%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d8%a8-%d8%b1%d9%86%da%af-%d9%87%d8%a7

براساس مطالعات محققان موسسه ملی سرطان در ایالات متحده مواد مغذی موجود در رنگ های خوراکی نارنجی، قرمز و زرد، به نام کاروتنوئید خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد، بر این اسا زنانی که در خونشان کاروتنوئید بیشتری یافت شود، کمتر در معرض سرطان سینه قرار دارند.

به گزارش دکتر سلام به نقل از آوای سلامت ،کاروتنوئیدها رنگدانه های طبیعی اعم از زرد و قرمز در غذاهایی مانند گوجه فرنگی (به شکل لیکوپن)، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل، و زرده تخم مرغ هستند. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد با مطالعه روی بیش از 3000 هزار زن دریافتند که چهار نوع متمایز از کاروتنوئیدها خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاهش می دهد. البته شاخص توده بدنی بالا و مصرف دخانیات اثر مثبت کاروتنوئیدها را در مهار سرطان در زنان کاهش می دهد:

به هر حال اینها 4 دسته کاروتنوئید یافت شده در مواد غذایی است که اثر مثبتی در مهار کردن سرطان می گذارد:

آلفاکاروتن ها: این نوع کاروتنوئید بیشتر در میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ مانند هویج، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل، و کدو، سبزیجات رنگ تیره از جمله کلم بروکلی، لوبیا سبز، اسفناج، آووکادو یافت می شود.

بتا کاروتن: این نوع رایج از کاروتنوئید یک ماده مغذی ضروری است که در بدن به ویتامین آ تبدیل می شود. ویتامین آ برای سلامت چشم، تقویت سیستم ایمنی بدن، و … ضروری است. بتاکاروتن در میوه ها و سبزیجاتی که آلفاکاروتن دارند و همچنین در زرده تخم مرغ یافت می شود.

لوتئین: مطالعات نشان داده که لوتئین از بروز برخی از سرطان ها از جمله سرطان سینه، بیماری های قلبی، دژنراسیون ماکولا، آب مروارید و دیگر مشکلات بینایی جلوگیری می کند. لوتئین در میوه ها و سبزیجاتی مانند پرتقال و هلو یافت می شود.

لیکوپن: بیشترین میزانش در گوجه فرنگی است و مطالعات نشان داده که پخت گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی لیکوپن موجود در آن را بیشتر می کند.

برای اطمینان از دریافت مقادیر مناسب از کاروتنوئیدها از طریق رژیم غذایی، محققان توصیه می کنند که حداقل روزانه 5 وعده میوه و سبزیجات در رنگ های مختلف در طول روز دریافت کنید.

منبع:everydayhealth

ارسال شده در 27 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • ماسک هندوانه برای پوست چه فوایدی دارد؟
  • محدودیت ورزش کردن برای این زنان
  • فر کردن مو برای خانمهای پرمشغله
  • نگهداری از گربه مسن
  • معایب سیستم تهویه مطبوع
  • دانسته هایی درباره خاصیت ماست
  • بهتر کردن پرس سنیه چطوری امکانپذیر است
  • افراد نابارور و احتمال ابتلا به این بیماری
  • کیک قهوه ای با کالری کم و آسان
  • تصاویر دستگاه اندازه گیری شعاع قرنیه
  • خردسالان مبتلا به اگزما
  • عکس های میکروسکوپ نوری استریوزوم
  • نمادها در روانشناسی
  • برای کم کردن چربی کنجد بخورید
  • مادران و تهیه تغذیه سالم برای اعضای خانواده
  • محبوبترین ها

  • درمان فشار خون بالا با روش های طبیعی
  • هيرسوتيسم‌ | رشد بيش‌ از حد موها در صورت‌ و بدن‌ زنان‌
  • فشار خون و بروز اختلالات ذهنی
  • فست فودی ها بدانند،بیماریهای قلبی در کمین شان است
  • از بین بردن پارکینسون با دارچین
  • مطالبی پیرامون یائسه شدن مردان
  • اقداماتی برای جلوگیری سندرم مرگ ناگهانی نوزاد
  • سندرم زجر تنفسی حاد چه نوع بیماری است؟
  • درباره کورتون چه می دانید
  • آسیب های آلودگی هوا روی فشار خون
  • ماموگرافی سینه ها و اهمیت انجام آن بعد از 40 سالگی
  • علائمی که از کار افتادن ریه را نشان می دهد
  • آسم و مشکلات ریوی
  • نشانه های بارز برای مبتلا شدن به ام اس
  • نشانه های پنهان فرسودگی در شما!
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است