مشاوره زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
main-qimg-13f6dba9b5b7df9b77deb3fa77c0510e-c
بهتر است با مشاده انواع غذاها با رنگ و بو و طعم های مختلف از آن ها استفاده نکنید و حواستان به عوارض زیاده روی در مصرف غذاهای مختلف باشد تنوع غذایی ولع و حرص ما را به خوردن زیاد می کند به اندازه خوردن غذا را هیچگاه فراموش نکنید .طب سنتی توصیه های مهمی در زمینه غذاخوردن دارد.
رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سفره یا غذای شما نباید الوان باشد، این به این معنا نیست که سفره جذابیت و زیبایی نداشته باشد بلکه به این معناست که تنوع جنس و ماده نداشته باشد و به‌معنای ساده مصرف چند نوع غذا در یک وعده صحیح نیست.

 حسین رضایی‌زاده اظهار داشت: از دیدگاه نگاه طب سنتی از همه گروه‌های غذایی به‌تناسب و به‌اندازه باید استفاده شود اما وقتی می‌گوییم استفاده شود، نه در یک بشقاب و نه در یک وعده غذا، بلکه در یک روز.

وی گفت: مثلاً ما یک اصطلاحی که در رابطه با قدیم داریم این است که می‌گویند که سفره یا غذای شما نباید الوان باشد، این به این معنا نیست که سفره جذابیت و زیبایی نداشته باشد بلکه به این معناست که تنوع جنس و ماده نداشته باشد.

رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اگر قرار است شخص کباب بخورد باید نان، کباب، سماق و گوجه در سفره باشد ولی بسیاری از ما که ماست، نوشابه و سوپ را به آن اضافه می‌کنیم، عملاً داریم چند نوع غذا استفاده می‌کنیم.

رضایی‌زاده افزود: اگر ما قائل باشیم که نان و ماست خودش یک غذا است پس وقتی که نان و ماست را می‌خوریم، کباب و برنج هم می‌خوریم، آن مخلفات و سالاد هم کنارش می‌خوریم یعنی اینکه چند نوع غذا می‌خوریم و این یعنی اینکه همان چیزی که باعث سوء هاضمه می‌شود، سوء جذب ایجاد می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: سوء جذب به این معناست که مادۀ غذایی به‌شکل تمام و کمال جذب و هضم نمی‌شود، معنای سوء هاضمه و معنای امروزی منظورم نیست بنابراین این جمله را هم در بحث آداب غذا خوردن بگویم چون خیلی از ما سؤال می‌پرسند که همیشه می‌گویند: چه بخوریم و یا نخوریم؟ واقعیت این است که حتی با همان نگاه مزاجی، ما منع مطلق برای غذاهای خوب، برای میوه‌های خوب، برای ترکیبات غذایی خوب؛ برای کسی نداریم, کم خوردن، به‌اندازه خوردن و به‌وقت خوردنش مهم است.

جام جم آنلاین

#
5 1000
ارسال شده در 20 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • 23 دستگاه سواری در اتوبان قم به هم برخورد کردند
  • از این دستگاه در چه مواردی استفاده کنیم
  • چرا پس از خوردن بستنی سرمان درد میگیرد؟
  • بررسی 9 خاصیت معجزه آسای لیمو از جمله از بین بردن جوش ها!
  • با این غذاها بدنی قوی و مقاوم داشته باشید!
  • درمان استریا یا ترک های پوستی در دوران بارداری
  • تصاویر سه راهی آنژیوکت
  • چاقی به ایام هفته نیز مربوط است
  • محبوبترین ها

  • پارانویا چیست؟ علل ابتلا و روش های درمان آن کدامند؟
  • چگونه می توان بوی بد بدن را برطرف نمود؟
  • دستور تهیه معجونی چربی سوز برای کاهش وزن و لاغری
  • میان بیماری دیابت و غیر فعال شدن میتوکندری‌ها چه ارتباطی وجود دارد
  • از مهمترین نشانه های سکته
  • هشدار! از مصرف بیش از حد ویتامین D خوداری کنید
  • هشدار برای بیمار بودن کلیه شما
  • تاثیر سونا بر جلوگیری از آلزایمر
  • رپورتاژ

  • ليزر موهای زائد با الکس کوترا
  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • کلینیک زیبایی شارلوت
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x