دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
 قزل آلای افرا قزل آلا با هشو روش متفاوت پخت قزل آلا روش طبخ قزل آلای افرا روش پخت قزل آلا دستور پخت قزل آلای افرا
قزل آلا یکی از محبوب ترین و لذیذترین ماهی های موجود در ایران میباشد که این روزها پرورش آن نیز رونق نسبتا خوبی دارد. ماهی در سنت ما ایرانی ها حسابی جا باز کرده به طوری که حتی شب عید نوروز رسم است که سبزی پلو با ماهی بخوریم. روش های متفاوتی برای طبخ ماهی قزل آلا وجود دارند، حتی بعضی از هموطنانمان آن را با سبزیجاتی به نام هشو طبخ میکنند. امروز قصد داریم روشی متفاوت و بسیار خوشمزه از طبخ ماهی قزل آلای افرا به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • یک چهارم پیمانه شربت افرادو قاشق غذاخوری سس سویایک حبه سیر له شدهیک چهارم قاشق چای خوری نمک

    یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

    450 گرم فیله ماهی قزل آلا

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش: آسان

قزل آلای افرا قزل آلا با هشو روش متفاوت پخت قزل آلا روش طبخ قزل آلای افرا روش پخت قزل آلا دستور پخت قزل آلای افرا

آشپزی :

 

ابتدا در یک کاسه کوچک شربت افرا ، سس سویا ، سیر ، نمک و فلفل را ترکیب کرده و به هم بزنید

ماهی قزل آلا را درون یک لیوان قرار داده و مخلوط شربت افرا را درون لیوان بریزید تا کل فیله ماهی به این شربت آغشته شود و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.

سپس فر را بر روی دمای 200 درجه سانتی گراد ( 400 درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم.

سپس فیله را از یخچال خارج کرده و درون ظرف پخت مخصوص فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

غذای شما به همین راحتی آماده شده است و میتوانید پس از تزیین آن ، از مزه متفاوت و لذیذش لذت ببرید.

منبع: آشپزی

 

5 1000
ارسال شده در 23 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x