موضوعات

مزایای نهفته در گردو

Walnut-properties-cracked-as-nut-linked-to-healthy-ageing_strict_xxl

درباره ارزش تغذیه ای گردو چه میزان اطلاع دارید این دانه روغنی حاوی چه ویژگی هایی برای بدن است و مصرف کنندگان گردو چه دلایلی برای استفاده از آن دارند این دانه روغنی به انواع سنین مختلف پیشنهاد داده می شود و مزایای زیادی برای سلامتی مان دارد از مصرف آن غافل نشوید.

 اگر کلسترول خونتان بالا است، دغدغه لاغری دارید، و یا مستعد بیماری قلبی هستید، و … می‌توانید با خیال راحت گردو را در رژیم غذایی روزانه‌تان بگنجانید.
به نقل از usnews در اینجا دلایل دیگری هم برای انتخاب گردو و مصرف منظم آن وجود دارد:

نیروگاه تغذیه: گردو علاوه بر اسیدهای چرب ضروری امگا 3، حاوی پروتئین، و فیبر فراوان نیز هست و در افزایش احساس سیری نقش مهمی دارد. همچنین منبع خوبی از منیزیوم و فسفر است و مصرف منظم آن عملکرد ماهیچه و توده استخوان را بهتر می‌کند.
تقویت کننده حافظه: مطالعات نشان می‌دهد که مصرف گردو نقش مهمی در سلامت مغز و بهبود حافظه دارد و قادر به عقب انداختن سن ابتلا به زوال شناختی و آلزایمر می‌شود.
بهبود استحکام استخوان‌ها: در حالی که غذاهای غنی از کلسیم برای بهبود سلامت استخوان‌ها ضروری است، مطالعات نشان می‌دهد اسید آلفالینولنیک موجود در گردو نیز مزایای تقویت استخوان دارد. همچنین امگا 3 موجود درگردو باعث کاهش از دست دادن تراکم استخوانی می‌شود.
کاهنده وزن: مصرف گردو می‌تواند همیار خوبی برای رسیدن به خوش اندامی باشد. به خاطر این که اگر قبل از غذا یک مشت گردو (30 گرم) میل کنید بدون شک اشتهایی برای پرخوری و به خصوص صرف دسرهای خامه‌ای و غیره نخواهید داشت. گردو سرشار از فیبر است برای همین سیری طولانی مدتی ایجاد می‌کند.

سلامانه

writer.n1

13 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • عملکرد مغز را با روغن ماهی حفظ کنید
  • راه حلی برای رفع آلرژی به بادام زمینی و تخم مرغ
  • داشتن پوست درخشان با این توصیه های غذایی
  • نوشیدن قهوه قبل از ورزش،چرا؟
  • قبل از خواب این موارد را فراموش نکنید
  • مناسب ترین راه برای از بین بردن کبودی
  • با این ویتامین ها از مبتلا شدن به کبد چرب پیشگیری کنید
  • بیمارانی که پیوند کلیه انجام داده اند،باید چه تغذیه ای داشته باشند؟
  • مصرف ماست را در پائیز فراموش نکنید
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • خوردنی های که به ظاهر مفید هستند
  • درمان های خوراکی بیماری ام اس
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش دوم)
  • چند توصیه برای خوردن سبزیجات بیشتر (بخش اول)
  • مزایا و معایب استفاده از گیاه آرتیشو
  • پربازدیدترین مطالب

  • مکمل های غذایی مورد نیاز برای کودک
  • بهترین خوراکی که می توان به همراه غذا خورد
  • عوارض باورنکردنی دو خوراکی پر طرفدار
  • رعایت پرهیزات مناسب در زمینه روغن های خوراکی
  • 14 میان وعده سالم برای کودکان و نوجوانان
  • چگونه در تغذیه موادی که مغذی نیستند کاهش دهیم
  • پیاز سازگار با چشم
  • غذاهای مضر برای مایکروفر
  • کلسیم، ویتامین D و فیتواستروژن غذای مفید برای زنان
  • بررسی فواید و مضرات پاستیل
  • سوسیس چند کالری دارد؟
  • كدام يك از غذاها برای سلول هاي خاكستري مغز مفيدند؟
  • در دوران یائسگی چه رژیمی مناسب است
  • اصول سه گانه کاهش هوس شدید به شیرینی
  • نان سنتی و این موارد مهم
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • شرایط لازم برای کاشت حلزون
  • راه حل جدید برای دفع سنگ کلیه
  • تولید واکسن با کمک آب
  • عادات تغذیه ای ناسالم در بین ایرانی ها
  • بررسی علل ابتلا به سرطان استخوان
  • پیامدهای جسمی و روحی سقط جنین ناخواسته
  • توقف تولید پروتئین در باکتری ها
  • نوشیدن آب در کنار غذا ممنوع
  • درمان بیماری ها با کمک انواع آنتی بیوتیک ها
  • تاثیرات مختلف آسپرین بر بیماران دیابتی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • احساس سیری بیشتر با استفاده از میوه ها
  • حرکات کششی و هزار و یک فایده!
  • باور کنید دیسک‌های کمرتان، نیاز به مراقبت دارند!
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • پیشنهاد سردبیر

  • خانم های باردار در بهار از این میوه ها بخورند
  • اطلاعاتی در زمینه سندرم قلب شکسته
  • لاغری و تناسب اندام با معاشرت با دوستان لاغر
  • اختلالات خواب افراد در میانسالی
  • تاثیر نوشابه بر سنگ کلیه
  • مکمل های مفید و پراررزش برای کودکان
  • حواس و اهمیت آنها
  • آندوسکوپی و هراس بیماران از انجام آن
  • نکاتی کلیدی درباره ی غذاهای پرخاصیت
  • چگونه می توان از نظر احساسی و فکری انسان قوی باشید؟
  • رسپی خوراک مرغ با مزه باور نکردنی
  • مواد غذایی ایجاد کننده نفخ
  • آموزش مسائل جنسی در سنین پایین
  • با این غذاها از شر آرتروز راحت شوید
  • اطلاعات کامل درباره «گل ختمی»
  • 
       
    
    x