مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
 maple-trout
قزل آلا یکی از محبوب ترین و لذیذترین ماهی های موجود در ایران میباشد که این روزها پرورش آن نیز رونق نسبتا خوبی دارد. ماهی در سنت ما ایرانی ها حسابی جا باز کرده به طوری که حتی شب عید نوروز رسم است که سبزی پلو با ماهی بخوریم. روش های متفاوتی برای طبخ ماهی قزل آلا وجود دارند، حتی بعضی از هموطنانمان آن را با سبزیجاتی به نام هشو طبخ میکنند. امروز قصد داریم روشی متفاوت و بسیار خوشمزه از طبخ ماهی قزل آلای افرا به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • یک چهارم پیمانه شربت افرادو قاشق غذاخوری سس سویایک حبه سیر له شدهیک چهارم قاشق چای خوری نمک

    یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    450 گرم فیله ماهی قزل آلا

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

ghezel

آشپزی :

 

ابتدا در یک کاسه کوچک شربت افرا ، سس سویا ، سیر ، نمک و فلفل را ترکیب کرده و به هم بزنید

ماهی قزل آلا را درون یک لیوان قرار داده و مخلوط شربت افرا را درون لیوان بریزید تا کل فیله ماهی به این شربت آغشته شود و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

سپس فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

سپس فیله را از یخچال خارج کرده و درون ظرف پخت مخصوص فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

غذای شما به همین راحتی آماده شده است و میتوانید پس از تزیین آن ، از مزه متفاوت و لذیذش لذت ببرید.

منبع: آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 22 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • فعال شدن ویروس های سلول های بی تحرک بافت ریه با این نانوذرات
  • رشد قدی مناسب اطفال با این ویتامین ها
  • پیشنهادات مناسب برای تنظیم خواب یک ورزشکار
  • 12 علامتی که نشان میدهد غذای سالمی میخورید
  • شیوه درست کردن آرد پف دهنده خانگی
  • نحوه محاسبه ی تقارن صورت
  • چگونه در فصل زمستان افسردگی را از خود دور کنیم
  • از كورتون براي درمان لاغري استفاده نکنید
  • محبوبترین ها

  • ارتباط میان داروی دیابت و شکنندگی استخوان
  • ممنوعیت تحویل داروی ترامادول، بدون نسخه
  • نخستین تست بر روی داروی جدید هپاتیت ث
  • وظایف آسپرین در بدن انسان
  • توجه به مصرف داروهاي ضد چاقي
  • مصرف داروهاي روان پريشي براي سالمندان خطرناك است
  • با عوارض 9 داروی پر مصرف گوارشی آشنا شوید
  • داروي جديد ديابت از بزاق مارمولك وارد بازار مي‌شود
  • رپورتاژ

  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x