موضوعات

دستور پخت خورش بامیه بادمجان

bademjoon

ما ایرانی ها کباب های لذیذ و متنوعی داریم که حتی بعضی از آن ها به فرهنگ و منوی اصلی کشورهای همسایه و دور تر راه پیدا کرده اند؛ به طور مثال در گرجستان کباب کوبیده جزء محبوب ترین غذاهاست. ولی اینکه ما کباب های خوشمزه ای داریم، دلیل نمیشود خورش های سنتی و قدیمی خود را فراموش کنیم؛ خورش بامیه بادمجان یکی از لذیذترین و پرفایده ترین خورش های ماست که روغن زیادی در آن به کار نرفته و ارزش غذایی بالایی دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت خورش بامیه بادمجان را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم:

  • بادمجان 6 عدد
    بامیه 500 گرم
    مرغ 1 عدد
    غوره 250 گرم
    پیاز متوسط ریز شده 2 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق
    روغن به میزان لازم
    نمک و زردچوبه به میزان لازم
    فلفل سیاه به دلخواه
  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. 1 لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.  بادمجانها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجانها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت 4 دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجانها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجانها قرار دهید.بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجانها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند.

منبع: آشپزی

 

writer.m

31 شهریور 1395

مطالب مرتبط

  • دستور پخت اسلایس میوه های خشک
  • با پاکورا، سفره را به آتش بکشید
  • روش تهیه گراتین با سیب زمینی
  • آموزش تهیه تارت با بادام
  • خواص فوقالعاده خوراک عدسی را فراموش نکنید
  • سیب زمینی تنوری میان وعده ای سالم و آسان
  • دستور پخت مینی کیش مرغ و پنیر
  • مرغ و پنیر پارمسان پیشنهاد ویژه دکتر سلام
  • طرز تهیه آنچیلادای رژیمی
  • با املت سبزیجات به میز صبحانه جان بدهید
  • با این روش، سس هزارجزیره درست کنید
  • روش سنتی پخت آش گندم
  • پنکیک موز، انفجار مزه ها در بهترین لحظه ها
  • طرز تهیه کدوی کبابی رژیمی
  • دستور طبخ پای با طعم گوجه فرنگی
  • پربازدیدترین مطالب

  • طرز تهیه پیرپریم
  • با ارده شیر, پوره سیب زمینی درست کنید
  • رسپی متفاوت سوپ سبزیجات و ماکارونی
  • کاچی با شیره انگور
  • کاپوسکا با روغن زیتون
  • یک دسر مغذی با ماست کم چرب
  • کبابی جالب و مجلسی با مرغ و کوفته
  • آموزش پخت کوفته با پوره سیب زمینی به سبک ترکیه
  • سوپ لذیذ و خوش طعم پیاز
  • آشپزی با سبزی
  • کیک با تزیین هلو
  • سالاد بادمجان کبابی و مرغ
  • تارت با مربای انجیر
  • تهیه ماءالشعیر طبیعی در منزل
  • سوپ گندم گوشتی
  • داغ ترین مطالب و مقالات

  • خاصیت های مختلف برگ برخی از گیاهان
  • ترکیب خطرناک برخی داروهای گیاهی با شیمیایی
  • اختلالات ناشی از کاهش روی در بدن
  • مبتلایان به امراض قندی بامیه بخورند
  • شرایط لازم برای کاشت حلزون
  • راه حل جدید برای دفع سنگ کلیه
  • تولید واکسن با کمک آب
  • عادات تغذیه ای ناسالم در بین ایرانی ها
  • بررسی علل ابتلا به سرطان استخوان
  • پیامدهای جسمی و روحی سقط جنین ناخواسته
  • توقف تولید پروتئین در باکتری ها
  • نوشیدن آب در کنار غذا ممنوع
  • درمان بیماری ها با کمک انواع آنتی بیوتیک ها
  • تاثیرات مختلف آسپرین بر بیماران دیابتی
  • سبزیجات مناسب برای ایجاد احساس سیری
  • پیشنهاد سردبیر

  • معرفی چند نوشیدنی طبیعی و درمانگر
  • عوارض جانبی میوه های خشک
  • تاثیر ویتامین دی در پیشگیری از ام اس
  • «گل گاوزبان» مفيد در كاهش التهاب مجاري ادراري، روماتيسم و بيماريهاي قلبي
  • بررسی اختلالات خونی از روی پوست با اپلیکیشن جدید
  • رفع سرماخوردگی با طب سوزنی
  • بهتر شدن زندگی با ورزش هوازی
  • در کودکان تاثیر اعتماد و امنیت چگونه است
  • سوالاتی درباره عارضه پوکی استخوان
  • طرز تهیه ماهی قزل آلای افرا
  • اگر قصد خرید کرم ضد چروک دارید بخوانید
  • نحوه ی درست فکر کردن درمورد مسائل
  • بین ست ها چطوری استراحت کنیم
  • مراقبت از بدن در برابر حمله قلبی
  • بهداشت مکان های ورزشی
  • 
       
    
    x