نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

 

201581313205850a

 

اگر تمایل دارید پاپ کورن تهیه کنید و در کنار خانواده یک میان وعده رژیمی و سالم مصرف کنید پیشنهاد می کنیم از این وش سریع و آسان کمک بگیرید نها چیزی که لازم دارید مقدای ذرت خشک و مقداری روغن مایع است  ،می توانید دررژیم های غذایی تان از پاپ کورن کمک بگیرید و با کمک آن اشتهایتان را ببندید .

 

دانه ذرت خشک 1/2 لیوان

روغن مایع یا روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری

نمک مقداری

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: 15 تا 30 دقیقه
  • روش: آسان

روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد ذرت های خشک را اضافه کنید ( حرارت کم باعث عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن می شود ، حرارت باید متوسط باشد ).قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود ( دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشند ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شوند ، روغن نیز باید تا اندازه ای باشد که تمام ذرت ها چرب شوند ). پس از اینکه اولین ذرت پف کرد در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شوند ، پس از اینکه دیگر صدایی به گوش نرسید سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزند ( دقت کنید که حجم ذرت پس از آماده شدن چند برابر می شود ).
آشپزی

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x