موضوعات

ممنوعیت های خوراکی پس از جراحی کاهش وزن

 

lebanese-diet-after-weight-loss-surgery-second-phase-puree-and-mashed-food

وقتی جراحی لاغری و کاهش وزن انجام میدهید بهتر است تا مدتی بعد از عمل مراقب خورد و خوراک خود باشید و از مصرف برخی مواد غذایی پرهیز کنید مواد غذایی جویدنی ، هر ماده چسبناکی و مواد غذایی فیبر دار می تواند برای شما مضر باشد همچنین نوشیدن آب قبل و بعد از غذا می تواند به معده این افراد آسیب وارد کند.

بعد از جراحی‌های مرتبط با کاهش وزن، بهتر است از مصرف برخی از غذاها اجتناب شود. البته باید به خاطر داشته باشید که لیست طولانی مدت از غذاهای ممنوع شده برای همه افراد یکسان نیست. با اینحال در این مقاله قصد داریم غذاهایی را معرفی کنیم که بهتر است بعد از جراحی‌های کاهش وزن از مصرف آن‌ها اجتناب شود.
برای دو هفته پس از چراحی، بهتر است از خوردن هر نوع غذای جامدی اجتناب کنید:

درست بعد از جراحی، شکم شما اسیب پذیر خواهد بود. بنابراین در این شرایط پزشکان توصیه می‌کنند حداقل تا دو یا سه هفته پس از جراحی از رژیم غذایی مایعات استفاده شود و از مواد جامد و سخت اجتناب گردد. این موضوع به معنای خوردن غذاهایی همچون شیک‌های پروتئینی، پنیر کلبه کم چرب، پودینگ کم شکر، ماست ساده و سوپ است. از خوردن هر ماده ای که نیاز به جویدن داشته باشد خودداری کنید. در این مدت بهتر است به شکم خود اجازه استراحت بدهید. برای درمان و بهبود بافت‌های زخمی باید زمان کافی اختصاص داده شود. مایعات می‌تواند به اسانی از سیستم گوارشی شما عبور کند اما مواد جامد در شکم می‌ماند و باعث ایجاد درد در آن می‌شود. در این شرایط، امکان بهبود بسیار کمتر خواهد شد.
برای سه هفته آینده، از خوردن نان، آجیل‌ها، میوه‌های فیبردار و سبزیجات اجتناب کنید:

بعد از فاز رژیم غذایی مایعات، باید به سمت موادی همچون تن ماهی، سالاد تخم مرغ، ماهی سبک، بوقلمون بدون چربی، توفو ، میوه‌های کنسروی یا پخته شده و سبزیجات پخته شده بروید. از خوردن هر ماده چسبناکی خودداری کنید. موادی همچون نان و کره آجیل‌ می‌تواند حالت چسبنده داشته باشد. غذاهای فیبردار همچون آجیل، میوه و سبزیجات خام نیز باید حذف گردد. از آنجایی که شکم شما بعد از جراحی معمولا کوچک تر می‌شود بهتر است هر ۲۰ دقیقه یکبار غذای اندکی میل کنید.
برای طولانی مدت:

برای طولانی مدت از مصرف موادی همچون ذرت بو داده، آب( قبل یا بعد از غذا)، سبزیجات خام، خوردن میوه با پوست و گوشت قرمز اجتناب کنید. در طولانی مدت نمی‌توان افراد را مجبور کرد از خوردن برخی از غذاها خودداری کنند. البته می‌توان مصرف غذاهای ذکر شده را تا حد ممکن کمتر نمود تا اسیب زیادی به معده وارد نشود. بهتر است از مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه شده و هر چیزی که مقدار زیادی شکر و چربی ناسالم دارد خودداری شود. موادی همچون نان و ذرت بو داده ممکن است در شکم بزرگتر شوند و حس سیری سریع تری ایجاد نمایند. برای جلوگیری از این امر، بهتر است مصرف چنین موادی را کمتر کنید. اگر دوست داشتید از ذرت استفاده کنید ابتدا کمی هویج پخته و پنیر بخورید و در آخر ذرت بو داده را مصرف کنید. گوشت قرمز، گوشت مرغ یا بوقلمون بیش از حد پخته شده، میوه‌ها و سبزیجات فیبردار به سختی هضم می‌شوند. بنابراین این مواد نیز همانند ذرت بو داده باعث ایجاد حس سیری سریع می‌شوند و می‌توانند باعث ایجاد حالت تهوع و استفراغ در فرد شوند.

۳۰ دقیقه قبل یا بعد از غذا، بهتر است آب ننوشید. نوشیدن آب یا مایعات دیگر قبل از غذا، باعث ایجاد حس سیری در شما می‌شود و اجازه نمی‌دهد مقدار غذای مناسب را مصرف کنید( اگرچه این گزینه برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند مفید است اما در افرادی که جراحی کاهش وزن داشته‌اند توصیه نمی‌شود). نوشیدن آب بعد از مصرف غذا نیز می‌تواند باعث ایجاد یک حالت موج مانند در شکم شود و غذا را به سرعت از معده خارج کند. در چنین شرایطی امکان جذب مواد مغذی وجود نخواهد داشت. در طولانی مدت نیز امکان کشیده شدن معده وجود دارد.
هلث مگ

writer.n1

21 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • بررسی عوامل مختلف تاثیرگذار بر میل جنسی
  • منوی غذایی مناسب برای ناهار مدرسه
  • روش تهیه اکسیر جوانی
  • دیابتی ها این صبحانه را مصرف کنند
  • آیا ماست در افسردگی تاثیر میگذارد؟
  • عملکرد مغز را با روغن ماهی حفظ کنید
  • راه حلی برای رفع آلرژی به بادام زمینی و تخم مرغ
  • بررسی ارزش تغذیه ای مختلف نخود فرنگی
  • داشتن پوست درخشان با این توصیه های غذایی
  • نوشیدن قهوه قبل از ورزش،چرا؟
  • قبل از خواب این موارد را فراموش نکنید
  • مناسب ترین راه برای از بین بردن کبودی
  • مصرف میان وعده های مفید برای افزایش وزن
  • خوردنی های آسیب رسان به معده خالی
  • نفاس پس از زایمان و شیردهی
  • پربازدیدترین مطالب

  • از دست دادن وزن با غذاهای طبیعی
  • نسخه پزشکی برای تغذیه سالمندان
  • سیری زودرس با روغن جو
  • هشدار به کسانی که کمبود ویتامین E دارند
  • کنترل امراض قندی با تمر هندی
  • خوردنی های که به ظاهر مفید هستند
  • آیا تغییر در نوع تغذیه تاثیری روی تسکین میگرن دارد؟
  • در هر وعده غذایی برای اینکه کاهش کالری داشته باشیم چه کنیم؟
  • عوارض مصرف مواد غذایی سرخ شده
  • پیشگیری از انواع سرطان ها با مصرف پنیر
  • فست فودهای لذیذ اما همراه با آسم و آلرژی
  • بیماری های خود ایمنی و مواد غذایی فراوری شده چه ارتباطی دارند
  • مفیدبودن لبنیات کم چرب به چه دلیل است
  • نظر متخصصین درباره میوه خشک شده
  • دوره زمانی لازم برای رسیدن به تناسب اندام
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • خطر بی اعتمادی در زندگی
  • روش تهیه یک برگر سالم گیاهی
  • اهمیت ورزش برای مبتلایان به آسم
  • عوامل ایجاد ضایعات قارچی در نواحی مختلف بدن
  • مصرف میان وعده های مفید برای افزایش وزن
  • کنترل اخلاق کودک
  • بررسی زردی در نوزادان و بزرگسالان
  • آشنایی با طرز تهیه ماش پتی
  • درمان دردهای آنژینی
  • رولت قارچ را چگونه درست میکنند؟
  • غذای گرم درون ظروف پلیمری قرار ندهید
  • با استفاده از میوه و سبزیجات قلبی سالم داشته باشید
  • آشنایی با یک ماده سمی در دهان،آمالگام دندانی
  • دور نکردن کودکان از میکروب ها،درست یا غلط؟
  • با روغن های کاهش درد آرتروز آشنا شوید
  • پیشنهاد سردبیر

  • ساده ترین روش برای کاهش وزن!
  • اصول سه گانه کاهش هوس شدید به شیرینی
  • علت بدبو شدن ترشحات زنان
  • تبلیغ برای بچه دارشدن
  • برنج آبکش یا کته؟ مسئله این است!
  • مشکل یبوست در اطفال
  • بعد از باشگاه پاستیل بخورید!
  • نکات ضروری درباره لایه برداری پوست
  • برنامه ریزی برای تغذیه اطفال 2 ساله
  • راز نگهداری و پخت یک تخم مرغ خوشمزه
  • شنا در استخر عمومی را محدود کنید
  • پیشگیری از ابتلا به مشکلات زبان پس از مسواک کردن آن
  • معاینه چشم با عدسی شیشه ای
  • با چند حرکت آسان پوست خود را جوان کنید
  • دریافت ویتامین دی در دختران
  • 
       
    
    x