دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
foodsecrets_logo_640

در انواع خوراکی ها چه میزان آب موجود است از اهمیت مصرف خوراکی های آبدار چه میزان اطلاع دارید آب مایه حیاتی برای بدن است  که دریافت آن باید به میزان لازم و روزانه ادامه داشته باشد می خواهیم با برخی خوراکی ها که حاوی اب زیادی برای بدن هستند آشنا شویم  و در برنامه غذایی مان بگنجانیم با ما همراه باشید.

تا بحال به این موضوع اندیشیده اید که در طول شبانه روز چه مقدار خوراکی های آبدار میل کردید .

همان طور که می دانید ۷۰ درصد کره زمین را آب تشکیل داده است و حدود ۷۰ درصد بدن انسان نیز آب فرا گرفته است . آب مهم تریم ماده حیاتی است . در حقیقت هر موجود زنده ای در محیط آبی زیست می کند .

آب در تمامی واکنش های بین سلولی نقش فعالی دارد و بهترین حلال در هر زمینه ای است .

اگر ۵۰ درصد گلوکز و چربی و پروتئین بدن کاهش یابد اختلالی در بدن بوجود نمی آید اما بدن با از دست دادن ۲۰ درصد از آب ذخیره شده دچار ضعف و سستی می شود که اگر این میزان به ۱۵ درصد برسد مرگ انسان حتمی خواهد بود .

میوه ها و سبزیجات یا آب آنها دارای انواع ویتامین ها و املاح زنده و طبیعی بوده و مفید ترین و سالم ترین آب برای بدن محسوب می شوند .

نوشیدن ۱۰ تا ۱۲ لیوان در طول روز به مقدار قابل توجهی نیاز بدن را به اب تامین می کند . در ادامه میزان آب خوراکی های متداول نمایش داده شده است :

 

کاهو                        ۹۶%

 

هندوانه                    ۹۴%

 

گل کلم                    ۹۱%

 

هویج                       ۹۱%

 

چغندر                      ۹۱%

 

پرتقال                      ۸۸%

 

سیب                      ۸۵%

 

موز                         ۷۶%

 

ذرت                        ۷۴%

 

ماهی پخته             ۶۸%

 

گوشت گوساله         ۵۰%

 

پنیر                        ۴۰%

 

نان                         ۳۶%

 

کره                         ۱۶%

 

آجیل                       ۵%

آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • نوازش کردن،رشد عاطفی و هوش هیجانی کودک را افزایش می دهد
  • کدام آدامس ها برای سلامتی مفید و کدام مضر است
  • 10 راه حل طلایی برای افزایش طول عمر
  • با تفنگ پلاسما، زخم دیابت را درمان کنید
  • رفتارهایی که پایه های زندگی مشترک را سست میکنند
  • قبل از ساعت 7 این 7 کار را انجام دهید
  • کودکان و این صبحانه های مقوی
  • بیماری صرع چه جاهایی شیوع بیشتری دارد؟
  • محبوبترین ها

  • اسکن امواج مغز می تواند رازهای افراد را آشکار کند
  • مواد غذایی که باعث آرامش اعصاب می شوند
  • تاثیر شب بیداری در ابتلا به آلزایمر
  • نجات بیماران سکته مغزی در ساعات اولیه
  • نیمی از سکته های مغزی به علت ضربه به سر هستند
  • ابتلا به مننژیت با امواج موبایل
  • شیوع بی رویه سکته مغزی در زنان با این عوامل
  • توصیه های ساده برای حفاظت از ذهن
  • رپورتاژ

  • هدفم از کاهش وزن، رسیدن به یک عدد نبود!
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x