنج یک نوشیدنی قابل دسترس و کم‌هزینه است که این نیاز را برطرف می‌کند. آب برنج حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی فوق‌العاده‌ای است، فقط کافی است این آب را در ظرف شیشه‌ای ریخته و مقداری دارچین به آن اضافه کنید تا یک نوشیدنی خوش طعم داشته باشید.

یبوست

یبوست یکی از عارضه‌های آزار دهنده و عامل بسیاری از بیماری‌‌های دیگر است. نکته‌ی مهم اینجاست که شما می‌توانید با نوشیدن مقداری آب برنج، این بیماری را درمان کنید. آب برنـج حاوی فیبر است و مصرف آن می‌تواند از بروز یبوست جلوگیری کند. نشاسته‌ی برنج نیز موجب رشد باکتری‌های مفیده معده شده و احتمال بروز یبوست را به حداقل می‌رساند.

اسهال

اگر نوزاد شما دچار اسهال شده است، نگران نباشید. آب برنـج یکی از بهترین داروهای طبیعی برای درمان اسهال در نوزادان است، زیرا به تنظیم حرکات روده در نوزادان کمک می‌کند. اسهال باعث می‌شود بخش زیادی از آب بدن هدر برود و آب برنـج به بازیابی آب از دست رفته کمک می‌کند. برای این کار لازم است ۳۰ گرم برنج را حدود ۳۰ دقیقه در آب بجوشانید و بعد از آبکش کردن آب آن را میل کنید.

ضد خستگی

اگر خسته و بی‌انرژی هستید یا بیمار شده‌اید، حتما طی روز یک لیوان آب برنـج بنوشید. آب برنـج بسیار انرژی‌زاست و مواد مغذی زیادی دارد. مصرف این نوشیدنی به خصوص برای سالمندان و کودکان توصیه می‌شود. متخصصان طب سنتی آب برنج را برای خانم‌های شیرده نیز توصیه می‌کنند چون باعث تحریک ترشح شیر مادر می‌شود. از این آب برای کسب انرژی بعد از بیماری و هضم راحت غذا هم استفاده می‌شود.

عفونت‌های ویروسی

استفراغ و از دست رفتن آب بدن از علائم رایج عفونت‌های ویروسی هستند. آب برنـج نه تنها از هدر رفتن آب بدن جلوگیری می‌کند، بلکه مواد مغذی مورد نیاز بدن را در این شرایط تامین می‌کند تا بیمار سریع‌تر بهبود یابد.

آب برنج و پیشگیری از پیری 

آب برنج حاوی میزان زیادی «اینوزیتول» است. اینوزیتول از خانواده‌ی ویتامین B است و خواص متعددی دارد. این عنصر مغذی به رشد سلول‌ها کمک می‌کند. در نتیجه پیری را از وجودتان دور می‌کند. علاوه بر این، اینوزیتول باعث افزایش جریان خون در رگ‌ها می‌شود. با مصرف آب برنج پوست صورت‌تان خاصیت ارتجاعی پیدا می‌کند.

یک تکه پارچه به اندازه‌ی صورت‌تان بردارید و قسمت چشم، دهان و سوراخ‌های بینی را از روی پارچه ببرید. پارچه را به مدت ۱۰ دقیقه در آب برنج خیس کنید و آن را خوب فشار دهید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. سپس به عنوان ماسک روی صورت‌تان بگذارید و پس از ۱۵ دقیقه آن را بردارید و صورت خود را بشویید.

اگزما

معمولا با تغییر فصل یا به دلایل مختلف دیگر، حساسیت‌های پوستی نمایان می‌شوند. اگزما نیز نوعی حساسیت پوستی است که نشاسته‌ی موجود در آب برنـج موجب کاهش علائم  آن می‌شود. یک پارچه‌ی تمیز بردارید و آن را به آب برنجی که از قبل در یخچال گذاشته‌ایدآغشته کنید. سپس پارچه را به مدت چند دقیقه روی صورت بگذارید. خواهید دید احساس خارش و ناراحتی‌های پوستی‌تان برطرف می‌شوند.

سفت شدن پوست

آب برنـج تاثیر شگفتی روی زیبایی و سلامت پوست دارد و می‌توان از آن به عنوان یک تونر یا شوینده‌ی صورت استفاده کرد. مصرف منظم آب برنج باعث سفت شدن پوست می‌شود و شما را جوان‌تر جلوه می‌دهد. به این منظور یک تکه پنبه را در آب برنج خیس کرده، از آن برای پاک کردن پوست استفاده کنید. آب برنـج هرگونه ناخالصی را از پوست شما می‌زداید و باعث شادابی و نرمی پوست می‌شود. همچنین منافذ پوست را می‌بندد.

ماسکی برای سلامت موها

موهایی پرپشت و سالم خواسته‌ی همه‌ی ماست. برای داشتن موهایی درخشان و براق، آب برنج را توصیه می‌کنیم. آب برنج را روی پوست سرتان بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید. پس از گذشت این مدت، موهای سرتان را با نرم‌کننده یا شامپوی ملایم بشویید.

معمولا شما برنج را قبل از پخت با نمک زیاد خیس می‌کنند، در نتیجه امکان دارد آب ناشی از جوشیدن این برنج شور باشد، پس بهتر است خودتان آب برنج مخصوص تهیه کنید.

۳۰ گرم برنج را نیم ساعت در یک لیتر آب بجوشانید و در ظرف را بگذارید تا آب آن بخار نشود. برنج را آبکش کنید و آب آن را نگه دارید. می‌توانید کمی عسل و دارچین به آن اضافه و میل کنید. بهترین زمان مصرف این نوشیدنی بعد از ظهر است. آب برنج برای تمام اعضای خانواده مفید است، پس با خیال راحت آن را بنوشید.

نیک و نو

ارسال شده در 2 شهریور 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • خطر پوکی استخوان برای سنین پایین
  • آزمایشی خانگی و آسان جهت تشخیص انواع پوست
  • قرص موسیقی
  • اصلاح و نظافت با تیغ
  • پر کردن دندان خطری ندارد
  • تغییر رنگ پوست به مرور زمان
  • یوگا و برطرف کردن سردرد
  • کسانیکه می خواهید تناسب اندام داشته باشید به این 7 حرکت توجه کنید
  • صابون های سازگار با محیط زیست
  • پیشنهادات خوراکی برای افراد ورزشکار
  • شاخه مهم اختلال دو قطبی در روانشناسی
  • پیاده روی موجب تقویت قلب می شود
  • پرهیز از این خوردنی ها برای مقابله با سردرد مزمن
  • اهمیت درک زندگی به صورت لحظه ای
  • تحولی جدید در ساخت سیستم های تصویربرداری عروق کرونری
  • محبوبترین ها

  • اصلی ترین نکته مشاجره زن و شوهرها
  • تلقین خمیازه به دیگران
  • تعیین زمان مرگ با این بو
  • در شبانه روز استراحت چند ساعت،نرمال است؟
  • مصنوعی بودن سرخی هندوانه ها تایید شد
  • آبمیوه سر سفره شام ممنوع!
  • جوانان حواسشان به صرع باشد
  • با آزمایش خون به سلامت قلب خود پی ببرید
  • پیداکردن پاسخ مسائل در خواب
  • برای مراقبت از افراد مسن در خانه دستگاه جدیدی کشف شد
  • پرمشقت ترین حوزه ها ی تخصص پزشکی
  • خطرناکترین یخ ها برای سلامتی ؛ یخ‌های رستوران‌ها هستند
  • اختلال در آنزیم های کبدی با مصرف این قرص
  • استخراج آب اشامیدنی از فضولات دامی !
  • ژن بیماری چاقی درآب دهان نهفته بود
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است