آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

 20150909-nicoise-salad-vicky-wasik-9

 

 

اگر تمایل دارید سالادتان خوش طعم و خوش عطر شود توصیه می کنیم از برخی ترفندهای موثر در این زمینه کمک بگیرید یک سالاد خوش طعم ویژگی های مختلفی دارد و می توانید از ترفندهیا سرآشپزها برای خوشمزه تر شدن سالاد کمک بگیرید اضافه کردن سیر ، پوست خیار ،روغن زیتون و سرکه به شما در این زمینه کمک میکند.

 

سالاد یکی از خوشمزه ترین خوراکی است که می تواند به عنوان یک چاشنی عالی برای وعده غذایی تان و هم یک پیش غذا و یا یک شام سبک و عالی باشد.

، این نکته ها به شما کمک می کند یک سالاد خوش طعم درست کنید.

_ هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی که می‌خواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید، زیرا نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌کند.

_ همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سرکه را در یک شیشه دهان‌گشاد که درش بسته می‌شود ( مثل شیشه مربا ) بریزید، یک قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محکم ببندید.
سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود.
سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم می‌آمیزد.
سپس سبزیجات سالاد را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تکان دهید تا
همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود. به این ترتیب سالاد خوشمزه‌ای به دست خواهد آمد.

_ خیار سالاد را با پوست خرد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.

_ برای آن که سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یک حبه سیر را له کرده، قبل از آن که اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.

_ برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.

_ برای آن که سس خود را پُررنگ‌تر کنید، مقدار کمی آرد را در ماهی‌تابه سرخ کنید و به تدریج به سس اضافه کنید.

_ برای غلیظ ‌تر کردن سس‌ سالاد می‌توانید از آرد استفاده کنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه کنید.

 

 

سلامت نیوز

5 1000
ارسال شده در 25 شهریور 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x