635803558227908333
برخلاف تصور برخی عموم در خصوص عدم استفاده از هرگونه چربی باید به این نکته اشاره کنیم که برخی چربی ها نه تنها به بدن آسیب نمی رسانند بلکه در صورت عدم استفاده باعث اختلال در سیتم بدن نیز می شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اصلاح رفتار غذایی مهمترین عامل برای پیشگیری از التهابات درونی بدن است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد حسن افتخاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: موارد مختلفی از جمله تغذیه و نوع رژیم غذایی در بروز التهابات درون بدن که زمینه ساز بسیاری از بیماری های مزمن مثل دیابت، سرطان و بیماری های قلبی عروقی هستند، تاثیر دارد.
وی با اشاره به ضرورت مصرف چربی های مفید، بیان کرد: برخی از انواع اسیدهای چرب مثل اسید چرب امگا 3 که روغن ماهی، مغز گردو و ماهی منابع آن بوده و اسید چرب امگا 9 که روغن زیتون منبع اصلی آن است علاوه بر اینها ویتامین های انتی اکسیدانی مثل ویتامین های E و C که در برابر بروز شاخص های التهابی بدن را مقاوم می کنند. باید در رژیم غذایی فرد استفاده شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مصرف اسیدهای چرب اشباع و ترانس که به میزان زیادی در روغن های جامد و روغن های حیوانی وجود دارند، موجب اضافه وزن شده و یکی از عوامل خطر در بروز التهابات محسوب می شود.
وی مصرف مواد مضر را موجب مقاوم شدن بدن به انسولین و در نتیجه بروز بیماری های قندخون، فشار خون و غیره دانست و افزود: اصلاح رفتار غذایی به عنوان مهمترین عامل نقش کلیدی در جلوگیری از بروز التهابات و سپس بیماری های مزمن دارد .
افتخاری با تاکید بر جلوگیری از افزایش وزن به ویژه چاقی شکمی، تصریح کرد: گنجاندن غذاهایی با نقش آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی مثل سبزیجات، میوه جات، استفاده از روغن های امگا 3 و امگا 9 ،کنترل برخی عوامل محیطی هم چون کنترل استرس و فشار های روحی و داشتن فعالیت فیزیکی مناسب برای جلوگیری از چاقی، تا حد زیادی از بروز التهابات و بیماری ها جلوگیری می کنند.
وی یادآور شد: متاسفانه فرد تا مرحله حاد هریک از بیماری های ذکر شده و عدم بروز علائم متوجه التهابات درونی برای مراجعه به پزشک نمی شود و از همین رو تاکید پزشکان همواره حرکت در مسیر پیشگیری و اصلاح عادات نادرست غذایی و سبک زندگی است.

ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • استفاده از دست مکانیکی برای جراحی بینایی
  • مشکل در نیروی جنسی با این داروها
  • اختلالات تیروییدی و علائم شان
  • یک خوشه انگور ، یک دنیا خواص
  • چگونه روغن کرچک برای پوست و مو مفید است؟
  • اتاق مشترک مادر و نوزاد پس از تولد
  • کرپ کاکائویی لذیذ
  • ماهی قزل آلا را چگونه تمیز کنیم ( آموزش گام به گام)
  • آیا لاغر شدن باعث ایجاد چین و چروک می شود؟
  • ساندویچ پنیری مخلوط
  • محبت به نوزاد یک روزه و تقویت هوش وی
  • تاثیر شادی بر روند کار
  • با مصرف سیب کنکور بهتری بدهید
  • تاثیرات روزه داری بر شیردهی
  • با جودوسر خارش را درمان کنید
  • محبوبترین ها

  • خواص گلاب را بهتر بشناسیم
  • تاثیرات مفید نوشیدن چای
  • دستور جادویی برای رگهای واریسی فقط با 2 ماده ساده
  • خواص دارویی گیاه آستراگالوس | اسطراغالیس، گون
  • روغن اوکالیپتوس همه کاره ضروری
  • چای سبز! معجزه ای از شرق دور برای سلامت و لاغری
  • برگ مو و یک دنیا خاصیت
  • دمنوش های مفید برای روزهای سرد سال
  • مراقبت های لازم از عرقیات گیاهی
  • زیره سبز مفید برای سیستم گوارش (هضم غذا)
  • فواید درمانی خارخاسک
  • برای درمان عرق کردن دست و پا این فرمول گیاهی را بدانید
  • تقویت بافت عضله از طریق گیاهی
  • نیاز به دانسته هایی درباره هلیله سیاه
  • نسخه طب سنتی برای التهاب پوست
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است