موضوعات

دستور پخت کباب فیله با سس گشنیز

steak-meat

ما ایرانی ها در درست کردن انواع کباب، ید طولایی داریم و اصلا ابتدا ایرانی ها بودند که به سیخ کشیدن گوشت را ابداع کردند؛ به این صورت که سربازان در جنگل ها و دشت ها حیوانات را شکار میکردند و به وسیله ی شمشیر روی آتش قرار میداند و رفته رفته این عادت به شهرها کشیده شد و سیخ ابداع شد. ولی بد نیست هر از چند گاهی به روش فرنگی ها کباب بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت فیله کبابی با سس گشنیز را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم:

 

گوشت

ماست

گشنیز

لیموترش

سیر

شکر

 recipehealth

  • برای: 3
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

steak

آشپزی :

.ماست، ادویه‌ی تندوری، نمک و فلفل را در کاسه‌ی مناسبی بریزید، فیله‌ی گوساله را بیفزائید و مخلوط کنید

.آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت مزه‌دار شود. حالا فیله را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز یا منقل، کباب کنید

.سپس کباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و اندکی از سس گشنیز را رویش بدهید. اینک باقیمانده‌ی سس را در سس خوری بریزید و همراه با کباب میل کنید

.روش تهیه‌ی سس گشنیز: ماست، گشنیز، آبلیمو، سیر و شکر را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس صاف و یکدست شود

منبع: آشپزی

writer.m

27 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • رولت قارچ را چگونه درست میکنند؟
  • آشنایی با طرز تهیه ماش پتی
  • کیک رزماری انتخاب مناسب برای عصرانه
  • روش تهیه نان بروتچن عسلی
  • طرز تهیه پیتای سینه مرغ
  • چگونه توپک خرمایی درست کنیم؟
  • چه مقدار قند در روز مصرف می کنید؟
  • برای کاهش وزن باید تلاش کنیم یا نه؟
  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • گوشت،عدس و چند ادویه؛ برابر است با غذایی خوشمزه
  • سفره ای رنگارنگ با کوفته مرغ و خوراک پوره نخود فرنگی
  • روش تهیه یک برگر سالم گیاهی
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • پربازدیدترین مطالب

  • رسپی تابستانی از لیمو
  • سوپ لذیذ و دلچسب با طعم کشک
  • روش سنتی پخت آش گندم
  • کارپاچیو کدو سبز
  • کاپ کیک هویج و دارچین
  • روش تهیه حلیم با طعم مرغ
  • کشکول لیوانی با کرم شانتی
  • آموزش سوپی که برای مسمومها مفید است
  • سالاد رژیمی با سه سبزی
  • پوست‏هاي آسيب ديده معجون كيوي و شكلات بخورند
  • پیشنهادات مغذی برای بارداری
  • سالاد رژیمی برای کاهش وزن
  • دستور طبخ پای با طعم گوجه فرنگی
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • بادمجان به شکل جدید
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • چند ترفند برای انتخاب بهترین کرم برنزه کننده
  • طب سنتی آکادمیک یا طب سنتی تجربی؟ مسئله این است!
  • امان از دمنوش هایی که این روزها همه جا هستند!
  • آشنایی با عوارض گیاهان دارویی
  • بوی عرق تان را با این گیاهان دارویی از بین ببرید
  • سرماخوردگی را با چه چیزی درمان کنیم؟
  • آیا سرماخوردگی و آنفلوآنزا با هم فرق دارند؟
  • سقوط بند ناف به چه عارضه ای گفته می شود
  • بیماری پوستی گال، از علائم تا درمان
  • نکات مهم در زمینه حساسیت غذایی
  • گیاهان دارویی معجزه کننده برای سلامتی
  • پیشگیری از بروز آفت دهان و تبخال با درمان های خانگی آن ها
  • اعتقادات رایج درباره آنفلوآنزا
  • درمان خانگی برای تسکین درد لثه
  • اهمیت استفاده از کرم برای دست
  • پیشنهاد سردبیر

  • عکس هایی از سویا و خواص آن
  • فاکتورهای بی اهمیت در نامزدی
  • همه چیز در مورد نزله
  • کاورکردن پف صبحگاهی صورت
  • منوی غذایی پیشنهادی امروز
  • ارتباط مصرف حبوبات با لاغری
  • بهترین روش های بازی با اطفال در آپارتمان
  • حقایق و زیاده روی درباره PRP
  • اطلاعات نگران کننده درمورد چاقی ایرانی ها
  • راز جوانتر شدن
  • عواقب خونریزی داشتن یک زن حامله
  • سوخت و سازبدن با بالا بودن سن چه ارتباطی دارد؟
  • لیستی از ادویه های ضروری برای افراد سرطانی
  • آرتروز زانو را چگونه درمان کنیم؟بخش اول
  • باشگاه را از یاد ببرید و در منزل بمانید
  • 
       
    
    x