• دکتر بهزاد عابدین
    دکتر بهزاد عابدین گوش، حلق و بینی
    مشاهده
  • دکتر آرش محسنی
    دکتر آرش محسنی پزشک پوست، مو و زیبایی
    مشاهده
  • کلینیک اُمرو (جراحی بینی و پلاستیک)
    کلینیک اُمرو (جراحی بینی و پلاستیک) فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
    مشاهده
  • دکتر محسن حسن‌زاده
    دکتر محسن حسن‌زاده فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
    مشاهده
  • دکتر خیرخواه
    دکتر خیرخواه جراح و متخصص پوست و مو، لیفت با نخ
    مشاهده
  • دکتر ترنگ آقابیگی
    دکتر ترنگ آقابیگی دندانپزشک
    مشاهده
  • کلینیک دندانپزشکی دکتر مرضیه مظفری
    کلینیک دندانپزشکی دکتر مرضیه مظفری دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
    مشاهده
  • ایران نوین
    ایران نوین کاشت مو
    مشاهده
  • محمد سعیدی
    محمد سعیدی متخصص بیماریهای پوست، مو، زیبایی و لیزردرمانی
    مشاهده
  • کلینک ساج
    کلینک ساج متخصص زنان و زایمان
    مشاهده
  • دکتر ابوالفضل صالح‌راد
    دکتر ابوالفضل صالح‌راد متخصص گوش، حلق و بینی
    مشاهده
  • گلدن رویال
    گلدن رویال پوست، لیزر و زیبایی
    مشاهده
  • کلینیک امرو (کاشت مو)
    کلینیک امرو (کاشت مو) فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
    مشاهده
  • دکتر منوچهر شهسواری
    دکتر منوچهر شهسواری پوست، مو و زیبایی
    مشاهده
  • دکتر پیمان کرمانیها
    دکتر پیمان کرمانیها دندان پزشکی
    مشاهده
  • کلینیک سیب سرخ
    کلینیک سیب سرخ هایفو: لیفت صورت بدون جراحی
    مشاهده
  • دکتر وحید عارفی
    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
    مشاهده
x بستن
۱۰ شهریور ۱۳۹۵ ۱۴:۳۹

تولید فرآورده های لبنی بدون دخالت گاو

تولید فرآورده های لبنی بدون دخالت گاو

یکی از پرفایده ترین حیوانات روی کره زمین گاو است و از شیر گرفته تا گوشت و پوست آن برای انسان منفعت دارد. ولی امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دستاوردهای آزمایشگاهی جهان، انسان به این جایگاه رسیده است که که شیر را در آزمایشگاه تولید کند، محققان توانستند با استفاده از مخمر ها شیر و فرآورده های لبنی دیگر را بدون دخالت گاو، تولید کنند. در ادامه به طور مفصل درباره این شیر آزمایشگاهی برایتان خواهیم گفت؛ با ما همراه باشید.

شیر و مواد لبنی تولید شده به این روش دارای همان پروتئین شیر است، ولی توسط مخمرها تولید می شود و دیگر نیازی به شیر دوشیده شده از دام نیست. عطر و طعم این شیر آزمایشگاهی دقیقا شبیه به شیرطبیعی است و فاقد لاکتوز و ترکیبات گیاهی است؛ به علاوه مواد معدنی و ویتامین های شیر عادی را داراست.

برای تولید این محصول از یک مخمر اصلاح ژنتیکی شده به نام Buttercup استفاده می شودکه قند را به پروتئین شیر که کازئین نام دارد تبدیل می کند.
این روش علاوه بر صرفه جویی ۹۸ درصدی در میزان آب لازم برای تولید شیر دامی و صرفه جویی ۹۱ درصدی در فضا مورد نیاز برای پرورش دام، از انتشار ۹۸ درصد کربن که در راستای تولید شیرعادی تولید می شود، جلوگیری می کند.

شروع تولید این محصول آزمایشگاهی از سال ۲۰۱۴ میلادی توسط یک شرکت آمریکایی بوده و امید می رود که خط تولید شیر، پنیر و ماست تولید شده به این روش از سال آینده شروع به کار کند.

محققان بر این باورند این محصول بیشتر توسط گیاهخواران استقبال خواهد شد.

منبع: موج
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.