salt_2893541b

 

مراقب عوارض نمک برای بدنتان باشید متاسفانه مردم کشور ما از طرفداران غذاهای نمکی و شور هستند و ما در میان دیگر کشورهای دنیا رتبه بالایی در زمینه مصرف نمک داریم در نانوایی ها فست فودها کبابی ها و غذاهای بیرونبر و رستوران ها غذای کم نمک تهیه نمی شود و بنا به درخواست مشتریان نمکدان همیشه روی میز آن ها وجود دارد.

مطابق بررسی های انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما 12.5 گرم برای هر فرد است در حالی که این رقم در کشور های دیگر 5 گرم است.

، مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با هشدار درباره افزایش مصرف نمک در کشور نسبت به اثرات سوء این ماده در مواد غذایی هشدار داد.

دکتر حسین رستگار با اشاره به تصویب برنامه ای در شورای سلامت در رابطه با کاهش تولید مواد غذایی دارای میزان بالای شکر ، نمک و اسید های چرپ ترانس گفت: هم اکنون مهم‌ترین علت افزایش بیماری های غیر واگیر در ایران و حتی کشور های دیگر دنیا موضوع مواد غذایی است . هرچند وضعیت ما نسبت به دیگر کشور ها مناسب تر است اما در این زمینه باید بسیار فعال تر باشیم.

وی با اشاره افزایش مصرف نمک در ایران خاطر نشان کرد: مطابق بررسی های انجام شده میزان مصرف نمک در کشور ما 12.5 گرم برای هر فرد است در حالی که این رقم در کشور های دیگر 5 گرم است که این کشور ها برنامه هایی برای کاهش این رقم به 3 گرم نیز در دست اجرا دارند.

مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه بیشترین میزان مصرف نمک در کشور در حوزه نان است گفت: به دلیل اینکه مصرف نان در کشور بالا است لذا وزارت بهداشت به شدت به دنبال کاهش میزان نمک در این محصول است که در این راستا در شورای عالی سلامت برنامه هایی تدوین و در حال اجراست.

وی در پاسخ به پرسشی در زمینه دلیل استفاده زیاد نمک در نانوایی ها گفت: نانوایی ها پایین بودن کیفیت آرد را دلیل استفاده نمک در آن ذکر می کنند اما این دلیل به تنهایی قابل قبول نیست.

دکتر رستگار همچنین گفت: به منظور استفاده مناسب نمک از سوی نانوایی ها جلساتی را با اتحادیه مربوط برگزار و موضوع به صورت جدی در شورای عالی سلامت در حال پیگیری است.
http://www.salamatnews.com

 

ارسال شده در 19 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • کسب موفقیت و پیروزی در زندگی
  • برای اصلاح گوژپشتی چه ورزشهایی توصیه می شود؟
  • اقداماتی که در بهداشت و سلامت بینی موثرند
  • درباره منفعت های کله پاچه بیشتر بدانید
  • تعریف واژه خستگی و بيش تمرينی
  • عادات «بدی» که خوب هستند
  • خواص دارویی گیاه انیسون | بادیان هندی، زیره رومی
  • برای آسانترشدن مشکلات بارداری گیاهان دارویی چه تاثیری دارند؟
  • مشکلات خواب در زنان حامله
  • تعداد ضربان قلب و میزان احتمال ابتلا به بیماری
  • تشییع پیکر زائران اربعین حسینی در یزد
  • علت هوشیاری بیمار در حین عمل جراحی؟
  • آسیب افسردگی والدین روی اشتهای فرزندان
  • پیشگیری از افزایش آمار کودکان معلول
  • آخرین توصیه ها در ارتباط با غربالگری دیابت و قند خون
  • محبوبترین ها

  • درمان دیابت نوع 1 و ژن Wdr13
  • رباتی برای تقویت روابط اجتماعی کودکان
  • در آشپزخانه یک فرد دیابتی با ابزارمخصوص آشنا شوید
  • واکسن آنفولانزا و دیابت
  • آیا عامل ابتلا به بیماری دیابت فقط قند است؟
  • میان دمای بدن و چاقی چه ارتباطی وجود د ارد؟
  • دشمنی دیابت با مغز
  • معالجه معمول دیابت و ریسک هیپوگلایسمی دراز مدت
  • چگونه از دیابت نوع 2 جلوگیری کنیم
  • مقابله با قند خون با این قبیل سبزیجات و ادویه ها
  • بیماری شریانهای محیطی و قطع عضو دوباره در بیماران دیابتی
  • استفاده زیاد از سبزیجات سفید رنگ فایده دارد
  • مشکلات کودکان دیابتی را دریابید
  • تزریق زیر جلدی انسولین و مراقبت نشدن ازانسولین
  • دلیل بوجود آمدن بیماریهای لثه مرتبط با دیابت نوع 2 مشخص شد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است