دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

چای کله مورچه ای چای شکسته چای باروتی

از انواع چای موجود در بازار می توان به چای شکسته، برگی، قلمی و انواعی که از برگچه‌های بالایی بوته چای تهیه شده باشد اشاره کرد، این چای ها به عنوان چای های درجه سه محسوب می شوند که به هیچ عنوان دارای کیفیت و ارزش تغذیه ای نمی باشند.

دکتر محمد حسین عزیزی افزود: بهترین نوع چای آن است که پس از دم کشیدن، برگ های آن در قوری مشخص، باز و مسطح شود، عطر و طعم طبیعی چای را داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و در غلظت کم باشد و مزه‌ای گس و طعمی اندکی تلخ داشته باشد. اغلب چای هایی که روی بسته‌بندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیه شده از برگچه های بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند و نشانه‌ای برای تشخیص چای خوبند.
چای معروف به «کله مورچه» و «باروتی» نخرید
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه به برگ های بالایی بوته چای، غنچه های برگی چای نیز گفته می شود اضافه کرد: این برگ ها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر بیشتر و طعم گس‌تری دارند و جزو چای‌های درجه ۱ محسوب می شوند. برگ های کمی درشت‌تر، چای درجه ۲ و چایی که از برگ های بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوته‌ها تهیه شده باشد چای درجه ۳ نامیده می شود که تلخ‌تر است. در میان انواع چای، بسته‌بندی‌های معروف به کیسه ای هم از خاکه های بی کیفیت چای تهیه می شوند که اغلب حاوی عطر و طعم شیمیایی‌اند.

لطفا برای سلامتی خود ارزش قائل باشیم، همچنین خواهشمندیم با جست و جو در سایت از نظرات متخصصان طب سنتی در مورد چای سیاه هم باخبر شوید

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، چای کله مورچه و باروتی که خیلی سریع رنگ می دهند و چه بسا به همین دلیل هم بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، چای درجه ۳ هستند که از مخلوط کردن خرده ها و پودر کهنه چای با رنگ و اسانس تهیه می‌شوند. این نوع چای‌ها را فرم می‌دهند یا به شکل گلوله در می‌آورند و چون به این نوع چای رنگ سنتزی می زنند پس از مدتی رنگ آن تغییر کرده و کدر، تیره و مات می شود که همین نشانه‌ها و خصوصیات مشخص می‌کند چنان چایی حاوی مواد رنگی و بی کیفیت است.

وی همچنین درباره چای ارگانیک که این روزها در برخی مراکز عرضه می شود گفت: نمی توان به ارگانیک بودن این نوع محصولات اعتماد کرد اما برای خرید چای بهتر است سراغ برندهای معتبر و معروف رفت و هرگز چای فله ای خریداری نکرد چون این نوع چای‌های فله‌ای کارشناسی نشده‌اند و اغلب هم در شرایط غیر بهداشتی نگاهداری می‌شوند.
منبع:نشان آنلاین

5 1000
ارسال شده در 1 مهر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • شیوع بی رویه سردرد عصبی در کودکان
  • چه بخوریم تا لثه ها سالم بمانند
  • مصرف امگا 3 در زنان باردار سبب جلوگیری از ابتلا به آسم میشود
  • دلیل بی‌تمایلی کودک به شیر مادر
  • مصرف سبزیجات راه حلی مناسب برای افسردگی
  • فاکتورهای 5 گانه سکته قلبی
  • مقدار فشار خون نرمال چقدر است
  • برملا کردن شخصیت با پروفایل
  • محبوبترین ها

  • استرس و این نکته مثبت
  • ترفندهای ساده و کم خرج برای افزایش شادی
  • 6 وظیفه اساسی والدین درقبال فرزندانشان که باید رعایت کنند
  • باباهایی که صاحب فرزند دختر هستند این مطالب را باید بدانند
  • راهکار های مقابله با بیماری های روانی
  • تقویت اراده و رسیدن به هدف
  • تفریح فقط خوابیدن نیست! خوشگذران باشید
  • فواید ظرف شستن برای خانم ها
  • رپورتاژ

  • جراحی زیبایی بینی دکتر عامری
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x