غذایی که روی زمین افتاده تماس مواد غذایی با سطح آلوده انتقال باکتری از سطح زمین به غذا افتادن غذا روی زمین
غذایی که روی زمین می افتد دیگر قابل استفاده نیست و مطمئنا آلوده می شود بهتر است بدانید مواد غذایی مانند هندوانه  نان، نان و کره، آب‌نبات چسبناک بلافاصله پس از تماس با سطوح مانند کاشی سرامیک، چوب و فرش ،آلوده می شوند و نباید مصرف شوند و قاونو 5 ثانیه شامل آن ها نمی شود.

باوری عمومی جود داشته است که اگر زودتر از پنج ثانیه غذای افتاده بر روی زمین را برداریم، می‌توان آن را خورد، اما شاید زمان بازنگری در این قانون پنج ثانیه فرارسیده باشد.

به گزارش آسوشیتدپرس پژوهشگران در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی در بررسی دید دریافتند که باکتری به‌محض افتادن غذا روی زمین می‌توانند آن را آلوده کنند.

این یافته‌ها اخیراً در ژورنال جامعه میکروبیولوژی آمریکا منتشرشده است.

دانالد شافنر یکی از این پژوهشگران می‌گوید قانون پنج ثانیه «ساده کردن بیش‌ازحد آن چیزی که واقعاً هنگام انتقال باکتری از سطح به غذا رخ می‌دهد.»

پژوهش شافنر نخستین پژوهشی نیست به این نتیجه رسیده‌اند که قانون پنج ثانیه به‌عنوان بهانه‌ای برای خوردن ساندویچی که روی زمین افتاده است، نادرست است.

این پژوهش نشان داد که نه‌تنها هر چه زمان تماس غذا با سطح آلوده بیشتر باشد، باکتری‌های بیشتری به آن منتقل می‌شوند، بلکه نوع و سطحی که با آن تماس پیدا می‌کند به همان اندازه یا حتی بیشتر مهم هستند.

پژوهشگران راتگرز با هندوان روی سطح فولاد زنگ نزن، کاشی سرامیک، چوب و فرش آزمایش انجام دادند.

آنان دریافتند که هندوانه بیش از همه در تماس با سطح آلوده می‌شود، و انتقال باکتری‌ها بیش از همه با وجود رطوبت تشدید می‌شود.

خبرفارسی

5 1000
ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت , عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • میکروب زدایی مبلمان منزل با این کارها
  • راهکار های درمانی عجیب ولی واقعی
  • ماسک برگ کاری برای بلند شدن مو
  • کلید هایی طلایی برای افزایش حافظه بلند مدت
  • افراد مستعد ابتلا به ام اس چه کسانی هستند؟
  • باکتری مغناطیسی، جدیدترین روش درمان تومور
  • نکاتی در رژیم های چاقی
  • اثرات شگفت انگیز آب بر از بین بردن چربی های ران و شکم
  • محبوبترین ها

  • زیاد شکر خوردن برای پدرها چه زیانهایی در پی دارد؟
  • غذای سالم و ارزان فقط با آشپزی در خانه
  • رژیم غذایی وگان و گیاهخواری را با هم مقایسه کنیم
  • ارتباط اضافه وزن و سبک زندگی
  • 7 ماده غذایی که اگر زیاد بخورید نتیجه معکوسی می دهد
  • غذا های تند مناسب برای سفره های پائیزی
  • هرآنچه درمورد پرخوری عصبی باید بدانید
  • خورد و خوراک مبتلایان به اچ آی وی
  • رپورتاژ

  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما