ورمیشل ورمشل نودل و پاستا نودل مواد تشکیل دهنده انواع پاستا ماکارونی لازانیا اسپاگتی

پاستا در میان کودکان طرفداران زیادی دارد می خواهیم از فواید استفاده از پاستا ر این سنین بیشتر بدانیم مواد تشکیل دهنده پاستای ساده آرد گندم، رنگ زرد بتاکاروتن و آب می باشند اما پاستاهای رنگی حاوی :رنگ های مشابه طبیعی،رنگ های مصنوعی مجاز،مواد یا پودرهای طعم دهنده مربوط به مزه آن رنگ می باشند شما کدامیک را انتخاب می کنید کدامیک سالم تر هستند؟

چون استفاده از رنگدانه های طبیعی موجود در سبزیجات در خمیر پاستا، موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه بالا رفتن قیمت محصول می شود، به همین دلیل اغلب تولیدکنندگان از رنگ ها و طعم های سنتزی مجاز در محصولات رنگی استفاده می کنند که خواصی ندارند.

انواع فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم (پاستا)

دکتر محمد حسین عزیزی,متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس گفت: با توجه به شکل و اندازه فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم نامگذاری‌هایی همچون:

-ماکارونی
-اسپاگتی
-ورمیشل
-لازانیا
-نودل

در صنایع غذایی پدید آمده است که به طور کلی همه این فرآورده‌ها تحت نام «پاستا» معروف شده اند. این فرآورده ها، از نظر مواد اولیه و ارزش تغذیه ای هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

مواد تشکیل دهنده انواع پاستا

کلیه پاستاها، طبق استاندارد از مخلوط:

-آرد گندم
-آب
-رنگدانه زرد بتاکاروتن

بدون هیچ گونه افزودنی دیگر تهیه می شوند.

مواد تشکیل دهنده انواع پاستاهای رنگی

در انواع پاستاهای رنگی علاوه بر رنگ های طبیعی از:

-رنگ های مشابه طبیعی
-رنگ های مصنوعی مجاز
-مواد یا پودرهای طعم دهنده مربوط به مزه آن رنگ

نیز استفاده می شود.

پاستاهای رنگی ارزش تغذیه ای سبزی ها را  دارند؟

چون استفاده از رنگدانه های طبیعی موجود در سبزیجات در خمیر پاستا، موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه بالا رفتن قیمت محصول می شود، به همین دلیل اغلب تولیدکنندگان از رنگ ها و طعم های سنتزی مجاز در محصولات رنگی استفاده می کنند که خواصی ندارند.

اغلب پاستاهای رنگی موجود در بازار که رنگ و طعمی مشابه سبزیجاتی چون هویج، گوجه فرنگی، ذرت و اسفناج دارند، خواص این سبزیجات را ندارند و توصیه می‌شود که از مصرف مستمر و طولانی مدت این محصولات رنگی اجتناب شود.

پاستاهای کیلویی یا همان فله ای و بی نام و نشان

دکتر عزیزی در خصوص اغلب پاستاهای کیلویی یا همان فله ای و بی نام و نشان موجود در بازار که قیمت پایین تری نسبت به انواع کارخانه ای آن دارد گفت: اغلب این فرآورده های فله ای حاوی رنگ های مصنوعی سرطانزای غیرمجازی هستند که اکثرا از نوع رنگ های مورد استفاده در صنایع نساجی بوده و تهدیدکننده سلامت افراد به خصوص کودکان است.

سیمرغ

5 1000
ارسال شده در 25 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تقویت ذهن و ضمیر نیمه هوشیار
  • جمع آوری قرص سودوافدرین از کلیه داروخانه ها
  • آشنایی با داروهای گیاهی برای معالجه سردرد
  • خطرات ناشی از افراط در مصرف مکمل ها
  • تحریک مهر و محبت و علاقه همسر
  • بهترین مواد خوراکی برای یک ورزشکار
  • علت کمر درد در بزرگسالان
  • درمانی برای افسردگی با گل سرخ و جینسینگ
  • محبوبترین ها

  • آبمیوه ای برای مبارزه با آلرژی
  • امراض شایع در افراد بلغمی مزاج
  • روغن کنجد، خواص آن و آثر آن بر رشد موها
  • بررسی گیاه دارویی انیسون
  • طب سنتی به داد معده‌ معده هم می رسد
  • خواص و فواید پوست، شکوفه و عرق بید
  • درمان با دمنوش گل سرخ
  • از بادرنجبویه چه میدانید؟
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما