کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

قلیایی شدن معده ترش کردن معده بهبود ترش کردن معده اسیدی بودن معده

آیا مواد غذایی ترش می توانند باعث آسیب به معده های حساس شوند بیماران مبتلا به اختلالات  و مشکلات گوارشی از چه موادغذایی باید پرهیز کنند ؟برای ترش کردن معده از چه موادغذایی می توانیم کمک بگیریم.توصیه های متخصصین گوارش در این باره چیست؟

اکثر مردم بر این باورند که آن دسته از افرادی که معده‌شان ترش می‌کند باید از خوردن مرکبات پرهیز کنند. با این حال، باید گفت که این حرف درست نیست.

 

اکثر مردم بر این باورند که آن دسته از افرادی که معده‌شان ترش می‌کند باید از خوردن مرکبات پرهیز کنند. با این حال، باید گفت که این حرف درست نیست. محققان بر این باورند که فرد می‌تواند مرکبات بخورد حتی اگر معده‌اش مشکل ترش کردن داشته باشد چرا که زمانی‌که این میوه‌ها هضم می‌شوند، با بزاق دهان ترکیب شده و به این میوه‌ها حالت قلیایی می‌دهد. به همین خاطر، این میوه‌ها در روند ترش کردن معده دخیل نبوده و آن را بدتر نمی‌کنند. در حقیقت قرار دادن مرکبات در رژیم غذایی باعث بهبود ترش کردن و کم‌تر شدن میزان اسیدی بودن آن می‌شود.
سوای این مسئله، مرکبات مزایای فراوانی برای سلامت شما دارند؛‌ از بهبود کارکرد سیستم ایمنی گرفته تا کمک به رشد بچه‌ها. مصرف غذاهایی که سرشار از ویتامین C هستند، مانند مرکبات، نه تنها به هضم غذا کمک می‌کند، بلکه قدرت ایمنی شما را افزایش داده و دوران نقاهت کوتاه‌تری بعد از سرماخوردگی و آنفولانزا خواهید داشت. خوردن مرکباتی مانند پرتقال، لیموی شیرین، گریپ‌فروت و کیوی در دوران بارداری نه تنها خطر بروز انواع آلرژی را کاهش داده بلکه میزان مصرف فولیک اسید را هم که نقش مهمی در تکامل جنین در حال رشد دارد افزایش می‌دهد. از آنجایی که مرکبات سرشار از ویتامین C هستند – آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی – نه تنها به بدن در از بین بردن ملکول‌های رادیکال آزاد کمک می‌کند بلکه در بهبود وضعیت پوست هم بسیار مؤثر است.
اگر از ترش کردن معده رنج می‌برید، توصیه می‌شود از خوردن عصاره میوه‌ها پرهیز کنید چرا که میزان بالایی قند دارند و مواد مغذی آنها بسیار کم است. در چنین مواقعی، بهتر است خودِ میوه را بخورید تا عصاره آن را. هم‌چنین به خاطر داشته باشید که همه میوه‌ها را باید به شکل کامل مصرف کنید تا از مزایا و خواص آنها بهره‌مند شوید. بهترین زمان برای خوردن میوه‌ها، زمانی است که معده‌تان خالی بوده (البته منظورمان مرکبات نیست) و یا بهتر است میوه در قالب اسنک نیم‌روز باشد و از خوردن میوه‌ها بعد از غروب خورشید هم خودداری کنید. این کار نه تنها باعث متعادل ماندن میزان قند خونتان می‌شود، بلکه از ویار و هوس زیاد برای خوردن آنها هم پیشگیری می‌کند. از طرفی خوردن میوه‌ها در این زمان باعث می‌شود تا میزان بیشتری از مواد مغذی آنها توسط بدن جذب شود.
الودکتر
5 1000
ارسال شده در 15 شهریور 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x