ورمیشل ورمشل نودل و پاستا نودل مواد تشکیل دهنده انواع پاستا ماکارونی لازانیا اسپاگتی

پاستا در میان کودکان طرفداران زیادی دارد می خواهیم از فواید استفاده از پاستا ر این سنین بیشتر بدانیم مواد تشکیل دهنده پاستای ساده آرد گندم، رنگ زرد بتاکاروتن و آب می باشند اما پاستاهای رنگی حاوی :رنگ های مشابه طبیعی،رنگ های مصنوعی مجاز،مواد یا پودرهای طعم دهنده مربوط به مزه آن رنگ می باشند شما کدامیک را انتخاب می کنید کدامیک سالم تر هستند؟

چون استفاده از رنگدانه های طبیعی موجود در سبزیجات در خمیر پاستا، موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه بالا رفتن قیمت محصول می شود، به همین دلیل اغلب تولیدکنندگان از رنگ ها و طعم های سنتزی مجاز در محصولات رنگی استفاده می کنند که خواصی ندارند.

انواع فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم (پاستا)

دکتر محمد حسین عزیزی,متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس گفت: با توجه به شکل و اندازه فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم نامگذاری‌هایی همچون:

-ماکارونی
-اسپاگتی
-ورمیشل
-لازانیا
-نودل

در صنایع غذایی پدید آمده است که به طور کلی همه این فرآورده‌ها تحت نام «پاستا» معروف شده اند. این فرآورده ها، از نظر مواد اولیه و ارزش تغذیه ای هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

مواد تشکیل دهنده انواع پاستا

کلیه پاستاها، طبق استاندارد از مخلوط:

-آرد گندم
-آب
-رنگدانه زرد بتاکاروتن

بدون هیچ گونه افزودنی دیگر تهیه می شوند.

مواد تشکیل دهنده انواع پاستاهای رنگی

در انواع پاستاهای رنگی علاوه بر رنگ های طبیعی از:

-رنگ های مشابه طبیعی
-رنگ های مصنوعی مجاز
-مواد یا پودرهای طعم دهنده مربوط به مزه آن رنگ

نیز استفاده می شود.

پاستاهای رنگی ارزش تغذیه ای سبزی ها را  دارند؟

چون استفاده از رنگدانه های طبیعی موجود در سبزیجات در خمیر پاستا، موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه بالا رفتن قیمت محصول می شود، به همین دلیل اغلب تولیدکنندگان از رنگ ها و طعم های سنتزی مجاز در محصولات رنگی استفاده می کنند که خواصی ندارند.

اغلب پاستاهای رنگی موجود در بازار که رنگ و طعمی مشابه سبزیجاتی چون هویج، گوجه فرنگی، ذرت و اسفناج دارند، خواص این سبزیجات را ندارند و توصیه می‌شود که از مصرف مستمر و طولانی مدت این محصولات رنگی اجتناب شود.

پاستاهای کیلویی یا همان فله ای و بی نام و نشان

دکتر عزیزی در خصوص اغلب پاستاهای کیلویی یا همان فله ای و بی نام و نشان موجود در بازار که قیمت پایین تری نسبت به انواع کارخانه ای آن دارد گفت: اغلب این فرآورده های فله ای حاوی رنگ های مصنوعی سرطانزای غیرمجازی هستند که اکثرا از نوع رنگ های مورد استفاده در صنایع نساجی بوده و تهدیدکننده سلامت افراد به خصوص کودکان است.

سیمرغ

5 1000
ارسال شده در 25 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آمار جدید تلفات بر اثر دود کردن سیگار
  • کنار هم گذاشتن پرتقال و لبو
  • توت فرنگی را به عنوان یک داروی طبیعی میل کنید
  • از چه سنی رشد فکری آغاز می شود
  • برگزاری نکو داشت زکریای رازی در آذر ماه
  • نکاتی در خصوص چربیهای طبیعی پرمنفعت
  • خردسالان مبتلا به اگزما
  • چگونه خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهیم؟
  • محبوبترین ها

  • نقش سلول های مغزی جیست؟
  • راه های جدید برای تشخیص آسیب مغزی در NFL
  • آمار سکته مغزی در پایتخت فجیع است
  • 5 راهکار شگفت انگیز برای رسیدن به موفقیت
  • 8 نشانه های ضربه ی مغزی که شما باید بدانید
  • اسکن MRI برای تشخیص محل HIV در مغز
  • تومور مغزی با این علائم آلارم میدهد!
  • مکمل های مناسب برای درمان میگرن
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما