download-4

 

 

اگر به امراض قندی مبتلا هستید و تمایل دارید قلیه مرغ میل کنید بهتر است به این دستور نگاهی بیندازید چون مخصوص بیماران دیابتی تنظیم شده است و مناسب این افراد تهیه شده است و با خیال راحت می توانند این غذای خوش طعم را میل کنند بهتر است بیماران دیابتی از روغن کمتری برای سرخ کردن سبزی این قلیه استفاه کنند.

قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است. این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید.
مواد لازم برای قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی

سبزی قلیه ( شنبلیله و گشنیز به نسبت یک‌ به‌ دو) : دو پیمانه
تمر هندی : نصف بسته
رب گوجه‌فرنگی : نصف قاشق غذاخوری
سینه مرغ : یک عدد کامل
پیاز نگینی ریز خرد شده : یک‌ دوم پیمانه
سیر : چهار حبه بزرگ
زعفران دم کشیده و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و پودر سیر : به میزان کافی

طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی

تمر هندی را داخل دو لیوان آ ب جوش به مدت یک ساعت خیس می‌کنیم و عصاره آن را از صافی رد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
پیاز را باکمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد .
سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم وبا خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.
کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم .
وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورشت می گذاریم.
کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد

سلامت نیوز