دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
five-second-rule-of-dropped-food-supported-by-science
غذایی که روی زمین می افتد دیگر قابل استفاده نیست و مطمئنا آلوده می شود بهتر است بدانید مواد غذایی مانند هندوانه  نان، نان و کره، آب‌نبات چسبناک بلافاصله پس از تماس با سطوح مانند کاشی سرامیک، چوب و فرش ،آلوده می شوند و نباید مصرف شوند و قاونو 5 ثانیه شامل آن ها نمی شود.

باوری عمومی جود داشته است که اگر زودتر از پنج ثانیه غذای افتاده بر روی زمین را برداریم، می‌توان آن را خورد، اما شاید زمان بازنگری در این قانون پنج ثانیه فرارسیده باشد.

به گزارش آسوشیتدپرس پژوهشگران در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی در بررسی دید دریافتند که باکتری به‌محض افتادن غذا روی زمین می‌توانند آن را آلوده کنند.

این یافته‌ها اخیراً در ژورنال جامعه میکروبیولوژی آمریکا منتشرشده است.

دانالد شافنر یکی از این پژوهشگران می‌گوید قانون پنج ثانیه «ساده کردن بیش‌ازحد آن چیزی که واقعاً هنگام انتقال باکتری از سطح به غذا رخ می‌دهد.»

پژوهش شافنر نخستین پژوهشی نیست به این نتیجه رسیده‌اند که قانون پنج ثانیه به‌عنوان بهانه‌ای برای خوردن ساندویچی که روی زمین افتاده است، نادرست است.

این پژوهش نشان داد که نه‌تنها هر چه زمان تماس غذا با سطح آلوده بیشتر باشد، باکتری‌های بیشتری به آن منتقل می‌شوند، بلکه نوع و سطحی که با آن تماس پیدا می‌کند به همان اندازه یا حتی بیشتر مهم هستند.

پژوهشگران راتگرز با هندوان روی سطح فولاد زنگ نزن، کاشی سرامیک، چوب و فرش آزمایش انجام دادند.

آنان دریافتند که هندوانه بیش از همه در تماس با سطح آلوده می‌شود، و انتقال باکتری‌ها بیش از همه با وجود رطوبت تشدید می‌شود.

خبرفارسی

5 1000
ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت , عمومی
ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x