کباب کردن سرخ کردن روش های غذا پختن بریان کردن تا حد سوختن انواع روش های طبخ غذا

 

شما غالبا با چه روش هایی غذایتان را می پزید طبخ غذا در سلامتی شما تاثیر زیادی میگذارد می تواند باعث افزایش سلامتی و یا ابتلای شما به دیابت و بیماری های قلبی شود این امر بستگی به نحوه پخت غذا توسط شما دارد متخصصین تغذیه و رژیم درمانی چه روش طبخی را به بیماران خود پیشنهاد میدهند.

دانشکده پزشکی ایکان نیویورک بر روی ایمن ترین روش پخت غذا و تاثیرات شیوه های مختلف غذا پختن بر ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت و مقاومت به انسولین تحقیق کرده اند که نتیجه آن را می خوانید…
AGE یا محصولات دارای گلیکاسیون پیشرفته چیست؟

سالم ترین روش پخت:

به گفته محققان دانشکده پزشکی ایکان نیویورک

-جوشاندن
-بخارپرکردن
-آب پز کردن

ایمن ترین شیوه پخت هستند.

به کدام روش های غذا پختن، پخت با گرمای خشک می گویند؟

در پخت غذاها به شکل:

-سرخ کردن
-کباب کردن یا بریان کردن تا حد سوختن

که به پخت با گرمای خشک معروف هستند، در مواد خوراکی ماده ای موسوم به AGE (محصولات دارای گلیکاسیون پیشرفته) تولید می شود.

عوارض AGE کدام است؟

به گفته محققان مطالعه، میزان بالاتر AGE با :

-مقاومت انسولین
-فشار بر سلول های بدن
-التهاب

مرتبط است. اینها از موارد مشکل ساز در شرایط ریسک ابتلا به دیابت هستند.

انسولین هورمونی است که به قند خون کمک می کند وارد سلول ها شده و انرژی تولید کنند. بدون انسولین، یا با وجود مقاومت انسولین، قند بیشتری در خون باقی می ماند. این وضعیت می تواند منجر به مشکلات جدی برای:

-قلب
-چشم ها
-کلیه ها

و سایر اندام شود.

دکتر جمی اوریباری، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «زمانیکه افراد مبتلا به بیماری های مزمن نظیر دیابت نوع۲ یا زوال عقل را بررسی می کنیم معمولا دارای رژیم غذایی با AGE بالا یا پایین هستند، حال افرادی که دارای رژیم غذایی AGE پایین هستند دارای علائم کاهش التهاب نیز هستند.»

محققان معتقدند رژیم غذایی غربی که معمولا دارای میزان بالای AGE است در ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ نقش دارد.

در این مطالعه، محققان شرکت کنندگان را به یکی از دو گروه رژیم غذایی تخصیص دادند:گروه رژیم غذایی با AGE عادی با ۴۹ نفر؛ و گروه رژیم غذایی با AGE پایین متشکل از ۵۱ نفر. سن تمامی شرکت کنندگان حداقل ۵۰ سال بود. این افراد حداقل دارای دو مورد از ۵ مشکل سلامت بودند یا به خاطر این مشکلات تحت درمان دارویی قرار داشتند:

-اندازه زیاد دور کمر (۱۰۱ سانتیمتر برای مردان و ۸۹ سانتیمتر برای زنان)؛
-فشارخون بالا؛ کلسترول (خوب) HDL پایین؛ تری گلیسیرید بالا (نوعی چربی خون)؛ یا افزایش میزان قند خون به هنگام ناشتا.

به گروه AGE پایین در مورد نحوه پایین آوردن میزان AGE در غذایشان آموزش داده شد. به آنها گفته شد تا از خوردن غذاهای سرخ شده، بریان شده یا کباب شده خودداری کنند. در عوض، آنها را ترغیب به مصرف غذاهای جوشانده، بخارپز یا آب پز کردند (به عبارت دیگر غذایشان را با آب بپزند).

شرکت کنندگان گزارش غذایی سه روزه شان را تکمیل می کردند. رژیم غذایی گروه با AGE پایین هفته ای دو بار چک می شد. به گروه دارای AGE عادی آموزش داده شد که روند پخت همیشگی شان را دنبال کنند. این مطالعه یک سال به طول انجامید.

به گفته اوریباری، «در گروه با میزان AGE پایین، تمامی پارامترهای استرس و التهاب بهبود یافته بود. همچنین مقاومت انسولین کاهش یافته و وزن بدن این گروه هم تا حدودی کاهش یافته بود.»

 

سیمرغ

5 1000
ارسال شده در 28 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • وضعيت دارويي بيماران آلزايمري كمتراز ديگر بيماران نيست
  • افزایش عملکرد بدن با برخی ترفندهای موثر
  • نگهداری لیموترش به صورت فریز شده
  • اسرار جوانی کامرون دیاز، بازیگر مشهور هالیوود
  • 6 فایده که خوردن کیوی برای شما به ارمغان می آورد
  • چرا برخی از افراد درپیوند عاطفی مشکل دارند؟
  • تکست نک به چه عارضه ای می گویند
  • ایجاد سلولهای سرطانی در بدن
  • محبوبترین ها

  • رفع مشکلات معده با این روش ها
  • اطلاعات جامع در مورد کیست کلیه
  • جوان سازی پوست با این ویتامین فوق العاده
  • با ضد عفونی دهان میکروبهای ریوی کاهش پیدا می کند
  • اگر بیخوابی به سراغمان آمد چکار کنیم
  • پیامدهای تغییر فصول و تغییر ژن های بدن
  • آموزش تخلیه جوش‌ها در منزل به شیوه‌‌ حرفه‌ای
  • عوارض واردکردن جریان الکتریکی به مغز
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما