عصرانه صورتک خندان عصرانه صورتک خندان صورتک آیسینگ

این عصرانه به شکل یک صرتک خندان است که می تواند اشتهای کودکان را برانگیزد و باعث تقویت اشتهای آن هاشود این عصرانه می تواند برای میهمانی ها و جشن تولدهای کودکانه انتخاب خوبی باشد این شیرینی با آیسینگ تهیه می شود که باید سریعا پس از تزئین میل شود.

 


آرد: 300 گرم
آرد برنج: 2 قاشق سو‌پ‌خوری
کره: 200 گرم
پودر شکر: 60 گرم
رنده شکلات: به میزان لازم
پاستیل: به میزان لازم
رنده پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری
آیسینگ:
پودر شکر: 160 گرم
آبلیموی تازه: 2 قاشق سو‌پ‌‌خوری

 

فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. آرد، آرد برنج، شکر و کره را داخل غذاساز  ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآیند. دستگاه را خاموش کرده و آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. مجددا به مدت 20 ثانیه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. خمیر را از ظرف جدا کرده و روی سطح آردپاشی شده کمی ورز دهید. خمیر را به قطر 6 تا 7 میلی‌متر با وردنه باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و در سینی فر قرار داده سپس به مدت 25 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن شیرینی‌ها را به شکل برگردان درون آیسینگ آماده بزنید و از رنده شکلات برای موی صورتک و از پاستیل برای لب‌های صورتک استفاده کنید. روش تهیه آیسینگ:  پودر شکر و آبلیموی تازه را با هم مخلوط کنید هم بزنید تا آبلیمو درون پودر شکر حل شود. آیسینگ آماده برای مصرف است؛ دقت کنید آیسینگ را باید لحظه مصرف آماده کرد.

نی نی سایت:

5 1000
ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , سلامت کودک | 239 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • ارده شیره مقوی و چاق کننده
  • رضایت بخشی کاشت مو به چه مواردی مربوط است
  • سر درد مداوم
  • اندازه گیری هوش در اطفال
  • 3 نشانه مهم عفونت قارچی
  • چگونه میتوان پنکیک کم کربوهیدرات درست کرد
  • آیا رنگ زرد بعنوان انتخاب رنگ لباس خوب است؟
  • راهکارهای درمانی طب سنتی برای رفع چربی شکم و پهلو
  • محبوبترین ها

  • اسید اسکوربیت یا ویتامین ث چه فوایدی دارد و درکدام مواد وجود دارد؟
  • نکاتی در ارتباط با شکلات خوردن
  • مهارت های لازم برای رسیدن به لاغری و تناسب اندام
  • کاهش اعتیاد به سیگار با مصرف مکمل امگا3
  • مصرف کله‌ پاچه و نکاتی مهم در مورد آن
  • خواص بی نظیر سیر را بشناسیم
  • پیش از آغاز رژیم غذایی این موارد 5 گانه را بدانید
  • آیا خوردن غذاهای مانده برای بدن مضر است؟
  • رپورتاژ

  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما