baby-formula-supplementing-with-formula-how-to-make-up-formula507-x-309-19-kb-jpeg-x

می خواهیم تفاوت کیفیت رشد اطفالی که باشیر خشک تغذیه می شوند را با اطفالی که با شیر مادر تغذیه می شوند بررسی کنیم و تفاوت های این دو را بررسی کنیم میدانستید خردسالانی که از عفونت های شدید رنج می برند و ضریب هوشی کمتری دارند اغلب از شیر خشک تغذیه کرده اند .

 نوزادان در معرض عفونت های شدید قرار دارند و ضریب هوشی نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند به مراتب پایین تر است.

عباس مومن‌زاده فوق تخصص عفونی اطفال  اظهار داشت: شیر خشک به لحاظ کیفیت ‌هیچ‌گاه با شیر مادرقابل مقایسه نیست.

وی در ادامه افزود: در حدود 60 درصد از ترکیبات شیر مادر را مواد معدنی تشکیل می‌دهد، اما این مقدار در شیر خشک تنها 40 درصد است و سبب تاخیر در روند هضم آن می‌شود.

فرق کودکانی که شیر خشک می خورند با سایر بچه ها در چیست؟

مومن‌زاده در مقایسه چربی شیر مادر با شیرخشک اظهار داشت: چربی موجود در شیر مادر 45 گرم در لیتر است که ازنظر غذایی و حفاظتی ارزش بالایی دارد در صورتی که این مقدار چربی در شیرخشک تنها 35 گرم است.

این فوق‌تخصص عفونی اطفال پیرامون چاقی در کودکانی که از شیرخشک تغذیه می‌کنند، ابراز داشت: نمک موجود در شیرخشک 3 برابر شیر گاو است که سبب بروز ا چاقی ظاهری در کودکانی می‌‍شود که از شیر خشک تغذیه می‌کنند.

وی گفت: ترکیب قندی موجود در قند شیر مادر از آلفالاکتوز است که سبب جذب مناسب کلسیم می‌شود، این در حالی‌است که در شیرخشک به دلیل وجود بتالاکتوز جذب کلسیم به خوبی صورت نمی‌گیرد.

مومن‌زاده همچنین پیرامون مشکلات ایجاد شده ناشی از مصرف شیر خشک در نوزادان، تصریح کرد: نوزادان در معرض عفونت های شدید و مرگ ناگهانی قرار دارند  و ضریب هوشی نوزادانی که با شیر خشک تغذیه می شوند به مراتب پایین تر است.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی اطفال یادآور شد: مادرانی که نوزادان آنها از شیر خشک تغذیه می‌کنند باید توجه داشته باشند که نسبت شیر و آب را رعایت کنند و شیشه شیر را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب بجوشاند تا از بروز تب در نوزادان جلوگیری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان

 

ارسال شده در 13 شهریور 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع سلامت کودک

پیشنهاد سردبیر

  • سرگرمی های مفید برای افزایش استعداد خردسالان
  • مشکلات مربوط به انزال
  • آمادگی های لازم برای انواع جراحی های زیبایی
  • همگانی شدن استفاده از کپسول عکسبردار برای معاینه بیماران
  • مهار فراموشکاری و پیشگیری از کم شدن حافظه
  • خصوصیات اخلاقی زنانه و آلزایمر
  • چک لیستی از ارزش تغذیه ای چای ترش
  • سالاد سیب زمینی با مارچوبه
  • برای درمان و پیشگیری از کمر درد این 4 نرمش را انجام دهید
  • نهادینه کردن رفتار مثبت در فرزند
  • کره بادام زمینی را با غذا مخلوط کنید
  • برنامه حرکتی سی روزه برای افزایش حجم عضلانی
  • دیابتی ها مراقب مخفی ترین قندها در غذاهای روزمره باشند
  • تغذیه مناسب و تاثیر آن بر یادگیری کودک
  • چگونه عادت به ورزش را در خود تقویت کنیم-2
  • محبوبترین ها

  • یک ورزشکار اندازه عرق ریزیش چقدر است
  • توصیه هایی برای فعالیت ورزشی در ارتفاع
  • قوانین مهم برای پیاده روی در هنگام سرما
  • بیماری های ناشی از ورزش در ارتفاع
  • روش های تاثیرگذار بر شکم شش تکه
  • دوپینگ با داروهای معمولی
  • علت های تهوع در ورزش و تغذیه پیشنهادی ما
  • شیوه های جالب برای کاهش کالری در تابستان
  • نادرست ترین رفتارها پس از ورزش
  • تنظیم برنامه غذایی برای یک ورزشکار
  • کاهش استرس و اضطراب با پیلاتس
  • ضرورت وجود ویتامین های آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی ورزشکار
  • آفتاب سوختگی و ورزش در ارتفاع
  • کمک به کاهش گردن درد بدون دارو
  • با داروهای محرک ورزشی آشنا شوید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است