white

این روزها زیبایی چهره یکی از مهم ترین مسائل جوانان میباشد و دندان یکی از ارکان زیبایی به شما میرود؛ و وقتی ما دندانی سفید دارم، که به آن ها رسیدگی کنیم، نکته ی قابل توجه اینجاست که این مراقبت ها تنها به نخ دندان و مسواک خلاصه نمیشود و اگر ما میخواهیم دندان های صدفی و زیبایی داشته باشیم باید از لحاظ تغذیه ای نیز به آن ها توجه کنیم. به طور مثال باید برای خودمان قانون بگذاریم که سیگار بی سیگار و انواع مواد غذایی رنگی ممنوع! در ادامه با ما همراه باشید تا به شما نکاتی گوشزد کنیم که دندانتان سفید شود و سفید بماند.

یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف محصولاتی که حاوی مواد رنگی افزودنی است موجب تغییر رنگ دندان می‌شود، گفت: مصرف بلافاصله لبنیاتی که دارای میزان بالایی کلسیم است مانند پنیر و شیر بعد از مواد غذایی رنگی می‌تواند موجب حفاظت دندان شود.
دکتر خدیجه رحمانی درباره راهکارهای سفید و براق نگه‌داشتن دندان، گفت: به افراد توصیه می‌شود بعد از خوردن مواد رنگی مانند چای بلافاصله 30 تا 40 گرم پنیر و یا یک لیوان شیر مصرف کنند زیرا این مواد باعث از بین رفتن اثرات مواد رنگی روی دندان می‌شود.

apple-red

این متخصص تغذیه، افزود: به افرادی که تمایلی به مصرف این دسته از لبنیات ندارند توصیه می‌شود میوه‌های گاز زدنی مانند سیب و گلابی و یا سبزیجاتی مانند خیار و کرفس را مصرف کنند زیرا مصرف این مواد باعث افزایش بزاق دهان و محافظت از دندان‌ها می‌شود.
وی در ادامه یادآور شد: اما به طور کلی به افراد توصیه می‌شود برخی از محصولاتی که به آن مواد رنگی افزوده شده مانند نوشابه، زغال اخته، تنباکو و یا لواشک‌ها و آلبالوهایی را که توسط دستفروشان به فروش می‌رسد،مورد استفاده قرار ندهند.

منبع: آنا

ارسال شده در 20 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع دندانپزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • غذاهای ساده برای مبارزه با سرطان پیچیده
  • نظافت منزل با مواد طبیعی و سالم
  • کنترل کلسترول
  • استفاده از شبکه های اجتماعی عامل موثر در افسردگی
  • ورزش های راکتی و اهمیت تغذیه در آنها
  • تصاویری از پنس انبری
  • چرا همیشه انگشتان من سرد است؟
  • خر و پف یکی از عوامل ایجاد سردرد است
  • افراد چاق چقدر ورزش کنند؟
  • اهمیت برنامه ریزی برای فرزند دار شدن از بیست سالگی
  • 5 ورزشی که میتوانید در محل کار انجام دهید
  • عکس های پیازچه
  • متداولترین پولیپ ها را در بدن بشناسید
  • از دست دادن وزن با غذاهای طبیعی
  • فلفل هالوپینو، سسی لذیذ که در کنار غذا از آن استفاده می شود
  • محبوبترین ها

  • روش تهیه دسر با زرده تخم مرغ
  • دستور طبخ پای با طعم گوجه فرنگی
  • کیک توت فرنگی مخصوص عصرانه
  • طریقه پختن سوپ سیب زمینی شیرین و ذرت
  • پاستای قارچ با طبخی متفاوت
  • تارت آناناس با خامه و پودر نارگیل
  • کوفته بادمجان را این بار این گونه درست کنید
  • بلغور پلو با رشته
  • له معجون پنیری
  • به این شیوه مارمالاد به درست کنید
  • بقچه های حلقه ای
  • خوراکی از جگر سرخ شده با قارچ
  • دسر سوتلاج با توت سیاه
  • سالاد رژیمی نخود پاییزی
  • خوراک مغذی با بادمجان و نخود فرنگی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است