مشاوره زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
five-second-rule-of-dropped-food-supported-by-science
غذایی که روی زمین می افتد دیگر قابل استفاده نیست و مطمئنا آلوده می شود بهتر است بدانید مواد غذایی مانند هندوانه  نان، نان و کره، آب‌نبات چسبناک بلافاصله پس از تماس با سطوح مانند کاشی سرامیک، چوب و فرش ،آلوده می شوند و نباید مصرف شوند و قاونو 5 ثانیه شامل آن ها نمی شود.

باوری عمومی جود داشته است که اگر زودتر از پنج ثانیه غذای افتاده بر روی زمین را برداریم، می‌توان آن را خورد، اما شاید زمان بازنگری در این قانون پنج ثانیه فرارسیده باشد.

به گزارش آسوشیتدپرس پژوهشگران در دانشگاه راتگرز در نیوجرسی در بررسی دید دریافتند که باکتری به‌محض افتادن غذا روی زمین می‌توانند آن را آلوده کنند.

این یافته‌ها اخیراً در ژورنال جامعه میکروبیولوژی آمریکا منتشرشده است.

دانالد شافنر یکی از این پژوهشگران می‌گوید قانون پنج ثانیه «ساده کردن بیش‌ازحد آن چیزی که واقعاً هنگام انتقال باکتری از سطح به غذا رخ می‌دهد.»

پژوهش شافنر نخستین پژوهشی نیست به این نتیجه رسیده‌اند که قانون پنج ثانیه به‌عنوان بهانه‌ای برای خوردن ساندویچی که روی زمین افتاده است، نادرست است.

این پژوهش نشان داد که نه‌تنها هر چه زمان تماس غذا با سطح آلوده بیشتر باشد، باکتری‌های بیشتری به آن منتقل می‌شوند، بلکه نوع و سطحی که با آن تماس پیدا می‌کند به همان اندازه یا حتی بیشتر مهم هستند.

پژوهشگران راتگرز با هندوان روی سطح فولاد زنگ نزن، کاشی سرامیک، چوب و فرش آزمایش انجام دادند.

آنان دریافتند که هندوانه بیش از همه در تماس با سطح آلوده می‌شود، و انتقال باکتری‌ها بیش از همه با وجود رطوبت تشدید می‌شود.

خبرفارسی

5 1000
ارسال شده در 21 شهریور 1395 توسط با موضوع بهداشت و ارتقاء سلامت , عمومی
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x