مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

pas_1

پاستا در میان کودکان طرفداران زیادی دارد می خواهیم از فواید استفاده از پاستا ر این سنین بیشتر بدانیم مواد تشکیل دهنده پاستای ساده آرد گندم، رنگ زرد بتاکاروتن و آب می باشند اما پاستاهای رنگی حاوی :رنگ های مشابه طبیعی،رنگ های مصنوعی مجاز،مواد یا پودرهای طعم دهنده مربوط به مزه آن رنگ می باشند شما کدامیک را انتخاب می کنید کدامیک سالم تر هستند؟

چون استفاده از رنگدانه های طبیعی موجود در سبزیجات در خمیر پاستا، موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه بالا رفتن قیمت محصول می شود، به همین دلیل اغلب تولیدکنندگان از رنگ ها و طعم های سنتزی مجاز در محصولات رنگی استفاده می کنند که خواصی ندارند.

انواع فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم (پاستا)

دکتر محمد حسین عزیزی,متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی و مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس گفت: با توجه به شکل و اندازه فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم نامگذاری‌هایی همچون:

-ماکارونی
-اسپاگتی
-ورمیشل
-لازانیا
-نودل

در صنایع غذایی پدید آمده است که به طور کلی همه این فرآورده‌ها تحت نام «پاستا» معروف شده اند. این فرآورده ها، از نظر مواد اولیه و ارزش تغذیه ای هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.

مواد تشکیل دهنده انواع پاستا

کلیه پاستاها، طبق استاندارد از مخلوط:

-آرد گندم
-آب
-رنگدانه زرد بتاکاروتن

بدون هیچ گونه افزودنی دیگر تهیه می شوند.

مواد تشکیل دهنده انواع پاستاهای رنگی

در انواع پاستاهای رنگی علاوه بر رنگ های طبیعی از:

-رنگ های مشابه طبیعی
-رنگ های مصنوعی مجاز
-مواد یا پودرهای طعم دهنده مربوط به مزه آن رنگ

نیز استفاده می شود.

پاستاهای رنگی ارزش تغذیه ای سبزی ها را  دارند؟

چون استفاده از رنگدانه های طبیعی موجود در سبزیجات در خمیر پاستا، موجب افزایش هزینه تولید و در نتیجه بالا رفتن قیمت محصول می شود، به همین دلیل اغلب تولیدکنندگان از رنگ ها و طعم های سنتزی مجاز در محصولات رنگی استفاده می کنند که خواصی ندارند.

اغلب پاستاهای رنگی موجود در بازار که رنگ و طعمی مشابه سبزیجاتی چون هویج، گوجه فرنگی، ذرت و اسفناج دارند، خواص این سبزیجات را ندارند و توصیه می‌شود که از مصرف مستمر و طولانی مدت این محصولات رنگی اجتناب شود.

پاستاهای کیلویی یا همان فله ای و بی نام و نشان

دکتر عزیزی در خصوص اغلب پاستاهای کیلویی یا همان فله ای و بی نام و نشان موجود در بازار که قیمت پایین تری نسبت به انواع کارخانه ای آن دارد گفت: اغلب این فرآورده های فله ای حاوی رنگ های مصنوعی سرطانزای غیرمجازی هستند که اکثرا از نوع رنگ های مورد استفاده در صنایع نساجی بوده و تهدیدکننده سلامت افراد به خصوص کودکان است.

سیمرغ

5 1000
ارسال شده در 24 شهریور 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • مراقبت های غذایی به خاطر کبد
  • کم خونی خود را با مصرف گوشت شتر مرغ درمان کنید
  • استخوان متاتارسال
  • تاثیر جویدن صحیح بر بیماری های دهان و دندان
  • با این روش درمانی برای همیشه با سردرد خداحافظی کنید
  • تأثیر پروتئین های روده ای بر چاقی ودیابت نوع 2
  • گیاهانی که باعث شاداب ماندن انسان می گردند
  • تلفن همراه و ضربه به محصلین
  • محبوبترین ها

  • مثبت بودن اجداد و تاثیر آن برنوه ها!
  • کلماتی که زندگی شما را تحت تاثیر قرار میدهند
  • تست اعصاب را برای سلامتیان بسنجید
  • چکار کنیم که تصویر ذهنی خوبی داشته باشیم
  • زندگی خود را شادتر و پر انرژی تر کنید
  • مقابله با بدبینی و تاثیرات آن روی زوجین
  • ازدواج ناموفق به خانواده ناموفق می انجامد
  • اساسی ترین تفاوت ها میان زوجین
  • رپورتاژ

  • مصرف این غذاهای بد باعث لاغری شما می شود!
  • همه ی آنچه که برای سوختگی نیاز دارید
  • تی آر ایکس TRX ورزش برای تمام فصول
  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • کلینیک تخصصی کاشت مو و کاشت ابرو ایران نوین
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x