مصرف اسیدهای چرب اشباع قندخون رهایی از بیماری اسیدهای چرب
برخلاف تصور برخی عموم در خصوص عدم استفاده از هرگونه چربی باید به این نکته اشاره کنیم که برخی چربی ها نه تنها به بدن آسیب نمی رسانند بلکه در صورت عدم استفاده باعث اختلال در سیتم بدن نیز می شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اصلاح رفتار غذایی مهمترین عامل برای پیشگیری از التهابات درونی بدن است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد حسن افتخاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: موارد مختلفی از جمله تغذیه و نوع رژیم غذایی در بروز التهابات درون بدن که زمینه ساز بسیاری از بیماری های مزمن مثل دیابت، سرطان و بیماری های قلبی عروقی هستند، تاثیر دارد.
وی با اشاره به ضرورت مصرف چربی های مفید، بیان کرد: برخی از انواع اسیدهای چرب مثل اسید چرب امگا 3 که روغن ماهی، مغز گردو و ماهی منابع آن بوده و اسید چرب امگا 9 که روغن زیتون منبع اصلی آن است علاوه بر اینها ویتامین های انتی اکسیدانی مثل ویتامین های E و C که در برابر بروز شاخص های التهابی بدن را مقاوم می کنند. باید در رژیم غذایی فرد استفاده شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف اسیدهای چرب اشباع و ترانس که به میزان زیادی در روغن های جامد و روغن های حیوانی وجود دارند، موجب اضافه وزن شده و یکی از عوامل خطر در بروز التهابات محسوب می شود.
وی مصرف مواد مضر را موجب مقاوم شدن بدن به انسولین و در نتیجه بروز بیماری های قندخون، فشار خون و غیره دانست و افزود: اصلاح رفتار غذایی به عنوان مهمترین عامل نقش کلیدی در جلوگیری از بروز التهابات و سپس بیماری های مزمن دارد .
افتخاری با تاکید بر جلوگیری از افزایش وزن به ویژه چاقی شکمی، تصریح کرد: گنجاندن غذاهایی با نقش آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی مثل سبزیجات، میوه جات، استفاده از روغن های امگا 3 و امگا 9 ،کنترل برخی عوامل محیطی هم چون کنترل استرس و فشار های روحی و داشتن فعالیت فیزیکی مناسب برای جلوگیری از چاقی، تا حد زیادی از بروز التهابات و بیماری ها جلوگیری می کنند.
وی یادآور شد: متاسفانه فرد تا مرحله حاد هریک از بیماری های ذکر شده و عدم بروز علائم متوجه التهابات درونی برای مراجعه به پزشک نمی شود و از همین رو تاکید پزشکان همواره حرکت در مسیر پیشگیری و اصلاح عادات نادرست غذایی و سبک زندگی است.

5 1000
ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه | 283 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • زیباسازی اتاق خواب فرزند
  • خاصیت ضد سرطانی موزهای لک دار
  • 7 چیز جالبی که درباره پوست نمیدانید
  • بی حالی و بی رمقی با این مواد خوراکی
  • اندازه گیری میزان افسردگی با پاسخ به این سوالات
  • احساس سیری بیشتر با استفاده از میوه ها
  • گیاه گوگول و این فواید
  • ملزومات یک خواب راحت و خوب
  • محبوبترین ها

  • بهترین ترفندها برای یک اسباب کشی راحت
  • در هر سنی چه نوع لباسی بپوشیم؟
  • شیشه شیر و عوارض آن برای سلامتی نوزاد
  • ورزش بیش از حد و این پیامدهای مضر
  • آیا 9 روش برای صرفه‌ جویی در زمان و پول را می دانید؟
  • پیامدهای اندازه گیری مکرر وزن
  • آلوده کردن هوا با وسایل ارتباطی
  • راه و روش های فعال تر کردن ذهن
  • رپورتاژ

  • دندان تاجی از زیبایی
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما