محل قرار گرفتن نان روی میز سبک چیدن میز غذا روش های چیدن میز غذا

چیدن میز غذا بسیار مهم و حائز اهمیت است می تواند اشتهای افراد مصرف کننده را تحریک کند و گویای سلیقه کدبانوی خانه باشد در میهمانی ها و مجالس مختلف بهتر است با نحوه قرار دادن و چیدمان صحیح غذاها و خوراکی ها روی میز آشنا باشید نوشیدنی ها ،نان ،چنکال ،قاشق و دستمال و لیوان باید در محل مناسب خود قرار داده شوند.

گذاشتن ظروفی مانند قاشق، کارد، چنگال و بشقاب‌ها به شکل صحیح روی میز، جلوه آن را بیشتر می‌کند و احساس خوبی به افراد دور میز می‌دهد و غذای روی میز را دلچسب‌ترین غذای دنیا می‌کند.

 وقتی میز غذا به به شکل زیبایی با وجود سفره ای طرح دار و تمیز و چند گل خوش رنگ تزئین شود، نه تنها اشتهای افرادی که بر سر آن میز هستند را تحریک می کند، بلکه سلیقه و ذوق کسی را که این میز را چیده به نمایش می گذارد.

روش های چیدن میز غذا

چیدن میز غذا، فنی است که باید هرکس آن را بیاموزد تا بتواند به ویژه در مهمانی های رسمی، به بهترین شکل از مهمان های خود پذیرایی کند.

باید تمام وسایلی که برای غذا خوردن هر شخص لازم است روی میز چیده شود و البته برای اینکه دست ها بتوانند به راحتی حرکت کنند، بهتر است مقداری جای خالی نیز در نظر گرفته شود.

سبک چیدن میز غذا به دو چیز بستگی دارد: یکی انواع غذایی که بر سر میز می آوریم و دیگری رسمی یا غیر رسمی بودن مجلس.

بشقاب، کارد، چنگال و قاشقی که برای هر نفر در دو طرف بشقاب قرار می دهیم باید 2 تا 2/5 سانتی متر از لبه میز فاصله داشته باشد.

کارد را در طرف راست بشقاب طوری قرار می دهیم که لبه تیز آن رو به بشقاب باشد. قاشق را در همان طرفی که کارد هست و در سمت راست آن می گذاریم.

چنگال را باید سمت چپ بشقاب گذاشت. مواقعی که خوردن غذای مورد نظر احتیاج به کارد نداشته باشد، آن را نباید روی میز گذاشت.

در این صورت چنگال باید طرف راست بشقاب گذاشته شود.

در صورتی که چند نوع کارد، چنگال و قاشق مورد احتیاج باشد، باید آنها را به ترتیب استفاده در هر طرف از سمت خارج به طرف بشقاب چید.

مثلا اگر غذای اول سوپ است باید در سمت راست بشقاب از خارج به داخل اول قاشق سوپخوری را قرار داد.

بعد از صرف سوپ آن را با بشقاب سوپخوری برداشته تا با غذای بعد کارد و چنگال بعدی به کار برده شود.

به این ترتیب آخرین غذا با وسایلی که بلافاصله کنار بشقاب قرار دارد صرف می شود.

 

نوشیدنی ها

اگر احتیاج باشد که یک یا چند لیوان برای هر نفر روی میز گذاشته شود، آنها را باید در سمت راست و بالای کارد قرار داد.

چنانچه بلندی لیوان ها با هم فرق داشته باشد، بهتر است به ترتیب بلندی از چپ به راست چیده شوند.

موقعی که آشامیدنی را در لیوان می ریزید، بیش از سه ربع آن را پر نکنید تا به آسانی بدون آنکه چیزی روی میز بریزید، بتوانید لیوان را بردارید.

 

محل قرار گرفتن نان و مواد دیگر

بشقاب کوچک نان باید در سمت چپ بشقاب بزرگ و جلوی چنگال قرار گیرد و چنانچه به جز غذاها، کره هم روی میز آورده شود، باید از همان بشقاب نان استفاده کرد.

اگر می خواهید برای هرکس کارد کوچکی برای مالیدن کره به نان جزء وسایل روی میز بگذارید، آن را روی بشقاب نان و کره و در کنار آن عمود یا موازی با کارد یا چنگال آن شخص بگذارید.

در هر حال دسته کارد را باید به طرفی قرار دهید که برداشتن آن با دست راست آسان باشد.

بشقاب مخصوص سالاد را باید در سمت چپ بشقاب غذا قرار داد و دستمال سفره نیز در سمت چپ قرار گیرد.

زیبایی آرایش وسط میز غذاخوری به سلیقه شما، اشیاء و گیاهان در دسترس تان بستگی دارد.

اما یادتان باشد، هیچ یک از تزئینات وسط میز  نباید به اندازه ای بلند باشند که مانع دید افراد دور میز شوند.

زندگی انلاین

5 1000
ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • مشکلات شنوایی از عوارض قرص های مسکن
  • برنامه ریزی افراد موفق
  • 5 مشکل رایج ستون فقرات
  • آسان ترین روش‌ها برای افزایش سرعت کاهش وزن
  • هورمون ورزش و لاغری
  • نوجوانان و تصمیم آن ها به تشکیل زندگی
  • آنچه که باید در خصوص دندان درآوردن نوزاد بدانید
  • مشاوره خرید میکروسکوپ
  • محبوبترین ها

  • اطلاعاتی راجع به روغن صنعتی به نام ایمرسیون
  • در آزمایشگاه چگونه فسفر خون سنجیده می شود؟
  • کمک نرم‌افزار هوشمند برای بررسی سرطان سینه
  • عکس از نوعی اسپیرومتر
  • آلودگی ابزارهای جراحی قلب باز به نوعی باکتری
  • کاتتر های قلبی چه کارهایی با قلب انجام میدهد؟
  • صافی دیالیز برای چه استفاده می شود
  • با قوانین کنترل کیفی تجهیزات پزشکی آشنا شوید
  • رپورتاژ

  • مرجع فروش انواع کیسه کلوستومی،کیسه یوروستومی و کیسه ایلئوستومی
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما