دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

منابع ویتامین کاشت انبه خواص انبه پرورش انبه انبه

انبه یکی از میوه هایی است که مقادیر بسیار بالایی از ویتامین های ضروری بدن را می توان در آن یافت. البته این میوه در همه جا قادر به رشد نیست و نیازمند آب و هوای استوایی است اما با توجه به چهار فصل بودن کشور ما باغداران ایران می توانند قادر به پرورش این میوه باشند. 

انبه دارای مقادیر زیادی ویتامین مورد نیاز بدن بوده و می توان آن را به بمب ویتامین ها تشبیه کرد.
سایت سلامت آلمان تأکید کرد، انبه میوه ای استوایی است که طی سالیان گذشته دست یافتن بدان بسیار آسان شده زیرا معمولا به سادگی درسوپر مارکتها در دسترس است.
می توان از این میوه در تهیه غذا استفاده کرد زیرا صد در صد طعم دهنده طبیعی است.

انبه سرشار از بتاکربنات و ویتامین های لازم برای بدن مانند ویتامین ث ، B، B1 و اسید فولیک است.
این ویتامین ها برای حفظ سلامتی دستگاه ایمنی بدن و حفظ سلولها از تاثیرات منفی ناشی از تنشها و فشارهای عصبی موثر است.

این میوه با توجه به دارا بودن مقادیر زیادی بتاکربنات، نقش محسوسی در بازسازی سلولهای پوست وتقویت دستگاه ایمنی بدن دارد.

هر 100 گرم انبه تازه ، دارای 0،4 گرم چربی و 0،6 گرم پروتئین و 12،8 گرم نشاسته و 1،7 گرم فیبراست.

5 1000
ارسال شده در 30 شهریور 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • کدئین برای سنین پایین ممنوع است
  • طب سنتی و درمان مشکلات قوای جنسی
  • برنج قهوه ای و آسیب های ناشی از مصرف آن
  • مصرف زیاد نمک عامل تغییر ژنتیکی
  • چکار کنیم که آرایش عروس ماندگاری داشته باشد
  • داروهای خانگی طبیعی برای نرم کردن دست
  • تاثير ژل‌هاي جواني تاييد نشده است
  • خوراکیهای ترش و عوارض آن ها برای فشار خون
  • محبوبترین ها

  • سنجش ریسک سکته قلبی با استفاده از تار مو
  • پارو کردن در هوای سرد و این آسیب ها
  • رفع گرفتگی عروق غذا دهنده به قلب با طب سنتی
  • بهترین معیار برای پیشگیری از بیماری های قلبی
  • بیماری قلبی و ارتباط آن با ضعف و خستگی پذیری زودرس
  • مشاهده اختلالات قلبی با این عوامل
  • چه زمانی درد قفسه سینه خطرناک محسوب می شود؟
  • آگاهی از عوامل خطرزای بیماری های قلبی
  • رپورتاژ

  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • کلینیک لاغری و تناسب اندام ساج
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x