pas_1

پاستا در میان کودکان طرفداران زیادی دارد می خواهیم از فواید استفاده از پاستا ر این سنین بیشتر بدانیم مواد تشکیل دهنده پاستای ساده آرد گندم، رنگ زرد بتاکاروتن و آب می باشند اما پاستاهای رنگی حاوی :رنگ های مشابه طبیعی،رنگ های مصنوعی مجاز،مواد یا پودرهای طعم دهنده مربوط به مزه آن رنگ می باشند شما کدامیک را انتخاب می کنید کدامیک سالم تر هستند؟

چون استفاده از رنگدانه های طبیعی موجود در سبزیجات در خمیر پاستا، موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه بالا رفتن قیمت محصول می شود، به همین دلیل اغلب تولیدکنندگان از رنگ ها و طعم های سنتزی مجاز در محصولات رنگی استفاده می کنند که خواصی ندارند.

انواع فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم (پاستا)

دکتر محمد حسین عزیزی,متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس گفت: با توجه به شکل و اندازه فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم نامگذاری‌هایی همچون:

-ماکارونی
-اسپاگتی
-ورمیشل
-لازانیا
-نودل

در صنایع غذایی پدید آمده است که به طور کلی همه این فرآورده‌ها تحت نام «پاستا» معروف شده اند. این فرآورده ها، از نظر مواد اولیه و ارزش تغذیه ای هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

مواد تشکیل دهنده انواع پاستا

کلیه پاستاها، طبق استاندارد از مخلوط:

-آرد گندم
-آب
-رنگدانه زرد بتاکاروتن

بدون هیچ گونه افزودنی دیگر تهیه می شوند.

مواد تشکیل دهنده انواع پاستاهای رنگی

در انواع پاستاهای رنگی علاوه بر رنگ های طبیعی از:

-رنگ های مشابه طبیعی
-رنگ های مصنوعی مجاز
-مواد یا پودرهای طعم دهنده مربوط به مزه آن رنگ

نیز استفاده می شود.

پاستاهای رنگی ارزش تغذیه ای سبزی ها را  دارند؟

چون استفاده از رنگدانه های طبیعی موجود در سبزیجات در خمیر پاستا، موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه بالا رفتن قیمت محصول می شود، به همین دلیل اغلب تولیدکنندگان از رنگ ها و طعم های سنتزی مجاز در محصولات رنگی استفاده می کنند که خواصی ندارند.

اغلب پاستاهای رنگی موجود در بازار که رنگ و طعمی مشابه سبزیجاتی چون هویج، گوجه فرنگی، ذرت و اسفناج دارند، خواص این سبزیجات را ندارند و توصیه می‌شود که از مصرف مستمر و طولانی مدت این محصولات رنگی اجتناب شود.

پاستاهای کیلویی یا همان فله ای و بی نام و نشان

دکتر عزیزی در خصوص اغلب پاستاهای کیلویی یا همان فله ای و بی نام و نشان موجود در بازار که قیمت پایین تری نسبت به انواع کارخانه ای آن دارد گفت: اغلب این فرآورده های فله ای حاوی رنگ های مصنوعی سرطانزای غیرمجازی هستند که اکثرا از نوع رنگ های مورد استفاده در صنایع نساجی بوده و تهدیدکننده سلامت افراد به خصوص کودکان است.

سیمرغ

ارسال شده در 25 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خطرات جانبی دیابت حاملگی
  • هر آنچه لازم است درباره فواید روغن زیتون بدانیم
  • پیامدهای اعتیاد به مصرف تریاک
  • گوشت های قرمز فرآوری شده سبب بیماری آسم میشوند
  • بهداشت دهان و دندان: آیا شما قربانی آبسه دندان هستید؟
  • آرام کردن اعصاب به این روش خطرناک
  • فلج بل یا فلج عصب صورت چیست؟
  • لاغر شدن با این روش ها
  • توصیه های کلی برای لباس ورزشی
  • درباره ایمپلنت پروتز چشم بیشتر بدانیم
  • چگونه می توان با روش های خانگی تب را کنترل کرد؟
  • نکات مهمی که باید از سندرم تونل کارپال بدانید
  • چگونه از بیماری پوستی «پیسی» پیشگیری کنیم؟
  • ورزش و رفع افسردگی پس از بیماری قلبی
  • دانستنی هایی در مورد اختلال خوانش پریشی
  • محبوبترین ها

  • به اهداف خود با 68 ثانیه تمرکزبرسید
  • پیشگیری و پیشبرد بهزیستی هیجانی کودکان
  • تشریح افسردگی قسمت 1
  • لبخند شما هدیه ای به اطرافیان
  • درباره هدف‌گذاری ناپلئون هیل چه توصیه هایی دارد؟
  • ترس از تعهد زناشویی به چه علتی بوجود می آید؟
  • 7 عادت مالی که زنان موفق دارند
  • تبعیض جنسیتی در روابط زن و مرد
  • افراد کامل و بالغ چه خصوصیاتی دارند
  • زنان صاحب کسب و کار از این 5 اشتباه مدیریتی دوری کنند
  • اعصاب ندارها بخوانند!
  • برطرف کردن خشم در ده شماره
  • رفع ترس خردسالان از تاریکی
  • اهمیت رسیدگی والدین به فرزندان پس از طلاق
  • شغل و درآمد مهمترین عوامل استرس
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است