behesh0866_210203-5102021

یکی از سموم بدن مدفوع می باشد که اگر به روال طبیعی و کامل دفع نشود این سموم دوباره وارد خون شده و علت بیماری های فراوانی می شود، به همین دلیل در طب سننتی یبوست را به عنوان ام الامراض می دانند، یعنی مادر تمام بیماری ها، انگور این میوه ی بهشتی یک مبارز طبیعی در برار سموم بدن و برطرف کننده ی یبوست می باشد.

محمد امین افرا اظهار کرد: انگور میوه‌ای تابستانی است که یبوست را برطرف کرده و نیز تقویت‌کننده سیستم عصبی بدن است.
یک محقق طب اسلامی گفت: انگور میوه‌ای پرخاصیت، سم‌زدای بدن و تقویت‌ کننده معده است.

به گزارش دکتر سلام به نقل از ایسنا، محمد امین افرا اظهار کرد: انگور میوه‌ای تابستانی است که یبوست را برطرف کرده و نیز تقویت‌کننده سیستم عصبی بدن است.

وی با اشاره به خواص دیگر انگور، تصریح کرد: انگور میوه‌ای پرخاصیت، سم‌زدای بدن، تقویت‌ کننده معده و مناسب برای دستگاه گوارش است.

افرا تصریح کرد: انگور دارای مقادیر زیادی ویتامین است که مصرف آن نیازهای بدن را به برخی ویتامین‌ها تامین می‌کند.

این محقق طب اسلامی افزود: انگور از ابتدا تا انتهایش پرخاصیت بوده و مورد استفاده قرار می‌گیرد به طوری که از غوره آن آبغوره گرفته می‌شود و از هسته آن روغن تهیه شده و با خشک کردن آن نیز مویز و کشمش به وجود می‌آید و برخی نیز انگور را تبدیل به شیره پرخاصیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: شیره انگور نیز سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد.

افرا با اشاره به اینکه در هر فصلی انگور یافت نمی‌شود، تصریح کرد: در فصولی که انگور وجود ندارد بهتر است از شیره آن که دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است، استفاده کرد.

وی در ادامه افزود: شیره انگور ضد نفخ است و در تقویت بنیه بدن تاثیر زیادی دارد، انرژی‌زا و خون‌ساز نیز است.

این محقق طب اسلامی یکی از دلایل ریزش مو را کم‌خونی دانست و گفت: بهترین درمان این بیماری انگور و شیره انگور است زیرا املاح و آهن بدن را تأمین می‌کند.

وی افزود: شیره مزاج گرم دارد و بیشتر افراد می‌توانند از آن استفاده کنند همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست می‌کنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است.

افرا سرکه شیره انگور را یک سرکه‌انگبین مناسب برای فصل گرما دانست و گفت: سرکه‌انگبین انگور سبب پاکسازی کبد چرب، درمان فشارخون و دیابت است.

وی افزود: مصرف شیره در افرادی که فشارخون دارند، منجر به افزایش فشارخون آن‌ها نمی‌شود اما بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.

این محقق طب اسلامی در خصوص ویژگی‌های شیره مرغوب نیز اظهار کرد: شیره مرغوب شیره‌ای است که رنگ آن شفاف بوده و خاک‌آلود نباشد.
منبع:آفتاب نیوز

ارسال شده در 29 شهریور 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • 8 روش برای دفع سنگ کلیه در منزل
  • دسته بندی داروهای ضد افسردگی
  • رهایی از چین و چروک با این توصیه های خانگی
  • عمل جراحی همراه با آواز
  • شنوایی و گروههای سنی
  • برای از بین بردن خستگی در محل کار این شیوه ها مفیدند
  • مواد غذایی مفید برای آقایان
  • درباره ورزشهای عضله سازی بیشتر بدانیم
  • چکار کنیم که ماندگاری لاک برروی ناخن زیاد باشد
  • رایج ترین اشتباهات در دوران کاهش وزن
  • آیا کاهش وزن با کاهش ارتباط جنسی همراه است؟
  • مواد غذایی خوشمزه که پوست تان را زیبا می کند
  • ساده ترین راههای درمانی برای کم شدن استرس
  • خوراک فلفل دلمه ای بخارپز
  • دوست همیشگی با این خوراکیها به نفع شماست
  • محبوبترین ها

  • بدون نگرانی از چاقی شام بخورید
  • باید و نبایدهایی درخصوص جذب آهن
  • با افزایش سوخت و ساز بدن بدون نیاز به رژیم غذایی وزن کم کنید
  • انواع دوغ ها و آسیب های مصرف آن ها
  • خوردنی های موثر برای مبتلایان به آرتریت
  • غذاهای مفید برای مدرسه کودک
  • انواع شیرهای مختلف و ویژگی های هرکدام
  • مقابله با حرص و ولع برای غذا
  • چگونه در محاسبه کالری دچار اشتباه نشویم
  • خوراکی های بسیار مفید برای سلامت قلب
  • برای تقویت استخوان ها این رژیم غذایی را رعایت کنید
  • بدنی سالم با در پیش گرفتن این راه و روش های موثر
  • هرگز برای سحری هندوانه میل نکنید
  • ویتامین A را در صبحانه تان جای دهید
  • 8 مزایای پاستا برای سلامتی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است