کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی

salt_2893541b

 

مراقب عوارض نمک برای بدنتان باشید متاسفانه مردم کشور ما از طرفداران غذاهای نمکی و شور هستند و ما در میان دیگر کشورهای دنیا رتبه بالایی در زمینه مصرف نمک داریم در نانوایی ها فست فودها کبابی ها و غذاهای بیرونبر و رستوران ها غذای کم نمک تهیه نمی شود و بنا به درخواست مشتریان نمکدان همیشه روی میز آن ها وجود دارد.

مطابق بررسی های انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما 12.5 گرم برای هر فرد است در حالی که این رقم در کشور های دیگر 5 گرم است.

، مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با هشدار درباره افزایش مصرف نمک در کشور نسبت به اثرات سوء این ماده در مواد غذایی هشدار داد.

دکتر حسین رستگار با اشاره به تصویب برنامه ای در شورای سلامت در رابطه با کاهش تولید مواد غذایی دارای میزان بالای شکر ، نمک و اسید های چرپ ترانس گفت: هم اکنون مهم‌ترین علت افزایش بیماری های غیر واگیر در ایران و حتی کشور های دیگر دنیا موضوع مواد غذایی است . هرچند وضعیت ما نسبت به دیگر کشور ها مناسب تر است اما در این زمینه باید بسیار فعال تر باشیم.

وی با اشاره افزایش مصرف نمک در ایران خاطر نشان کرد: مطابق بررسی های انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما 12.5 گرم برای هر فرد است در حالی که این رقم در کشور های دیگر 5 گرم است که این کشور ها برنامه هایی برای کاهش این رقم به 3 گرم نیز در دست اجرا دارند.

مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیشترین میزان مصرف نمک در کشور در حوزه نان است گفت: به دلیل اینکه مصرف نان در کشور بالا است لذا وزارت بهداشت به شدت به دنبال کاهش میزان نمک در این محصول است که در این راستا در شورای عالی سلامت برنامه هایی تدوین و در حال اجراست.

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه دلیل استفاده زیاد نمک در نانوایی ها گفت: نانوایی ها پایین بودن کیفیت آرد را دلیل استفاده نمک در آن ذکر می کنند اما این دلیل به تنهایی قابل قبول نیست.

دکتر رستگار همچنین گفت: به منظور استفاده مناسب نمک از سوی نانوایی ها جلساتی را با اتحادیه مربوط برگزار و موضوع به صورت جدی در شورای عالی سلامت در حال پیگیری است.
http://www.salamatnews.com

 

5 1000
ارسال شده در 19 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x