دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی

 

عصرانه صورتک خندان عصرانه صورتک خندان صورتک آیسینگ

این عصرانه به شکل یک صرتک خندان است که می تواند اشتهای کودکان را برانگیزد و باعث تقویت اشتهای آن هاشود این عصرانه می تواند برای میهمانی ها و جشن تولدهای کودکانه انتخاب خوبی باشد این شیرینی با آیسینگ تهیه می شود که باید سریعا پس از تزئین میل شود.

 


آرد: 300 گرم
آرد برنج: 2 قاشق سو‌پ‌خوری
کره: 200 گرم
پودر شکر: 60 گرم
رنده شکلات: به میزان لازم
پاستیل: به میزان لازم
رنده پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری
آبلیموی تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری
آیسینگ:
پودر شکر: 160 گرم
آبلیموی تازه: 2 قاشق سو‌پ‌‌خوری

 

فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. آرد، آرد برنج، شکر و کره را داخل غذاساز  ریخته و به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مواد به صورت خرده نان درآیند. دستگاه را خاموش کرده و آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. مجددا به مدت 20 ثانیه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. خمیر را از ظرف جدا کرده و روی سطح آردپاشی شده کمی ورز دهید. خمیر را به قطر 6 تا 7 میلی‌متر با وردنه باز کنید و با کاتر گرد قالب بزنید و در سینی فر قرار داده سپس به مدت 25 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن شیرینی‌ها را به شکل برگردان درون آیسینگ آماده بزنید و از رنده شکلات برای موی صورتک و از پاستیل برای لب‌های صورتک استفاده کنید. روش تهیه آیسینگ:  پودر شکر و آبلیموی تازه را با هم مخلوط کنید هم بزنید تا آبلیمو درون پودر شکر حل شود. آیسینگ آماده برای مصرف است؛ دقت کنید آیسینگ را باید لحظه مصرف آماده کرد.

نی نی سایت:

5 1000
ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , سلامت کودک

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x