دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور

diy-essential-oil

شما می‌توانید این روغن‌‌های معطر را تهیه کنید، در شیشه‌های زیبا بریزید و به دوستان و آشنایان خود هدیه بدهید. می‌توانید از انواع روغن همچون روغن گردو، فندق و انواع روغن مایع برای معطر کردن استفاده کنید.

مترجم: سحر سامانی

شما می‌توانید این روغن‌‌های معطر را تهیه کنید، در شیشه‌های زیبا بریزید و به دوستان و آشنایان خود هدیه بدهید. می‌توانید از انواع  روغن همچون روغن گردو، فندق و انواع روغن مایع برای معطر کردن استفاده کنید. اما بهترین نوع روغن برای این کار، روغن زیتون بدون بو است.

روغن معطر را می‌توانید همراه سالاد، پاستا و خوراک استفاده کنید. روی شیشه روغن‌های معطر را برچسب بزنید تا بدانید که کدام شیشه چه عطری دارد.

روغن معطر با زنجفیل، سیر و پیاز

Ginger, garlic and shallot oil

ترکیب این مواد با روغن، غالباً یکی از طعم‌های سه‌گانه در سبک و روش پخت‌و پز شرقی است که برای تهیه انواع خوراک با ماهی و مرغ مناسب است. برای تهیه 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه) روغن معطر؛ یک‌ تکه 6 سانتیمتری زنجفیل تازه را بردارید و پوستش را بگیرید.

سپس آن را خرد کنید و درون شیشه‌های مناسبی محتوی روغن مایع بریزید. آن‌گاه 2حبه سیر با پوست و 3 عدد پیاز پوست کنده ریز را نیز به روغن بیفزائید. حالا در شیشه را ببندید و روغن معطر را به مدت 2 هفته در جای خنک و تاریک نگه دارید. اکنون روغن را صاف کنید و در شیشه تمیز و مناسبی بریزید. مطمئن شوید که روغن کاملاً معطر شده باشد! چنانچه روغن به اندازه کافی معطر نبود، یک هفته دیگر آن را در جای خنک و تاریک نگه دارید و بعد به مصرف برسانید.

روغن معطر با سیر و ادویه

Garlic and spice aromatic oil

برای تهیه 600 میلی‌لیتر روغن معطر؛ شیشه مناسب و تمیزی را با روغن زیتون پر کنید. آن‌گاه پوست یک حبه سیر درشت را بگیرید و آن را دونیم‌ کنید و به روغن بیفزائید. سپس 3عدد فلفل قرمز تند (چیلی)، 1قاشق چایخوری تخم گشنیز، 3 دانه فلفل سفید، 6 دانه فلفل سیاه و 2 عدد برگ بو نیز درون روغن بریزید.

حالا در شیشه را محکم ببندید و 2 هفته در جای خنک و تاریک نگه دارید. چنانچه پس از گذشت این مدت روغن به اندازه کافی معطر نبود، یک هفته دیگر، آن را کنار بگذارید تا کاملاً معطر شود. همچنین می‌توانید شیشه محتوی روغن معطر را در بسته‌بندی زیبائی بپیچید و به دوستانتان هدیه بدهید.

یادآوری: می‌توانید از این روغن معطر در تهیه انواع سالاد، سس و خوراک استفاده کنید.

5 1000
ارسال شده در 6 شهریور 1395 توسط با موضوع پرسش و پاسخ

پیشنهاد سردبیر

  • چه عاملی مانع از یخ زدن پاهای پنگوئن می شود
  • نکاتی برای مراقبت از پوست در آب و هوای موسمی
  • کشف راه درمان قطعی میگرن به وسیله دانشمندان ایرانی
  • 5 اسرار مدیترانه‌ای ها برای لاغری که باید از آنها یاد گرفت!
  • پیامدهای ناشی از چاقی اطفال در خارج از منزل
  • وظیفه نزدیکان بیمارافسرده برای کمک به وی
  • شایعات رایج درباره لیزر موی زائد
  • لیست ضد استرس های طبیعی
  • محبوبترین ها

  • نکاتی برای جلب کردن اعتماد دیگران به خود
  • عوامل رسیدن به تفاهم برای تشکیل زندگی
  • حسادت را با این روشها از بین ببرید
  • رهایی از تنش های دیگران قسمت 2
  • قلبتان را با داروهای ضد افسردگی بیمه کنید
  • تغییر در رفتار و عادات مختلف
  • تعریف اختلالات شخصیت – بیماری ها و شرایط
  • ارتباط بستنی مورد علاقه با شخصیت
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x