635803558227908333
برخلاف تصور برخی عموم در خصوص عدم استفاده از هرگونه چربی باید به این نکته اشاره کنیم که برخی چربی ها نه تنها به بدن آسیب نمی رسانند بلکه در صورت عدم استفاده باعث اختلال در سیتم بدن نیز می شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اصلاح رفتار غذایی مهمترین عامل برای پیشگیری از التهابات درونی بدن است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد حسن افتخاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: موارد مختلفی از جمله تغذیه و نوع رژیم غذایی در بروز التهابات درون بدن که زمینه ساز بسیاری از بیماری های مزمن مثل دیابت، سرطان و بیماری های قلبی عروقی هستند، تاثیر دارد.
وی با اشاره به ضرورت مصرف چربی های مفید، بیان کرد: برخی از انواع اسیدهای چرب مثل اسید چرب امگا 3 که روغن ماهی، مغز گردو و ماهی منابع آن بوده و اسید چرب امگا 9 که روغن زیتون منبع اصلی آن است علاوه بر اینها ویتامین های انتی اکسیدانی مثل ویتامین های E و C که در برابر بروز شاخص های التهابی بدن را مقاوم می کنند. باید در رژیم غذایی فرد استفاده شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف اسیدهای چرب اشباع و ترانس که به میزان زیادی در روغن های جامد و روغن های حیوانی وجود دارند، موجب اضافه وزن شده و یکی از عوامل خطر در بروز التهابات محسوب می شود.
وی مصرف مواد مضر را موجب مقاوم شدن بدن به انسولین و در نتیجه بروز بیماری های قندخون، فشار خون و غیره دانست و افزود: اصلاح رفتار غذایی به عنوان مهمترین عامل نقش کلیدی در جلوگیری از بروز التهابات و سپس بیماری های مزمن دارد .
افتخاری با تاکید بر جلوگیری از افزایش وزن به ویژه چاقی شکمی، تصریح کرد: گنجاندن غذاهایی با نقش آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی مثل سبزیجات، میوه جات، استفاده از روغن های امگا 3 و امگا 9 ،کنترل برخی عوامل محیطی هم چون کنترل استرس و فشار های روحی و داشتن فعالیت فیزیکی مناسب برای جلوگیری از چاقی، تا حد زیادی از بروز التهابات و بیماری ها جلوگیری می کنند.
وی یادآور شد: متاسفانه فرد تا مرحله حاد هریک از بیماری های ذکر شده و عدم بروز علائم متوجه التهابات درونی برای مراجعه به پزشک نمی شود و از همین رو تاکید پزشکان همواره حرکت در مسیر پیشگیری و اصلاح عادات نادرست غذایی و سبک زندگی است.

ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • رفلاکس معده در بزرگسالان
  • نکات و نشانه هایی در رابطه با تخمک گذاری
  • رفع انواع مشکلات پا با این راه حل ها
  • بررسی میزان گودی کف پا
  • نظر متخصصین درباره حجیم شدن پروستات
  • این دسر خربزه لذیذ پیشنهاد امروز
  • دوقلوی بهم چسبیده استثنایی با 2 چهره و یک بدن!
  • این غذا ها سبب افسردگی شما می شوند
  • آشنایی با سبزی توله یا پنیرک
  • برای بهتر خوابیدن در سفر چیکار کنیم؟
  • قبل از هر نوع مصاحبه این کارها را بکنید
  • کارهایی که موجب آسیب به پوست و مو می شوند
  • 15 نوع مواد غذایی برای تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر
  • رنگ سال و انتخاب های متفاوت
  • بیمار شدن لثه با برخی عوامل مهم
  • محبوبترین ها

  • اهمیت ترمیم ناهنجاری فکی و دهانی اطفال
  • دوران شیردهی و مشکلات دندانی
  • دشمن طبیعی دندان های کودک شما
  • تاثیرات منفی خمیردندان
  • به دست آوردن زیباترین لبخند با این روش ها
  • استرس عامل آسیب های ژنتیکی
  • تضمین سلامت دهان و دندان، با رعایت این توصیه ها
  • عارضه های قلبی و دندان
  • نکات تغذیه ای مهم در زمان ارتودنسی دندان
  • مخاطرات فست فود برای دندانها
  • 5 نکته شگفت انگیز برای از بین بردن پلاک دندان
  • معطر کردن دهان با آبلیمو
  • برای اینکه دهانتان بو ندهد این مطالب را بخوانید
  • نخستین انیمیشن ایرانی تحت عنوان دندان‌پزشکی رونمایی شد
  • به چه هدفی از ایمپلنت استفاده میکنیم؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است