teadcup1000022647_-00_adagio-jumbo-glass-teacup-and-saucer-set
چای عطردار برای سلامتی ما عوارض زیادی دارد این چای ها حاوی افزودنی های غیرمجاز و اسانس های غیرطبیعی برای سلامتی مان هستند برخی افراد به خاطر عادت کردن به طعم چای و علاقه به عطر و بوی چای های عطردار آن ها را انتخاب و مصرف می کنند بهتر است چای اصیل ایرانی که سالم و بدون هیچ ماده افزودنی می باشد مصرف کنید.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف بیش از حد چای خارجی می‌تواند زمینه بروز بیماری‌هایی همچون سرطان را فراهم کند.

 

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، اظهار داشت: امروزه در بسیاری کشورهای جهان از جمله ایران چای به عنوان نوشیدنی دلچسب و پر طرفدار مصرف می‌شود که به علت ذائقه مختلف افراد، این نوشیدنی در انواع طعم‌ها و اشکال متعددی عرضه می‌شود.
عزیزی تصریح کرد: عوامل بسیاری در مرغوب بودن چای نقش داشته که از جمله این موارد می توان به شرایط آب و هوایی، عوامل ژنتیکی، نحوه برداشت و پروسه فرآوری محصول اشاره کرد.
وی در رابطه با باور اشتباه مصرف کنندگان در خصوص رنگ چای هنگام خرید، افزود: کم رنگ بودن چای را نمی توان یکی از شاخص‌های سنجش کیفیت چای محسوب کرد چرا که انجام اقدامات لازم برای افزایش رنگ چای، به پایین آمدن میزان کیفیت این محصول می‌انجامد. بنابراین، نمی توان از آن به عنوان معیار مناسبی در  انتخاب چای بهره برد.
عزیزی با بیان اینکه عادت کردن به طعم چای، مهم‌ترین عامل گرایش به چای‌های خارجی است، تصریح کرد: متاسفانه در این صنعت مطابقت کیفیت با ذائقه مصرف کننده از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و یکی از شگردهای جلب توجه مشتریان افزودن رنگ و اسانس های مختلف به چای است؛ غافل از اینکه این مواد محصول را از حالت طبیعی خود خارج می‌کنند.
این متخصص صنایع غذایی در خصوص ارتباط بین مصرف بیش از حد چای خارجی با بروز انواع بیماری‌ها اضافه کرد: در چای خارجی مواد آفت‌کش و سموم مختلف به وفور یافت می‌شود و مصرف این محصولات آثار زیان‌باری را در درازمدت به دنبال دارد که ازجمله آن می توان به شیوع سرطان در میان مصرف‌کنندگان دائمی چای‌های خارجی اشاره کرد.
وی چای‌های ساخت داخلی را عاری از هرگونه مواد آفت‌کش و سموم مربوط به دفع آفات خواند و اظهار داشت: چای کشور بدلیل نبود هیچگونه ماده سم‌زدا و اسانس‌های عطری در دسته چای های با کیفیت بالا و سالم به شمار می‌روند که البته برخورداری از این ویژگی‌ها در گرو رعایت الزامات برداشت، انتقال و فرآوری محصول است.
عزیزی درخصوص مصرف کودهای شیمیائی عنوان کرد: با تدابیری که از سوی پژوهشکده‌ها طی سالیان اخیر صورت گرفته، از سویی مصرف این کودها به نسبت سال های گذشته به اندازه یک دوم کاهش یافته است و از سوی دیگر استفاده از کودهای حیوانی و محلول‌های حاوی ریزمغزی‌ها به منظور ارتقای هر چه بیشتر کیفیت محصول بیش از پیش به چشم می‌خورد.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در پایان یادآور شد: تعامل بیشتر چایکاران با مسئولان صنعت چای و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص ارائه آموزش های مورد نیاز به منظور کشت، نحوه صحیح برداشت واریته (بذر گیاه) ، اصلاح نژاد و طعم محصول مورد نظر از سوی کارخانجات تهیه چای و در نهایت فرهنگ‌سازی می تواند تأثیر بسزایی در کاهش عوارض ناشی از مصرف بیش از حد چای های عطری و ایجاد نگرش مثبت در مصرف کنندگان داخلی نسبت به مصرف چای ایرانی داشته باشد.
باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 27 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • علاقه افراد به خشونت چرا و به چه علت؟
  • عمل های جراحی برای آب سیاه چگونه هستند؟
  • کرفس کم کالری و مناسب برای کنترل اشتها
  • هرآنچه درمورد آدامس فلوراید دار باید بدانید
  • با این مواد غذایی پیری را از خود دور کنید
  • در غذا خوردن احساسی نباشید
  • ماده مفید برای افراد افسرده و غمگین
  • خانم های باردار و رعایت مصرف این ادویه
  • چگونه از شر احتقان بینی خلاص شویم؟
  • تاثیر بوتاکس بر کدام قسمت های صورت بیشتر است
  • دسر بی اشتها کننده
  • غذای رژیمی و سالم و خوشمزه
  • درمان شوره سر نوزادان
  • لطفا گوش خود را تمیز نکنید!
  • مواد غذایی ترش و این آسیب ها
  • محبوبترین ها

  • برای جلوگیری از چاقی ، مراقب گاز نوشابه باشید
  • دو عامل تهدید کننده ی سلامت کودکان
  • مواد غذایی برای حمله به آلزایمر
  • بعد از ورزش کردن چه بخوریم و چه چیزی نخوریم !!
  • چگونه عمرم را زیاد کنم؟
  • استفاده از جگر برای رفع کم خونی
  • نکاتی مهم در رابطه با غذای مصرفی خانم های باردار
  • نسخه غذایی آرامبخش
  • دلیل احساس گرسنگی بعد از خوردن غذا
  • 15 ماده خوراکی برای آب کردن چربی های شکم
  • شیر مادر و تاثیر آن بر وضعیت جسمی و روحی کودک
  • آیا انگور برای دیابتی ها بد است؟
  • بخور نخورهای آکنه
  • علت تمایل به شیرینی جات در عصر چیست؟
  • ساده ترین روش برای کاهش وزن!
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است