ویتامین های موجود در برنج مضرات آبکش کردن برنج فواید برنج کته فواید برنج آبکش بهترین روش پخت برنج
خانم های ایرانی روی مسئله دم کردن برنج بسیار حساس اند و به هر قیمتی که شده باید برنج آن ها خوب از آب در بیاید. ما دو نوع روش پخت برای برنج داریم؛ کته و آبکش، معمولا برنج آبکش برای ضیافت شام و مهمانی استفاده میشود؛ از این بابت اکثر خانم ها هم فکر میکنند روش پخت از طریق آبکش از کته بهتر است. ولی در ادامه یک متخصص تغذیه در پاسخ به این سوال که “برنج کته بهتر است یا آبکش شده؟” توضیحاتی را ارائه کرده است که در این مطلب می‌توانید آنها را مطالعه کنید.

شهاب اولیایی متخصص تغذیه گفت: هر چقدر برنج کمتر آبکش شود و بیشتر به صورت کته( دمی) مصرف شود، ارزش غذایی بیشتری دارد.

وی افزود: ویتامین‌های B1 موجود در برنج که به تیامین معروفند، ویتامین‌های محلول در آب محسوب می‌شوند، بنابراین زمانی که برنج آبکش می‌شود این ویتامین‌ها از بین می‌روند.

این متخصص تغذیه در ادامه توضیحاتش گفت: هنگامی‌ که برنج به صورت کته تهیه می‌شود، ویتامین‌های موجود در آن در مراحل پخت حفظ می‌شود و بنابراین برنج کته از ارزش غذایی بیشتری برخوردار است.

وی همچنین درباره این تصور افراد که درصورت شستن زیاد برنج یا آبکش کردن آن، از میزان نشاسته آن کاسته و برنج کم کالری می‌شود؛ اظهار داشت: این موضوع صحت ندارد و میزان نشاسته‌ی برنج هیچ ارتباطی با شستن آن ندارد.

اولیایی در خصوص جذب قند موجود در برنج یادآور شد: حرارت سبب جذب املاح موجود در مواد غذایی می‌شود و از آنجایی که  برنج آبکش در معرض حرارت بیشتری قرار دارد، بنابراین جذب قند آن بیشتر بوده و انتخاب مناسبی برای افراد دیابتی محسوب نمی‌شود.

این متخصص تغذیه همچنین در مورد برنج قهوه‌ای عنوان کرد: گرچه برنج قهوه‌ای شامل برخی مواد شیمیایی همچون آرسینیک می‌باشد اما برنج قهوه‌ای دارای منیزیم و فیبر است که به کنترل سطح قند خون و تعادل وزن کمک می‌کند.

منبع: خبر داغ

5 1000
ارسال شده در 21 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 431 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • درد ناحیه ساکروم
  • تاثیرات محیط خشن روی افراد
  • مهمترین علت بی انگیزه شدن افراد
  • خاصیت های باور نکردنی پیاز
  • شناخت بهتر از طرف مقابل برای ازدواج
  • تاثیرات خطرناک هوای آلوده بر سلامت زنان باردار
  • چگونه خود را برای معاینه های دوره ای پستان آماده کنیم؟ بخش نخست
  • آخر و عاقبت خوردن سکه و میخ!
  • محبوبترین ها

  • زود بخوابید تا خوب بخوابید
  • اهدای سلول های بنیادی خونساز با چه شرایطی همراه است؟
  • عادات «بدی» که خوب هستند
  • وسایل مفیدی که برای سگ سم است؟
  • خصوصیت زنان جذاب
  • اشک ریختن و توضیحات علمی در مورد آن
  • کدام حرفه برای بانوان بهتر است
  • ارتباط چاق شدن با ذهن
  • رپورتاژ

  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما